Kde koupit normální bílé svíčky, velikostí zhruba jako svíčky do andělského zvonění. Dnes v kamenné prodejně. Byla jsem v dm, rosmanovi, tetě, kiku, actionu a pepcu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva U nás je mají i v cukrárně, 5 Kč/ks včera jsme byli na kávě a u pultu jsem si všimla. Docela mě to překvapilo.
Evaeva jeste muzes zkusit Ikea a Metropoli - Party Shop nebo Nanu nana
SunEclipseIKEA nemá. Tu metropoli zkusím
Evaeva a jeste me napadlo, v kvetinarstvich taky mivaji svicky
Evaeva My teda v kvitkach svíčky máme, ale spíš dárkové, ne malé do andělskeho zvonění. Tak abys nešla zbytečně.
Kan no květinářství je blíž a mohlo by to vyjít, muž už měl taky tenhle nápad. Ještě mám v záloze Orion, ale bojím se, že je mají jen na eshopu. Fakt mně nenapadlo, že bude takový problém koupit obyčejné bílé svíčky ne úplně obří. Chci je na dort, tak nemusí být úplně přesně do toho zvonění. Všude mají buď do svícnů nebo takové ty barevné dortové, co nechci.
Evaeva nejsou nekde, kde uz maji vanocni veci, bile svicky na stromecek?
Kokoska neviděla jsem
v kiku už vánoce měli
Máte prosím někdo slevový kód OnaDnes do M&S?
Isca MNS20
brrr Někde ses mě ptala, jestli jedu na Van Gogha a já ti slíbila, že poreferuju. Jenže jsem blbka, nenapadlo mě koupit si vstupenky předem a ony jsou vyprodané. Budu se muset v Londýně zabavit jinak ;-). Nějaký vstupenky jsem viděla v prosinci, tak si je radši kup hned :-).
999 blbý dotaz v blbých dotazech - bydlíš v Londýně přes Booking?
Lenka22 Ano :-)
999 díky.
Nemáte prosím někdo kupón Ona Dnes na Muffik?
Sweet Potato ONADNES
žluťásek Děkuju!
Lenka22 Děkuju moc!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí