DruI tak hlavně že jsem to ted v září nakoupila, nový krabičky, dvakrát, i pro tu co to nepotřebuje ale vybrečela si to:-D Tu zdravou lahev ale dvakrát nedám, ale jako ten měnitelný obrázek, to je uplně prostor na vyřvání si svojí.....:-D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja . Zuzuli - tak na podobné úlety v normálnom živote, navyše u detí ,nie som vôbec pripravená.
Keby za našich, nie dokonca i za čias našich detí ,niekto začal verejne / a nie iba jednorázovo, pre srandu / chodit po štyroch, alebo s líščim, či už akýmkoľvek chvostom, nebol by za / vytúženého / exota, ale za blázna, či psychicky chorého človeka, a som si istá, že by mal problémy s kázeňským poriadkom .
Blanka Jako já jsem mladá, ale taky si to u nás na maloměstě na gymplu neumím představit...tam jako si nechtěl bejt divnej..Zajímavej jo, ale nějakým cool způsobem, rozhodně ne, že máš liščí ocas:-D
Blanka To je furries. :D Bych řekla takovej útěk od sebe, ti lidé si vytvářejí jako zvíře svůj originální charekter, kterých může mít i několik. Většinou jsou to lidé s emočními problémy. Je to spíš k politování, než na blázinec.
Karja No já teda přiznávám, že jsem nakupovala podle hesla: Vyber si co chceš, hlavně abys to potom do té školy ráda nosila. I ten obrázek jsem jí tam pak nakreslila podle jejího přání ;o) Ale malej tyhle věci ještě nevyřvává, tak to mám jednodušší :o)
Potrefenáhusa tak ony si nekoupí ty čipsy místo oběda. Nebo alespoň doufám ![]()
Ty děti pod kontrolou už zas tolik nemám.
Blanka a nejsou to ti theriani? Jak proběhlo v nějakém vlákně?
Kan „ Většinou jsou to lidé s emočními problémy. Je to spíš k politování, než na blázinec.“
S tým súhlasím, ale v tom prípade by som to brala ako každú inú chorobu, teda s liečbou, ak je možná . Vo verejnom priestore , notabene v škole ! , by som ale podobné správanie neakceptovala . Treba asi odborne posúdiť, na koľko sa u toho jedinca jedná o vážnu poruchu a na základe toho uvážiť, či môže navštevovať s prepáčením normálnu školu, která má určitý kodex správania .
Kan , bublifuk - našla som si až na internete , čo znamená furries aj theriani .Netušila som ani o existencii, ani o tom, že sa zrejme nejedná iba o jednotlivcov .
Mulen - no ak sa na niečo také iba hrá doma, ak dokáže rozlíšiť hru a skutočnosť, tak nič proti . Niekto si predstavuje, že je princezna, niekto je drakobijca, ale obaja vedia, že to je iba hra - a nebráni im to byť človekom .
Blanka jak tím škodí okolí, aby to nemohlo být akceptováno ve veřejném prostoru?
Evaeva - to dieťa, samozrejme akceptujem, ale nie podobné správanie .Myslím si totiž, že fantázia do detského sveta síce patrí, ale záleží od veku . Školopovinné dieťa by už asi malo vedieť rozlíšiť, či sa ocitá v ríši rozprávok, alebo v reálnom prostredí .A ak si uvedomuje,že je v škole / v obchode, na úrade , v divadle .../ malo by sa vedieť správať adekvátne .
Blanka ani tak mi to nepřipadá nevhodné. Pankáč taky může na úřad nebo do školy ![]()
Blanka a proc nemuzu jit na urad s ocasem? A nebo do obchodu? Nebo s celenkou u usima? Okovane boty, limec z lisci kozesiny i tlapickama nebo vyrazne liceni mit muzu, ale s ocasem by me nemeli pustit? Ja porad nevim, proc by zrovna tenhle modni doplnek nemel byt akceptovan ve verejnem prostoru ![]()
Ale tak moje dcera beha po svete s vilimi kridly a celenkou s jednorozcim rohem, coz je neco, co nosily i moje japonske spolubydlici na koleji v nemecku pred deseti lety, tehdy dospele, nejaky ocasek me nerozhodi ![]()
Zuzuli necháváš jí, doufám, čekat před obchodem ![]()
![]()
Evaeva pankáč má na hlavě číro, ale pořád se prezentuje jako člověk. Pokud si hraju na to, že jsem pes s lidskými vlastnostmi, tak třeba budu chodit v kostýmu, ale na poště u přepážky asi budu mluvit.
Ale co ti, kteří se údajně skutečně cítí být psem (třeba), začnou na té poště štěkat?
Docela mě ta představa pobavila.
Štěkající úřednice už máme.
Pinot Noir Raduza ty děti se do toho ale jen stylizují. Věřím, že štěkají o přestávce a před tabulí mluví. Nemyslím si, že opravdu věří, že jsou psi
Evaeva tak hrát si na to o přestávce nepovažuju za identifikaci, myslela jsem, že mluvíme o těch, kteří na té roli trvají i v běžném životě.
Raduza pes na poštu nesmí a na některá místa pouze s náhubkem. A hlavně na vodítku!
bublifuk to je ovšem prekérka.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí