"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Karja
44765 příspěvků moje polička 15. října 2024 12:23

DruI tak hlavně že jsem to ted v září nakoupila, nový krabičky, dvakrát, i pro tu co to nepotřebuje ale vybrečela si to:-D Tu zdravou lahev ale dvakrát nedám, ale jako ten měnitelný obrázek, to je uplně prostor na vyřvání si svojí.....:-D

Offline Blanka
příspěvků moje polička 15. října 2024 13:11

Karja . Zuzuli  - tak na podobné úlety v  normálnom živote, navyše u detí ,nie som vôbec pripravená.  Keby za našich, nie dokonca i za čias našich detí ,niekto začal verejne / a nie iba jednorázovo, pre srandu / chodit po štyroch, alebo s líščim, či už akýmkoľvek chvostom, nebol by za / vytúženého  / exota, ale za blázna, či psychicky chorého človeka, a som si istá, že by mal problémy s kázeňským poriadkom .

Offline Karja
44765 příspěvků moje polička 15. října 2024 13:21

Blanka Jako já jsem mladá, ale taky si to u nás na maloměstě na gymplu neumím představit...tam jako si nechtěl bejt divnej..Zajímavej jo, ale nějakým cool způsobem, rozhodně ne, že máš liščí ocas:-D

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. října 2024 13:35

Blanka To je furries. :D  Bych řekla takovej útěk od sebe, ti lidé si vytvářejí jako zvíře svůj originální charekter, kterých může mít i několik. Většinou jsou to lidé s emočními problémy. Je to spíš k politování, než na blázinec.

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 15. října 2024 13:43

Karja No já teda přiznávám, že jsem nakupovala podle hesla: Vyber si co chceš, hlavně abys to potom do té školy ráda nosila. I ten obrázek jsem jí tam pak nakreslila podle jejího přání ;o) Ale malej tyhle věci ještě nevyřvává, tak to mám jednodušší :o)

Offline continuity
43200 příspěvků moje polička 15. října 2024 13:50

Potrefenáhusa tak ony si nekoupí ty čipsy místo oběda. Nebo alespoň doufám

Ty děti pod kontrolou už zas tolik nemám. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. října 2024 14:26

Blanka a nejsou to ti theriani? Jak proběhlo v nějakém vlákně?

Offline Mulen
5034 příspěvků moje polička 15. října 2024 14:39

bublifuk notna jo, to jsou ti Theriani. Dcera si na to zatím hraje jen doma. Ale masky si taky vyrábí  a ocas dostala k narozeninám.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 15. října 2024 14:40

KanVětšinou jsou to lidé s emočními problémy. Je to spíš k politování, než na blázinec.“

S tým súhlasím, ale v tom prípade by som to  brala ako každú inú chorobu, teda s liečbou, ak je možná .  Vo verejnom priestore , notabene v škole ! , by som ale podobné správanie neakceptovala . Treba  asi odborne posúdiť, na koľko sa u toho jedinca jedná o vážnu poruchu a na základe toho uvážiť, či môže navštevovať s prepáčením normálnu školu, která má určitý kodex správania . 

Kan , bublifuk - našla som si až na internete , čo znamená  furries aj  theriani .Netušila som ani o existencii, ani o tom, že sa zrejme  nejedná iba o jednotlivcov .

Mulen - no ak sa na niečo také iba hrá  doma, ak dokáže rozlíšiť hru a skutočnosť, tak nič proti . Niekto si predstavuje, že je princezna, niekto  je drakobijca, ale obaja vedia, že to je iba hra  - a nebráni im to  byť človekom .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. října 2024 14:51

Blanka jak tím škodí okolí, aby to nemohlo být akceptováno ve veřejném prostoru?

Offline Blanka
příspěvků moje polička 15. října 2024 14:58

Evaeva -  to dieťa, samozrejme  akceptujem, ale nie podobné správanie .Myslím si totiž, že fantázia  do detského sveta síce patrí, ale  záleží od veku . Školopovinné dieťa by už asi malo vedieť rozlíšiť, či sa ocitá v ríši rozprávok, alebo v reálnom prostredí .A ak si uvedomuje,že je v škole / v obchode, na úrade , v divadle .../  malo by sa vedieť správať  adekvátne . 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. října 2024 15:01

Blanka ani tak mi to nepřipadá nevhodné. Pankáč taky může na úřad nebo do školy

Online Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 15. října 2024 15:16

Blanka a proc nemuzu jit na urad s ocasem? A nebo do obchodu? Nebo s celenkou u usima? Okovane boty, limec z lisci kozesiny i tlapickama nebo vyrazne liceni mit muzu, ale s ocasem by me nemeli pustit? Ja porad nevim, proc by zrovna tenhle modni doplnek nemel byt akceptovan ve verejnem prostoru

Ale tak moje dcera beha po svete s vilimi kridly a celenkou s jednorozcim rohem, coz je neco, co nosily i moje japonske spolubydlici na koleji v nemecku pred deseti lety, tehdy dospele, nejaky ocasek me nerozhodi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. října 2024 15:18

Zuzuli necháváš jí, doufám, čekat před obchodem

Online Pinot Noir
29939 příspěvků moje polička 15. října 2024 15:20

Evaeva Zuzuli tak mluvilo se i o maskách a chození po čtyřech, to už tak jednoznačně akceptovatelné není.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 15. října 2024 15:22

Evaeva pankáč má na hlavě číro, ale pořád se prezentuje jako člověk. Pokud si hraju na to, že jsem pes s lidskými vlastnostmi, tak třeba budu chodit v kostýmu, ale na poště u přepážky asi budu mluvit.

Ale co ti, kteří se údajně skutečně cítí být psem (třeba), začnou na té poště štěkat?

Docela mě ta představa pobavila. Štěkající úřednice už máme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. října 2024 15:27

Pinot Noir Raduza ty děti se do toho ale jen stylizují. Věřím, že štěkají o přestávce a před tabulí mluví. Nemyslím si, že opravdu věří, že jsou psi

Online Pinot Noir
29939 příspěvků moje polička 15. října 2024 15:41

Evaeva tak hrát si na to o přestávce nepovažuju za identifikaci, myslela jsem, že mluvíme o těch, kteří na té roli trvají i v běžném životě.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 15. října 2024 15:52

Raduza pes na poštu nesmí a na některá místa pouze s náhubkem. A hlavně na vodítku!

Offline Raduza
příspěvků moje polička 15. října 2024 15:55

bublifuk to je ovšem prekérka.