Zu tak hlavne ze jsou na nej hodni. Myslim, ze doma takovou peci poskytnout nejde, at se clovek snazi jak chce, hlavne kdyz se ten stav muze nejak zvrtnout a je potreba odborny zasah. To jen spis jde o ten pocit, ze muze byt nemocny ve svem prostredi.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jos úprimnú sústrasť
continuity toto je ako moja mama (až na toho psa teda)...len ja mám vážnu obavu, že by to proste nepoužiila, tak proste dookola volám
Jos upřímnou soustrast. ![]()
continuity Ségra to mívala i měsíc, myla to, ideálně našamponovat jen u kořínků a zbytek mýt tím, co steče, nedrbat to v chumlu.
Kromě pěšinek ještě dobrý vědět, že až se to rozplete, vlasy zdánlivě hodně vypadávají, ale je to jen tím, že celou dobu byly ty normálně vypadnutý přivázaný do těch copánků. (Možná je to jasný, jen tak pro doplnění)
Jos Ach jo. :-( Upřímnou soustrast!
Araneldíky moc. To je dobrá poznámka s tím vypadáváním.
Jos upřímnou soustrast...
nuž, omlouvám se a jdu vymyslet lepší téma k nakažení, ovšem mně tu kolegyně opravdu po psychické stránce hodně pomohly ![]()
Jos Upřímnou soustrast
Zu netrap se, hlavně, že u vás je to teď nějak stabilní.
Tak Betty tak hlasová schránka, jestli myslíš to, že když se ti někdo nedovolá a spadne to do schránky, tak to je nastavení u operátora než nastavení samotného telefonu
Jos upřímnou soustrast ![]()
Můj strýc zemřel také tak, našli ho až po dvou týdnech (byl zdravý a samostatný, takže to, že déle nikomu nevolal nás netrklo).
Já už několik dní marně sháním (nejremeslnici, hodinový manžel, další poptavka na sluzbach ... ) člověka, která by mi přidělal 8 koleček k nábytku. Přiznám se, že mě už to vrtání nebaví a chci, aby to bylo fakt dobře.
Nemáte někdo svého "hodinového manžela" ? Z Prahy. Prosím do SZ, kdyby se některá dobrá duše tady smilovala...
Tak Betty tak hlasová schránka, jestli myslíš to, že když se ti někdo nedovolá a spadne to do schránky, tak to je nastavení u operátora než nastavení samotného telefonu
aha, děkuji,
Dotaz k tomu zakazování používání údajů a fotek pro nácvik ai u mety..když jsem vznesla námitku přes insta a oni to schválili, platí mi to i pro fb nebo musim pro každou tu věc extra? Máte s tim někdo zkušenost?
OunzČetla jsem, že vše extra. Asi to tak bude, protože není určující e-mail, ale konkrétní účet.
Ounz a co to vubec je? to se da dat nekde zakaz, aby se na tvych vecech AI ucila?
Len sakra, já to na tom fb nemůžu najít ![]()
baltik no musíš si najít malinkatej odkaz na vyjádření nesouhlasu, napsat důvod ( třeba dyskomfort nebo tak) a pak ti pošlou kod a ten musíš někam zadat, a pak ti vyhoví..dle jejich sdělení. Opruz velkej, ale teda myslim jen do 26. to jde
baltik kdyžtak je o tom článek na deníku n
Ounz fakt? mně se na FB objevil nějakej dotaz a klikla jsem, že nechci... dál se nic nedělo ![]()
RoSa no tak si to stihla hned, větsina lidí to zavřela a musí si to pak upravit takhle
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí