Jdu na pohřeb kamaráda, mého věku. Je velké faux-pas nemít punčocháče? Mám volné černé šaty těsně pod kolena a páskové boty.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 Já bych si je vzala. Ale Jestli je to u tebe OK, běž bez puncoch. Obzvlášť pokud to není církevní obřad, kde se podle mě deesscode dodržuje víc než v obřadní síni.
andulka01 jako kvůli horku? co síťovaný?
711990uvidíme, mě přijde, že to magnézium mi docela pomáhá, akorát nesmím pracovat od úsvitu do soumraku, teď by to mělo být lepší, tak se uvidí.
andulka01 do páskových bot bych si punčocháče nebrala
andulka01 do páskových punchochy nikdy..>aha, sorry - spojila jsem si to v dotaz
Volám CML! Nemáte nápad na objekt v Praze a okolí, kde by šla udělat uzavřená akce pro 10 lidí, restaurace, penzión, nutná je travnatá plocha na nějaké aktivity.
Sweet Potato restaurace Cinda mě napadla na první dobrou
andulka01
umřel mladej člověk a ty řešíš "krásné a úspěšné"?
Samantha ale no tak... snad vím kam jedu a kdo tam bude, občas není snadné potkat se s ex-životem. Kamarádovu smrt řeším už týden, znala jsem ho nejdéle a s manželem ho představila. Setkání s bývalou partičkou pro mě holt není nejpříjemnější a kde jinde bych si snad mohla povzdechnout?
andulka01 No právě, k tobě mně to vůbec nesedělo.
Tak jo, teď chápu tvoji "logickou zkratku".
Upřímnou soustrast.
A jinak s punčochama jsem si dělala zbytečné starosti, tak jak jsem byla oblečená ráno já, tam bylo celkem dost holek. A kromě jedné světlé košile s krátkým rukávem žádný nevkus. Fakt nevím, proč ty celebrití pohřby vypadaj tak bídně, když běžní lidé se dovedou obléci.
Samantha omlouvám se za zkratku, psala jsem to na odchodu. A jo, byli tam někteří, co mě nepozdravili, možná nepoznali... i hláška, co tady děláš, tebe bych tu nečekal. Nepříjemné.
andulka01 že si to ty lidi neodpustěj ani v takové chvíli. Jen tak z plezíru jsi tam asi nešla, že.
Nemáte náhodou někdo doma, na chalupě nebo kdekoliv jinde korkovou podlahu? Máme ji v kuchyni, bydlíme v nájmu a asi nějak v hloubce jsou v tom korku zapuštěný nějaký fleky. Vždycky když to vytřu, na chvíli zmizí a během krátký doby to zas na stejných místech vyleze. Podlaha je lakovaná. Jednou za čas mě propadne touha to vyčistit, než to zas na půl roku vzdám, protože je to marný boj.
Kdybyste měli nějaký zázračný tip, sem s ním. Dodám, že běžný přípravky třeba na dřevěnou podlahu s tím nic neudělají, i nanohoubička selhala :-))
Tohle je ilustrační obrázek té podlahy, ty mapy jsou součástí vzoru, to nejsou ty fleky o nichž píšu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí