Je tu niekto, kto si svoje športové aktivity - beh, turistika, korčule, bicykel, apod. - nahráva na Relive? Ja bicyklukem a už i niekoľko rokov si vždy novú trasu, alebo spoločné cyklovýjazdy v skupine nahrávam, potom zverejňujem na spoločnom Fb. a pripíšem k tomu kratší komentár, podobne, ako aj niektorí ďalší. Aj nedávno som to urobila, ale za chvíľu to bolo zmazané. Najskôr som myslela, že som urobila nejakú chybu, skúsila som znovu, ale zopakovalo sa to, a pribudlo zdôvodnenie „ zdá sa že ste sa snažili získať Páči sa mi to, sledovania, zdielania, či pozerania videí zavádzajúcim spôsobom. Váš príspevok porušuje naše Normy komunity týkajúce sa spamu.“ Posťažovala som sa kamarátke, a tipla som si, že to asi bolo kvôli „ neslušnému “ slovu, keď som pod jednou fotkou varovala „ bacha na tento blbý nájazd z polámaných betonových platní “. Ale o krátky čas som nahrala inú trasu, bez komentára a so zverejnením to dopadlo rovnako. Ako reakciu som v tabuľke, ktorá ma znovu upozorňovala, že príspevok odstránili kvôli nedodržaniu pravidiel komunikácie na Fb. z možností reakcie zaškrtla, že chcem kontrolu. O niečo neskôr mi prišla akási odpoveď a keď som skúsila, tak tri videa sa mi na môj Fb. nahrať podarilo, ale keď som pokračovala, tak tie ďalšie boli už znovu odstránené. Na spoločný Fb. sa nedostalo nič, a v komentároch som si tam prečítala, že si aj dvaja iní posťažovali na to isté. Admin nášho skupimového Fb. sa dušuje, že v tom prsty nemá, ide to teda zrejme z centrály. Včera som urobila ďalší pokus s novým videom - u mňa to ostalo, dala som to na spoločný, zmizlo, a dodatočne trocha neskôr aj z toho môjho. Pritom ak posielam rovnaké video na Whatsapp, je to OK. Vie o probléme niekto niečo bližšie?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rysamona dik, podivam se.
Kokoska My mame taky to modry svetlo, ale stoprocentni to neni, ty mrchy jsou nejaky odolny.
Garfie jj, já to určitě ted do zač. prázdnin také nezvládnu odeslat. A prosím mužeš si i vybrat - pošta, zásilkovna, PPl, DPD...at tě to nijak neomezuje;-)
Dík moc, musím zjisti, co je tady poblíž, už jsem z obrazu! :-D Ani nevím, jestli ještě funguje pošta 200 metrů od domu!!
Na zahradě jsme před tydnem našli želvu nádhernou, možná loňský zdrhlík ze statku s minizoo, dali jsme jim vědět ať si ji vyzvednou, ale to se nestalo. Večer ji tam zkusíme odnést, ale možná ji nebudou chtít. Když se k ní nikdo nebude chtít znát, co mám dělat, nechat si ji nechci. A k tomu ta želva fakt chce pryč a mít volnost, úplně vidím jak je nešťastná. Vrátit na zahradu ji ale nemůžu, bude se tam sekat trakturkem a i tak, do naší přírody nepatří...
Zeditováno, napsala jsem to napoprvé blbě
Vyřešeno, vzali si ji zpět.
andulka01vrátit na statek?
continuity no to jistě, večer tam jdem, ale už jsme je upozornili, že je tady před týdnem a ať si ji vyzvednou. Což se nestalo, takže mám obavu, že není jejich. Omluva, napsala jsem to blbě.
andulka01 V jedné záchranné stanici kousek od nás tyhle ztracené želvy berou. Bohužel, prý je to rozšířený jev, že je pak někdo vypustí do přírody. Tak zkus jestli ji neberou někde podobne i u Prahy.
andulka01 hele, ja mam pocit, ze uz nejakou dobu se zelva nadherna nesmi ani chovat, ani prodavat, jen si smis nechat dozit ty exemplare, co uz mas.
takze v ty zoo si ji spis nevezmou, bych si tipla, spis zkusit nejakou zachrannou stanici
andulka01 nemuze ji dochovat pritel ve skole? Jako tridniho mazlicka? Vencili by ji a tak?
Candance Prý že děkuje, ale neeeee ![]()
andulka01ale v americkych filmech mivaji takove mazlicky a vypada to, ze s nimi zazivaji nevsedni veci.
andulka01ale v americkych filmech mivaji takove mazlicky a vypada to, ze s nimi zazivaji nevsedni veci. Podivej na napr.na film Leo
Candance v americkych filmech taky najdou vzdycky volne misto na zaparkovani primo tam, kde potrebuji.
Candance obávám se, že vesnický děti želvou nepřekvapíme. Nehledě na to, že ve třídě by asi moc nevoněla.
andulka01 vycistena vodní zelva nesmrdi. Ale potřebuje dost velký akvaterarium se souší, nejlíp aby mohla plavat a dožívá se až 60 let...
Trúfli by ste si na Zalando Lounge kúpiť šperk?
Mám jeden extra blbej, mám rozdelanej zub, ty kanálky, momentálně zadělání léčivou výplní a jsem pozvána na zubni hygienu ..Je to dobrej nápad? Ten zub je poměrně dost citlivej, rozbolavenej docela, musím na to opatrně kousat, takže se mu stejně asi bude muset vyhnout... Co myslíš Len ? Když je to takto rozdělané, tak možná ta hygiena asi není dobrej nápad.
Karja Radši bych to odložila, ale udělat se to dá, i když bude asi nutné se tomu zubu vyhnout. Ev. pokud je hygienistka vedle lékaře, můžou ti před hygienou dát i anestezii. Zkus tam zavolat.
Len Tak to je asi zbytečné, děkuju. Uplně jsem na to zapomněla, když mi volala na termín.-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí