V květinářství svíčky měli. Sice modré, ale aspoň něco ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva V Hornbachu. Ty svíčky
999 Dík. Jo, že budu muset kupovat v předstihu vím, teď to všechno naplánovat. A hlavně to stihnout!
brrr díky. Příště to budu muset řešit dřív. Myslela jsem, že je koupím v prvním obchodě tady.
Jsem novopečená majitelka kapslového Nespressa. A děsí mě ten odpad, nekdo tu psal, že ty kapsle před recyklací vysypává. Ovšem já jsem nepřišla na to, jak na to. Přijdou mi nedobytný.
Tak Betty Já jsem si do práce, kde máme nespresso kávovar pořídila plnitelnou nerezovou kapsli, navíc si do toho můžu nasypat vlastní (=chutnější) kafe, a odpad je jen v podobě nálepky, která drží obsah uvnitř. Můžu doporučit.
Tak Betty a jaký do toho dáváš kapsle? Jestli originál, tak ty můžeš nechat recyklovat přes nespresso...
999 ja takhle nedavno kupovala vstupenky z druhe ruky pres nejakou platformu a zafungovalo to. Mam ti dohledat, co to bylo za swap? Byl to trochu adrenalin, taky par dni predem, kdyz bylo vyprodano. clovek musi asi trosicku pocitat s tim, ze muze naletet, ale za risk to stalo. Edit: taky jsem tenkrat kupovala na Van Gogha, ale jinam.
GatitaDíky, pošli prosím :-).
999 byl to ticketswap.com. Tak drzim palce, treba se tam neco objevi! Myslim, ze to ma i funkci hludaciho psa.
Tak Betty ja som do prace tiez kupila plnitelne a davala vlastnu kavu. Boli plastove s nerezovym sitkom, uzatvaracie, takze odpad ziadny. A vyhodu lepsej vlastnej kavy potvrzdujem.
Gatita Díky :-)
Tak Betty Teď mají nově papírový. Je s tím trochu složitější manipulace, ale nic hroznýho.
Tak Betty ty kapsle se dají k recyklaci vrátit přímo do nesspresa, moje máma to tak dělá. Mají na to speciální pytle.
999 aha, tak kompostovatelné kapsle jsou dobrá zpráva! To jsem nevěděla.
Mohučanka kam do nespressa, kupovala jsem přístroj i kapsle v datartu. Tak tam?
Tak Betty do prodejen Nespresso. Maji tam misto na vyhozeni a u toho si muzes vzit novy odpadovy sacek. Nebo pri objednani kuryrem jde soucasne zaskrtnout i odvoz vypotrebovanych kapsli.
Tak Betty Buď je vybírají v Nessoressu nebo se plné můžou házet do popelnic na kovy.
Já je vysypávám, protože lógr do kompostu a proti slimákům. Víčko snadno objedu nožem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí