JankaM Tak ráno pouze 1 věc a večer dvě. Pleť mám normální, jen vrásky, nemám pupínky, ani rozšířené póry, hormony i mysl v rovnováze. :D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
JankaM ráno 4 večer 5
nebo radši ne
.![]()
JankaM jestli se do "cisteni" pocita sprcha, bez tech vselijakych odlicovadel, tak rano i vecer dve veci![]()
Garfie Super, díky :-).
JankaMráno 5 a večer 6. Holt na čele vrásky, na nose černé tečky, okolo rozšířené póry, občas nějaký pupínek.
Luna Máš 25 kroků, co?
Samantha achjo, zrovna včera jsem šla s dcerou ze školky a uprostřed ulice kousek za Národním divadlem nějaký chlap močil na kanál
A vypadal celkem normálně, žádný bezďák nebo feťák
Aneb co se v dětství na hřišti naučíš, ve stáří jako když najdeš![]()
Pinot Noir Večerní tři si dokážu představit, ale ranní jednu? Jenom si umyješ obličej? Nebo si natřeš krém na neumytý obličej?
Ja teda kdyz to jde, pouzivam double cleansing, tj dvema ruznejma odlicovacema/cisticema. Potom k.hyaluronova, niacinamid a na to obden retinol. A pak krem. Rano bez cisteni a bez retinolu, ale SPF navic. Ale jak jsem vysvetlila dentalni hygienistce, v tu chvili uz nemam kapacitu na mezizubni kartacky. Takze bud hezka plet, nebo zuby![]()
![]()
999tak pokud se umytí obličeje studenou vodou počítá jako čištění, tak dva - opláchnutí + krém (u mě teda olej).
711990 No tak já mám hnusný obojí, ale jak by to vypadalo, pokud bych se tomu nevěnovala:-D.-D. Ten hyaluron jsem taky už zařadila nebo jako něco vráskového...
Co to je ten double cleansing. Já teda odjakživa - makeup dolů něčim, to používám klidně dětské mýdlo, to je jak smýt bláto, pak si dávám nějakou pěnu, nebo mléko a pak ještě dočištuji nějakou vodou
Ráno mám čtyři, večer pět.
Ráno se umyju obličej růžovou vodou, pak sérum, oční a denní krém.
Večer pdlíčení, růžová voda, sérum, oční a noční krém.
Pleť mám bezproblémovou a UV filtr v make upu.
Pinot Noir Já si to myslela :-).
Karja Tak to máš double cleansing :-)).
999 já to brala ve smyslu co krok, to produkt, o to těm drogeriím ostatně jde ![]()
Karja to dělám taky ten double cleansing ![]()
Já mám ráno dva a večer tři až pět, podle nálady.
999 já to brala ve smyslu co krok, to produkt, o to těm drogeriím ostatně jde
Přesně tak, studená voda z kohoutku v tom určitě není a nezminují vůbec dekolt, přitom ženě končí obličej pod ňadry a já na to mám dva různé produkty. :D
Ráno i večer jeden krok
. Ráno studená, večer horká voda![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí