999 no jo, ten průzkumnický věk stojí za to ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
jerry Do koše nic neháže, naopak z něj vyndává :-).
Mně teď rozbil jednu sošku :-(. Když jsem to říkala dceři, byli u ní na návštěvě spolužáci ze střední a ty se rozčilovali, že ji měli rádi, a že když přežila jejich mejdany, tak si mysleli, že je nesmrtelná :-).
OliveOyl Já v tom teď žiju, mladý mají štěstí, že jsem odolný jedinec, protože nikdo jiný ho nechce hlídat. On totiž když neškodí, tak někde vysoko stojí :-).
999 to delaj všichni, podle mě si to fakt jen lidi už nepamatujou ![]()
Potrefenáhusa Taky si myslím :-). Moje matka tvrdí, že takhle živý dítě jsme ještě v rodině neměli, ale on je klon dcery a ta můj.
Luna Máš 25 kroků, co?
Ne, ja jsem mela blby dotaz ohledne tetovaciho kurzu. Ale asi uz jsem na to stara.
999 u nás se teď taky vysoko stojí
Teď zjistil, že ze stolu dosáhne na lampu. A ještě tam dělá hop hop, protože na plavání drcá hlavou do zavěšeného míče a nějak se mu to spojilo. Jako kdybych splnila jeho přání a jebla mu hlavou do té lampy, asi by ho to odnaučilo ![]()
Proto jsou takový stres ty návštěvy s batolaty. Doma si to upravíš a sošky schováš, ale tam, kde batolata nemají, je to náročné.
Potrefenáhusa jakože dělaj. Ale moje ségra je výjimka potvrzující pravidlo, tak klidný dítě jsem nezažila ![]()
Luna Rychle si nějaký najdi :-).
Luna prosím ťa, nekecaj a choď do toho.
Ja som si robila pedikersky kurz v 54 rokoch, sice to nerobim, ale keby náhodou......
Tetovanie je podľa mňa pre teba, ako umelca, dobrý nápad ![]()
Janulik03 až přestaneš mladicky divočit, ještě se ti to bude hodit :)
Luna neblázni ty stařeno, to je super nápad a možnost, jak se uživit a vypadnout z toho učitelování. Než potetuješ parfu, budeš mít na jachtu
Luna tak sa dohodnes s nejakým salonom, oni toto zabezpecia a ty budes tá v šere schovaná rozorvaná umelkyňa.
Luna pokud zvládáš pracovat jako učitelka tak tohle by pro tebe byla brnkačka. samozřejmě nejde to zvládat obojí zaráz. ale kdybys nemusela nikam?
viktorka_od splavu Jako ucitelka prave vubec pracovat nezvladam![]()
Mne tam ty decka vylozene prekazi.![]()
OliveOyl
az budem ešte viac slepá a nemtava, tak pojdem a zakaznikom rovno tie prsty ustriham. Bude to doživotná záruka ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí