"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline tv
4246 příspěvků moje polička 17. června 2024 20:56

Na co je mi aplikace VZP, když očkování tam nelze zadat, to lze pouze na pobočce? A když přijdu na pobočku s papirama  s očkováním a dentální hygienou, tak mi vezmou teda jen to očkování a dentalni hygienu lze jen přes aplikaci? Jak u blbych totok.

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 17. června 2024 21:06

žluťásek

neřeš to - leda poškodíš lak a skvrny budou ještě viditelnejsi. Mám lakovaný Korek v kuchyni už podruhé - hlavně proto, že drobky nejsou vidět A případné skvrny, když se poškodí lak a vlhkost pronikne do hloubky, vydáváním za vlastnost, ne chybu. /teda tu skvrnu od tmavě hnědé barvy na vlasy zkouším maskovat zlatou gelovou fixou./

Offline jerry
11268 příspěvků moje polička 17. června 2024 21:32
Reakce na Makara:

skvrnu od tmavě hnědé barvy na vlasy zkouším maskovat zlatou gelovou fixou./

​To připomíná obnovování krvavé skvrny ve Strašidlu canterwillském

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. června 2024 21:47

tv myslíš příspěvek na očkování, které jsi už absolvovala a zaplatila hotově? Já tam vkládám úplně všechno, dentální hygienu, očkování, pohyb dětem a všechno mi funguje přes aplikaci, nikdy nechtěli ani nic dodat, vždy mi jen automaticky pošlou peníze na účet.

Offline tv
4246 příspěvků moje polička 17. června 2024 21:57

žluťásek mne dnes tvrdila na pobočce, že očkování proti klíšťové encefalitidě nelze přes aplikaci. Tak nevím.

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 17. června 2024 22:06

tv Tak mohli změnit pravidla, ale loni tam muž zadával očkování proti klíšťatům určitě přes aplikaci a příspěvek normálně poslali na účet.

Offline ziginka
727 příspěvků moje polička 17. června 2024 22:17

tv Ockovani na encefalitidu jsem zadavala zrovna minuly mesic pres moje VZP. Normalne to proslo. 

Offline Sweet Potato
40487 příspěvků moje polička 17. června 2024 22:18

andulka01 Upřímnou soustrast.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 17. června 2024 22:40

andulka01 ... pro mně jsii velmi silná! A děkuji Ti za to. Přiznávám, že ve velmi podné "záležitosti" jsem to nezvládla s Tvoji grácií. Je to pro mně lekce, děkuji.

Offline Lenka22
2660 příspěvků moje polička 17. června 2024 22:47

žluťásek prosím tě, jaké dáváš potvrzení z té zubní hygieny? Já jsem tam zadala potvzeni o zaplacení zubní hygieny, a níc mi neproplatili, s nějak nesmyslnými zdůvodněním, že se to na to nevztahuje. Nevím, co teda chtějí za typ potvrzením.

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 17. června 2024 22:51

tv podávala jsem před měsícem online, fungovalo to, před týdnem cca dorazily peníze na účet

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 17. června 2024 22:52

Lenka22 vždycky jsem nahrála jen fakturu a bez problému. 

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 17. června 2024 22:56

andulka01 upřímnou soustrast... a potlapkání...

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 17. června 2024 23:00

Lenka22 taky fakturu, nebo nějaký účet co jsem dostala při placení. Moje i synovo prošlo bez potíží.

U té dentální hygieny mají nějakou podmínku myslím, že musíš absolvovat nějakou prevenci u praktika myslím?

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 17. června 2024 23:13

žluťásek jojo, preventivku v daněm roce chtějí, u mě stačilo být nemocná a prošlo to...

Offline Lenka22
2660 příspěvků moje polička 17. června 2024 23:18

žluťásek Zu ano, preventivku u praktika jsem jim též poslala.

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 17. června 2024 23:19

Zu žluťásek Lenka22preventivka jako podmínka proplacení zubní hygieny může být i v loňském roce, tj. prevence u praktika jednou za dva roky, proplacení hygieny jednou za rok.

tv encefalitidu vždycky nárokuju přes aplikaci, nikdy nebyl problém 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 17. června 2024 23:20
Reakce na Lenka22:

žluťásek Zu ano, preventivku u praktika jsem jim též poslala.

​Jak posílala? To oni v tom systému přece vidí.

Offline Lenka22
2660 příspěvků moje polička 17. června 2024 23:22

Pinot Noir obojí potvrzení jsem naskenovala do jejich systému.

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 17. června 2024 23:27

Potřebovala bych poradit, nechci úplně zabíhat do podrobností, ale vlastně celý můj život je můj rodič vážně nemocný, takže jsem zvyklá se starat, řešit. Ale nejsem teď na tom dobře zdravotně já a neví se proč (já tuším, že všechny moje gastro problémy jsou psychikou, ale zatím teda posledních pár měsíců řeším různé eliminační diety, protože v krvi vyšlo tu i ono a během diet se mi to zhoršilo). 
Teď rodič v nemocnici a vypadá to, že asi i naposledy. 
Je něco přírodního nebo chemického, co byste poradily?

Bachovky mi nefungují. 
Na spaní beru zde obšlehnutý

triptofan, nevidím účinek, předtím jsem zkoušela homeopatika Sedatif, nic, ale moc na homeopatika nevěřím.

Já se navenek dokážu držet výborně,pracuju, vše zařídím, postarám se, ale naopak se prostě nemůžu zastavit. A moc spát, vydržím to pár týdnů, ale vnitřně už začínám cítit, že trochu dobíhají síly, má smysl řešit antidepresiva nebo ještě zkusit nějaké byliny?