"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 17. října 2024 19:50
Reakce na Makara:

711990 no jo, ale čtecí brýle nejsou na chůzi... Jak vylezu z kanclu, jdou do vlasů (já vím -  už 2 roky si pořizuju multifokály)

​Já taky tak, ale rozvolnila se mi jedna nožička, tak jsem zašla do optiky, ať mi ji přitáhnou, že mi kloužou brejle z vlasů a optik káravě říkal: ale tam ty brýle nepatří! Nakonec jsme se domluvili, ale nechtěl panáček, nechtěl. :D

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 17. října 2024 20:08

moora jak to mas daleko do Polska? Tam jsou ceny v optikach vyrazne jiny.

Offline Ounz
20539 příspěvků moje polička 17. října 2024 20:45

moora no..ta cena je fakt nejhorší..snad si je nerozbiju

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 17. října 2024 20:59

Pavlena no hele fakt si je nech zkontrolovat, podle me bys to motani videla uz pri tom zkouseni. Je to divny.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 17. října 2024 21:14

Zajtra som objednana do optiky na premeranie zraku, lebo sa mi zda, ze v terajsich okuliaroch zle vidim. Nemala som to tu citat, zacinam sa bat :D

Online Řvousenka
1042 příspěvků moje polička 17. října 2024 21:26

moora Já mám multifokály s cylindry + ještě prizmatické dioptrie. Brejle stály fakt ranec, ale po třech letech nošení je pořád považuju za nejlepší investici ve svým životě

Offline Janulik03
20318 příspěvků moje polička 17. října 2024 21:41

Ja to napíšem zas, ale za mňa bola najlepšia investicia laserova iperacia. Kratkozrakost, cylindre, každé oko inak. Nebanujem ani náhodou. Jedina co sa mi trochu horší je čítanie, ale to ide vekom , bola som na to upozornena. 

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 17. října 2024 23:16

Pavlena já mám silne cylindry a dioptrie do dálky a velmi záleží na zručnosti optika, jak ty brýle udělá. Chodím v Brně k jednomu, který má zlaté ruce. Fakt mám vyzkoušeno, že i když mám zmerene vše dobře,  tak to může pokazit špatně udělané sklo, prostě ten lom cylindru nesedí a je problém. Před rokem jsem dala ranec za multifokaly neb hurá v 45 letech jsem s brýlemi na dálku nezvládla číst a hlavně dělat v laboratoři. A nelituji. 

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 17. října 2024 23:19

Prosím a mám jeden blbý dotaz, která služba posílá Arket? Měla jsem mít balík v Alzaboxu, ale kód nikde, koukám na objednávku a balík vrácen zpět. Psala jsem na servis, mám i číslo balíku, který znovu poslali, jen nevím na kterou přepravní službu udeřit. 

Offline Sweet Potato
40502 příspěvků moje polička 18. října 2024 10:32

Kan Ježiš, říct optikovi, že si dáváš brýle do vlasů, je skoro takový zločin, jako chtít po baristovi cukr do kafe!

Offline Janulik03
20318 příspěvků moje polička 18. října 2024 10:33
Reakce na Sweet Potato:

Kan Ježiš, říct optikovi, že si dáváš brýle do vlasů, je skoro takový zločin, jako chtít po baristovi cukr do kafe!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. října 2024 10:59

Sweet Potato A proč mě nikdo nevaroval?

Offline Sweet Potato
40502 příspěvků moje polička 18. října 2024 11:07

Kan Ses neptala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2024 12:03

Sweet Potato jasně. A sundávat zásadně oběma rukama

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 18. října 2024 13:37
Reakce na Sweet Potato:

​a v kadeřnictví přiznat, že nepoužíváš kondicionér nebo chodíš spát s mokrýma vlasama!!!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. října 2024 13:52

Evaeva To se musí taky? Oběma? A co když někdo druhou nemá? A nebo je v sádře?

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 18. října 2024 14:00
Reakce na Evaeva:

Sweet Potato jasně. A sundávat zásadně oběma rukama

​Jojo, za to jsem dostala čočku hned v optice :-) ale co je to proti rucickam batolete ...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2024 14:09

Kan jseš v háji

Offline Mini
příspěvků moje polička 18. října 2024 14:12

dupali DPD

Přijde email "Your order has been shipped" Tam je Order number a pod ním Order tracking a když klikneš na "Track your order" proklikneš se na info o tom, kde balík je a ukáže ti to 14 místné číslo, které lze zadat do hledáčku už přímo na webu DPD

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 18. října 2024 14:22

Prosím vás, je možný, že můj IG mi háže příspěvky podle toho, s kým jsem připojená na stejnou wifi? Jsem měla pocit, jak jsem si IG hezky vycvičila, většinou mi to nabízelo plus mínus ta stejná témata, jaká sleduju. Ale asi půl roku si dělá co chce a je to teda čím dál horší. Jeden den otevřu IG, tam kromě toho, co sleuduju, mi to hází letadlové lodě, nadzvuková letadla a všechno sledováno příbuzným, který u nás byl, přitom se na IG navzájem vůbec nesledujeme. Pak se mi takhle zahltil IG příspěvky o F1 apod. Ale teď už teda vrchol, skáče mi tam Agáta a u ní taky vidím jako sledující lidi, se kterými jsem byla předchozí večer. Nevím, jestli to nějak souvisí, ale takhle mě to štve zhruba co mám iPhone. Mám někde něco blbě nastavený?

A co mě pobavilo, Hanychovou laikuje NG Praha