Pinot Noirbuď si na to hrají, to je v pohodě. Nebo věří, že jsou pes, to je asi práce pro psychiatra. (Osobně si myslím, že takových bude fakt totální menšina.) Ale dokud nikomu neubližují, není důvod to ve veřejném prostoru netolerovat.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nemáte někdo tip na dobrou aplikaci, ve které s vámi konverzuje AI v angličtině? :-)
Evaeva Tak podle množství močících chlapů na veřejnosti si to myslí značná část mužské populace ![]()
Nemáte někdo tip na dobrou aplikaci, ve které s vámi konverzuje AI v angličtině? :-)
Me bavi Characte AI - clovek si tam muze povidat v podstate s kymkoli od Platona po Harryho Pottera. :)
notna Dočítám hodně pozdě, debata je už jinde. Ale musim tu napsat, že Ti i dceři fandim.
Blaire Díky :-)
Jako černá káva docitam teď, hlásím, že jsem propolivkova (nebo celkově projídlová) co se týká puberťáků a že mi ouška a ocasky nevadí, důležité je, abychom našli společnou řeč ![]()
Tabea Podobné jsme měli od Tchiba, ale jen na pevné věci, na ty byly super. Bohužel vysublimovaly, jak už se tak krabičkám stává.
žluťásek pfff, naše babička měla místo tupperware krabičky od zmrzliny
Potrefenáhusamoje máma je má pořád. A taky od kiwi třeba ![]()
Potrefenáhusa A od Ramy!
Potrefenáhusa od zmrzliny dobry. Naše měla krabičky od Ramy ![]()
Samantha achjo, zrovna včera jsem šla s dcerou ze školky a uprostřed ulice kousek za Národním divadlem nějaký chlap močil na kanál ![]()
A vypadal celkem normálně, žádný bezďák nebo feťák
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí