Já si dovolím změnit téma - PID kupóny.
Lze mít jeden kupón nahraný jak na mobilu, tak i na Lítačce, tedy zároveň na obou identifikátorech, nebo jen na jednom? Nezkoumala jste to prosím některá?
to nejde, musíš si vybrat
Muž teď cerstve resil
Já si dovolím změnit téma - PID kupóny.
Lze mít jeden kupón nahraný jak na mobilu, tak i na Lítačce, tedy zároveň na obou identifikátorech, nebo jen na jednom? Nezkoumala jste to prosím některá?
to nejde, musíš si vybrat
Muž teď cerstve resil
Ja pouzivam stale aj tie od zmrzlin. Krabiciek ( a vrchnakov) nikdy nie je dost
.
Idu vam posielat spravy? Mne to po stlaceni "odoslat" hodi error.
Mohučanka nám už od ramy došly, už dlouho jí naši nekupují a ty krabičky nevydrží všechno ![]()
Mrakoplas zkusila jsem ti napsat a asi to prošlo
Evaeva pankáč má na hlavě číro, ale pořád se prezentuje jako člověk. Pokud si hraju na to, že jsem pes s lidskými vlastnostmi, tak třeba budu chodit v kostýmu, ale na poště u přepážky asi budu mluvit.
Ale co ti, kteří se údajně skutečně cítí být psem (třeba), začnou na té poště štěkat?
Docela mě ta představa pobavila.
Štěkající úřednice už máme.
teď jsem si vzpomnela na jedno video, kde se matka rozčilovala, že její dítě, cítící se být psem, odmítl ošetřit veterinář. ![]()
Evaeva dakujem, aj mne presla odpoved ale dalsia sprava mi stale nejde. Cudne.
Já pořád vzpomínám, jak moje babička používala pytlíky od mouky na buchty, vždycky do nich zabalila s sebou. A krabice od mlíka vystlaný igeliťákem ![]()
žluťásek Pytlíky od mouky takhle používá moje tchyně ;) A v krabicích od mléka nám posílá rajčátka :)
MrakoplasZprávy někdy zlobí. Kdyžtak to pošli přes chat, to je spolehlivější.
Listuju před spaním letakem z Tety, to fakt někdo dělá vše toto ráno a večer? Já tedy maximálně ráno dva kroky + malování a večer max tři z toho
.

žluťásek Ts, krabice od mléka. Já dostávala svačinu v pytlících od mléka! Holt trilobit, no.
JankaM na dvou krocích nevyděláš, no ![]()
JankaM no podle zdejšího pleťového vlákna skoro všichni, jinak si neumím vysvětlit, kam by se ty tuny kosmetiky, které jím protékají, poděly ![]()
JankaM jinak z těch ranních činností provádím jednu, z večerních tři.
JankaM Tak nekoho to bavi, chapu, mne by nedonutili ani parem volu, veskery moral vyplytvam na zuby. Otazka je, zda budou jednou levnejsi korunky, nebo vyplne vrasek![]()
JankaM Podle mě leták hlavně dělá osvětu v pořadí kroků, péči si každý sestaví podle sebe.
JankaMOno to nevypada, ale dělám to i já. Protože třeba UV ochrana může znamenat, že mám nějaký BB cream s UV faktorem, lokální péče, že si zamazes beďar, péče o oční okolí, že budeš denním krémem mazat i kolem očí, jakože zas to nemusí být žádné slozitosti....Ono asi záleží, kdo má jakou pleť, já mám poměrně problematickou, a tam jak něco osidis, druhej den jen kvetes...Dva krémy už taky matlam, protoze je to to tady, čtyřicetiletý čelo a patnáctiletý tváře...:D:D.
JankaM hej, od 15. teda ocny krem a serum asi od 25. Nepride mi to nejaky uchylny zoznam, su to asi 3 minuty.
Ale prekvapilo ma, ze preco su body "lokalní péče" a "sérum" prehodené rano a večer ![]()
999 Já používám Elsu, spíš teda na výslovnost, ale tu možnost konverzace tam má taky a občas ji využiju. Má i verzi zdarma. Je to vysloveně výuková appka, takže ti i pak shrne konverzaci a vysvětlí, kde jsi udělala chyby.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.