"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 02. července 2024 16:06

Karja mně osobně teda zubní hygiena tak rozdráždila léčený zub (teda už dlouho léčený a víceméně před posledním "zaklopením") že jsem pak znovu musela k zubařce a málem jsem o něj přišla. Příště bych to odložila do úplného vyléčení.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 02. července 2024 19:07

Torrah Jo, už jsem se odhlasila;-). Jak volala ona mě a ne já ji, úplně jsem na to zapomněla;-)

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 02. července 2024 19:17

Jaké doporučíte boty, při patních ostruhách?

Offline Marielle
příspěvků moje polička 02. července 2024 22:47

...nevím kde napsat, že chlapeček se setkal s bídou tohoto světa (děti bezdomovci v partě si pomáhají, já jsem jim taky pomohl / stará paní, babi starší než ty, má krabici z pizzy a tam pár penízků a starala se o holčičku, spala ji v náručí, a jednou ji zabalila do dečky.) 

Online viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 03. července 2024 06:43

bublifuk to mas pro sebe na ty bolavy nohy?

Offline Myrtila
5359 příspěvků moje polička 03. července 2024 07:03

Jenom tak hypoteticky a pro zajímavost - máte doma péřové peřiny, nebo nějaké jiné? My doma spíme pod dutým vláknem a postupně si je rozšiřujeme i k našim rodičům, kde taky přespáváme, a zároveň u nich u každých je hromada nevyužitých péřových peřin. Ty se jenom přeskládávají z místa na místo, aby nepřekážely. Nevím, jestli se někdo z naší nebo další generace k těm péřovým vrátíme, tak si říkám, jestli je po letech přeskládávání pak stejně nevyhodíme, protože jednak co pak s nima, a budou ještě vůbec k něčemu? To se ptám jenom hypoteticky, ty peřiny nejsou moje, ale asi jednou dojde na to, že to budu řešit. Pro představu, je jich celkem asi tak 15 ks, prostě hodně. Obě naše mamky je schovávají jako poklad, ale my všechny děti jsme se jich ve vlastních domácnostech s úlevou zbavily. 
Prostě... na poslední návštěvě jsem u našich viděla tu hromadu na jedné hromadě, a tak nad tím přemýšlím. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 03. července 2024 07:14

Myrtila Máme péřové peřiny. Jsou mi nejpříjemnější, moc rada v nich spím. Ale je to opruz na údržbu. Musí se nechat jednou za čas vyčistit a přešít do nového sýpku. Polštáře přímo pod hlavu mám z duteho vlákna se snímacím potahem, protože ty peru často.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. července 2024 07:17

viktorka_od splavu to mám jako bonus k tomu. Včera jsem byla na rentgenu a prej máme tu na patě tři problémy.. Pamatuju si jedině patní ostruhu a na obou patách.

Offline letolet
754 příspěvků moje polička 03. července 2024 07:27

bublifuk máma teď řeší to samé. Doktor jí doporučil boty typu barefoot + odpovídající vložky. A její známou doktorka poslala do chodimezdrave a odtud má tyhle pantofle vytvarované na místě podle její nohy a prý úleva. Jako žádná nádhera, ale máma by to měla na doma, na zahradu, tady momentálně tráví maximum času.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 03. července 2024 07:47

bublifuk muži fyzioterapeut barefoot na ostruhu výrazně nedoporucil, naopak hodně vycpany Nike airmax genome a denně na to cvicit 

49376 příspěvků moje polička 03. července 2024 07:53

bublifuk urcite bych to resila s fyzioterapeutem Potrefenáhusacviceni nezbytny no a ty boty na platforme za mne treba uplne nesedi, je to dost individualni. nejvic vi asi wendulka 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. července 2024 08:05

Myrtila my se jich zbavili, nikdo pod tím nechtěl spát. 

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:09

Letadla pry odletaji do destinaci bez kufru, nestihaji nalozit. Maler, uznavam, ale proc si do nich lidi davaji dulezite leky a nemaji v prirucnim zavazadle ani rezervni spodary a plavky, kdyz leti k mori, to fakt nechapu. Hlavne ty leky, nejaky paralen a neco proti prujmu mam u sebe vzdycky, natoz kdybych brala neco pravidelne a bylo to dulezity.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:13

viktorka_od splavu no a ještě ti kazdej doporučí něco jinyho, ani mezi fyzioterapeutama není ten názor na bf jednotnej 

muzi to teda pomaha, resp. v ničem jiným teď nevydrzi

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 03. července 2024 08:14

viktorka_od splavu fyzio musím nejdřív pohledat. Doporučil měkké boty. Akorát moc nevím, které by to měly být...

Offline stes
9301 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:17

bublifuk ty pantofle odletolet Legwood,patří mezi nejlepší. Mám je na doma a vylézt z nich prostě nechceš, jak je v nich noham dobře. A vidím je téměř na veškerým zdravotnickým personálu. Ve zdr.potrebách ti je vytvaruji podle nártu tak,aby seděly.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:21

Myrtila máme péřový. Deky bez peří asi 2, všichni ale chtějí peří. Zjistila jsem teda, že je v těch řekách dost rozdíl. Máme kdysi (20 let zpět) prodali sypek, který měl být úplně super. Já pod tom nikdy nechtěla spát, přišlo mi to jak přikrýt se těžkou houní v igelitu. Doma máme ty deky úplně lehoučký a vzdušný. 

49376 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:26

Myrtila ja mam perove periny rada, ted teda mame vlnenou, ale co rozhodne nevymenim jsou polstare- na tech umelych nemuzu spat, ty jedine perove. mam male z ikea, normalne se daji prat +susicka. samozrejme 15 perovych perin tezko nekdo vyuzije, leda nejaky penzion:-) bych to az to bude aktualni zkusila asi prodat/venovat, vyhodit by mi bylo hodne lito

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:40

Keď ste hospitalizovani v nemocnici, predstavuje sa vám personál, ktorý za vami príde?

Lebo u nás nikto, vlastne nikdy neviem, kto je ten, čo sa ma vypytuje. Teraz na tom ORL, keď sme prišli na nositkach zo sanitky, bolo obrovské pozdviženi, akoby som so slonom prišla. Jedna, a teraz neviem či to bola sestra, sanitarka, upratovačka, tá bola z toho úplne mimo, dvakrát mala nejaké blbé reči, a som si povedala, že ešte raz a už jej svoje poviem.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 03. července 2024 08:41
Reakce na Tabea:

Myrtila máme péřový. Deky bez peří asi 2, všichni ale chtějí peří. Zjistila jsem teda, že je v těch řekách dost rozdíl. Máme kdysi (20 let zpět) prodali sypek, který měl být úplně super. Já pod tom nikdy nechtěla spát, přišlo mi to jak přikrýt se těžkou houní v igelitu. Doma máme ty deky úplně lehoučký a vzdušný. 

​To je pravda. Některý ten sýpek je tvrdý, nepříjemný. Taky jsem někde jednou už zažila, že to peří bylo samý brko. Asi špatně vydrané. Bylo to poznat po hmatu a peřiny byly těžký.