"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 15. června 2024 23:48

Malenge Mně celkově dělá dobře pupalka, ale brala jsem ji fakt dlouhodobě a zabrala tak za 2-3 měsíce, pokud si dobře pamatuju. Celkově mi ten cyklus tak jako vyladila, promítlo se to pozitivně snad na všem, co s ním souvisí. 

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 16. června 2024 10:01

Nevládne zde někdo holandštinou, prosím?

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 16. června 2024 10:04

Dostala jsem "Květinovou explozi", sáček semen letniček, teoreticky by teď ještě šly vysít. Návod je podezřele dlouhý a je pouzeholandsky.

Edit: celkem obstojně tozvládl google překladač

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 16. června 2024 10:19

Sweet Potato a můžeme se tedy těšit na explozi ještě letos?

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 16. června 2024 10:41

Pinot Noir Píšou, že vysívat se může do června. Tak to zkusím. Ale upřímně, nic moc nečekám. Žádná takováhle letničková směs nebo seed bomb zatím žádnou parádu nedala.

Ale pytlíček je lákavý. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. června 2024 13:04

711990 hele, ty jsou asi zázračný, jedné kamarádce je nyní doporucovali na dlouhodobě problémy s trávením a zazivanim, když tomu nevěřila, tak v čekárně potkala holku, co ji je na ten samy problém vychvalila do nebes!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. června 2024 13:04

tina dekuji za tip a zkušenost, omrknu.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. června 2024 13:06

Myrtila  taky dekuju, už jsem ji vecer objednala, tak uvidime.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. června 2024 14:33

Malenge ty ti proste vyresej vsechny problemy a kdyz ne, aspon ti to nevadimne

to samozrejme na ty migreny nezabralo, ale zivot mi to vylepsilo dost, haha

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. června 2024 14:41

Malengemě antidepresiva to trávení zhoršily. Ale celkově mi bylo líp, o tom žádná, dokonce se mi ty migrény na čas zlepšily. Akorát mi kleslo libido na dost neúnosné úrovně a migrény byly zpět. Tak jsem je zas vysadila a teď nevím. 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 16. června 2024 15:46

Malenge ta pupalka fakt zabírá, já zas měla v rámci pms fakt nepříjemný bolesti nohou a co jí beru, tak se to hodně zmírnilo

Offline geekygirl
129 příspěvků moje polička 16. června 2024 15:55

Takze blba otazka: Vo stvrtok rano som bola u zubarky na vymenu blomby. Zajtra rano som objednana na dalsiu vymenu, na mrtvom zube a bude sa robit aj korunka. Je to hned vedlajsi zub. Bohuzial sa mi dasno okolo toho prveho zubu zapalilo a aj hnisa. Dnes sa mi zda, ze je to trochu lepsie, ale stale to boli. Hlavne mam obavu, ze sa mi infekcia moze dostat pri vymene aj do toho druheho zubu. Akurat termin na 2h zajednany, odhlasuje sa 2 dni vopred. Plati sa aj stornovaci poplatok, ak sa clovek neodhlasi dostatocne skoro. Alebo je to normalne, nerobit zakrok, ked je hned vedla infekcia? Rozmyslam, ze mozno aj radsej to storno zaplatim, ci prehanam?

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. června 2024 16:39

continuity ja ted mam za sebou prvni davku biologicky lecby. Cekaj me jeste dve injekce, pak prvni vyhodnoceni. Pokud neklesne pocet dnu s migrenou o 50%, tak uz dalsi pokracovani pojistovna nehradi...je to bez vedlejsich ucinku, proste to bud zafunguje nebo ne. Zatim mam mozna pocit ze by to mohlo zabirat, ale uvidime na konci prazdnin...

Tak to mozna zvaz:) antidepresiva mas vyzkouseny, tak uz ti zbyva jen ta druha skupina.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 16. června 2024 16:44

geekygirl ja bych k zubari sla, at se podiva na ten problem, co se tam deje. Pokud to dalsi osetreni neni akutni, tak to bych odlozila.

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 16. června 2024 16:46

711990 moc držím palce, aby ti to zabralo a jsem zvědavá na vyhodnocení... ja teď vysazuju ty betablokatory a ev budu mít antiepileptika.. a pak když by to nebylo dobrý, tak snad taky tu biologickou léčbu.. ale k tomu ještě nemám úplně blízko, tak mě zkušenosti rozhodně zajímají. Nebo me vysvobodi menopauza:-). jinak pupalka na pms je fajn, bylo mi po ní taky líp... 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 16. června 2024 17:56

Malenge Mně dost pomohl hořčík, konkrétně tenhle

Ale souhlasím s viktorka_od splavu , akorát si to každá nemůže dovolit

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. června 2024 18:20

AprilTwelve tak kdyby sis mohla z antiepileptik vybirat, chtej Topiramat(Topamax). Hubne se po nem a celkove se dobre snasi:) ja ho ted mam v kombinaci s Venlafaxinem, coz je to antidepresivum a je to asi nejlepsi kombinace z toho vseho. No a uvidime co ta biologicka...urcite napisu! Zatim mam pozitivni zkusenkost tedka z festaku, kde me nevyblikal stroboskop, coz povazuju za malej zazrak!

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 16. června 2024 18:53

Malenge zaludek casto souvisi s psychikou...

V puberte mi pomahala pupalka, tak ji zkus. Ted Mirena. Cyklus sice citim, ale pms zmizelo s menstruaci. Ale je mi jasne, ze to neni reseni pro kazdeho. Ja se pro ni rozhodla z jinych dovodu. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 16. června 2024 19:36

geekygirl no ale toto je iný prípad, ako zabudnutý termín. A zvážila by som aj zubnú pohotovosť, on sa ten zápal môže šíriť. V každom prípade by som tam najneskôr zajtra ráno volala a nečakala tie dva dni.

Offline AprilTwelve
1028 příspěvků moje polička 16. června 2024 21:07

711990 díky za doporučení, ten topiramax mám napsaný už z dřívějška, kdy jsi o něm tady psala, právě abych to mohla doktorce navrhnout.