Doufejme, že na Facebooku nebude ta AI trénovat češtinu. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ono i fakta můžou být problém
Máte tady někdo účet + email na Seznamu?
Nějak mi to nefachčí a navíc mám pocit, že přestaly chodit zprávy... Můžete vyzkoušet?
Samantha Taky mi to nejde.
Ano, Seznam má už přes 2 hodiny výpadek.
Samantha vůbec ten mail nepoužívám, ale teď jsem si tam zkusila něco poslat, a nic nedorazilo...
Díky. Tak snad se AI pochlapí a zase nám brzy něco propustí...
Ounz Je to v nastavení a pak Zásady ochrany osobních údajů. Taky mi chvíli trvalo to najít.
Len jo už jsem to našla i na tom fb, iluze si teda nedělam no..
Samantha právě mi testovací mail dorazil
RoSa Díky. Mně 9 :)
Keď sa vám spraví herpes na pere, bolí to, že?
Lebo Lukasko má tesne nad hornou perou vriedok s bielym hnisom, máva to občas, ale na brade alebo pri nose. U nás nikto herpesy nemáva, tak neviem, či to je ono, necíti to vôbec
letfenixa to asi nebude opar, ten svedi a pali a nemiva vyrazny stred.
Kokoska ďakujem
Doporučite mi prosím někdo knihu na prázdniny,asi něco u oboru psychologie, ale lehke? Beletrii nemůžu mě to furt nutí číst, než to nedoctu, pak nespim, a toho je plne knižní vlákno:D. Něco po chvilkách, nejlépe něco psychologického, ale o dospělých. Ježíšek mi donesl knihu Život sama pohroma a to je super, odnesla jsem si z toho něco;-). Tak něco takového vás nenapadá? Děkuju. Normálně už hodinu sedím na terase a děti si hrajou s legem:D nechápu, co budu dělat v tom životě?
Karja hlavně si nepořizuj další dítě. Vyzkoušeno za vás ![]()
Co ta Mozaika duše? To na mě teď všude vyskakuje. Pak mi řekni, jaké to je. A nebo ti v pondělí můžu vzít tu teorii typů.
Karjačetla jsi ty knihy od Marie Kondo? Já teď rozecetla Radost z práce a je to takový příjemně plytký. Dobře se čtou ty příběhy lidí, co si uklidili na stole a promazali poštu a líp se jim dejchá ![]()
žluťásek
to by mně asi stresovalo (fakt bych potřebovala uklidit na stole)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí