"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. října 2024 14:33
Reakce na Evaeva:

Kan jseš v háji

​Tak já jsem s tím v míru. Moje brejle, moje pravidla. Čau

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 18. října 2024 14:58
Reakce na Kan:

​Tak já jsem s tím v míru. Moje brejle, moje pravidla. Čau

​Už ti někdy upadla nožička?

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 18. října 2024 15:27

Jo brýle,  ani mi nemluvte. Doktorka dcerce upravila skla, takže už to nejsou běžné hodnoty ale něco speciálního na objednávku, takže cena jen skel bude cca 9tis. A s vyhlídkou, že za půl až rok třeba zase stejná sranda znovu

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. října 2024 15:50

Fakirka Ne, jenom se uvolnil ten kloubek, nebo jak to říct. Mám 3 Ks.  Brýle mám na dálku, hlavně na řízení a v ŘP je zapsané nemám. 

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 18. října 2024 15:57

Kdo řeší drahá skla do brýlí a je pro něj dostupné Brno, v Lunettess optice na Pánské mají slevu na druhé sklo zdarma, pokud si tam necháte udělat brýle a zároveň koupíte u nich obruby. Muž tam chodí už dlouho, já od nich mám dvoje brýle a teď už i dcera a jsme všichni spokojení. Je tam ochotný, pečlivý a trpělivý personál. Dceři tam udělali brýle, o kterých v jiné optice tvrdili, že to nejde.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2024 17:05

JankaMty skla jsou hrozná darda!

Offline SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 18. října 2024 17:12

notna staci, jestli mas ty lidi v kontaktech a IG ma ke kontaktum pristup..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. října 2024 17:17

notna určitě jo.

A mně teda telefon i odposlouchává, stačí jen něco vyslovit.

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 18. října 2024 17:25

SunEclipse Dík. A to najdu v nastavení IG nebo mobilu? A mám to zakázat?

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 18. října 2024 17:41

Mini děkuji, to vše jsem proklikala a nakonec volala na DPD a výsledek? Balík jede už podruhé zpět z boxu k odesilateli neb dle DPD nemá uvedené kontaktní údaje na mě a já nemohla dostat pin na otevření boxu. Přitom u Arket mám účet a v objednávce vše bylo uvedeno. 

Offline Mini
příspěvků moje polička 18. října 2024 17:50

dupali to me mrzi ! Nikdy se mi to nestalo a to tam nakupuju dost casto uz roky

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 18. října 2024 18:05

Mini mě právě taky ne, ale všude jsou jen lidi co ještě zbylo pořád ve slevě jsem objednala znovu a uvidím co dorazí. Akorát to tedy není moc ekologické....to se přiznávám 

Offline notna
9461 příspěvků moje polička 18. října 2024 18:36
Reakce na Evaeva:

notna určitě jo.

A mně teda telefon i odposlouchává, stačí jen něco vyslovit.

​To mi dělá taky, ale ne nějak moc. To, o čem píšu výše, to je fakt zničehonic záplava. A vypnutí odposlouchávání na iPhonu prý jde. Jsem na to viděla návod na IG. ale samozřejmě si ještě nenastavila.

Offline Mini
příspěvků moje polička 18. října 2024 18:41

dupali no ale neni to tvoje vina ! Drzim palce !

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 18. října 2024 21:24

Catherinne Nesnasim kondicioner! Vzdyt to masti vlasy a jsou pak hnusne leskly a slizky. Ble. Takze co se mi stane?

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 18. října 2024 21:54

Když už se tu řeší ty brýle, poraďte prosím slušnou optiku se slušným výběrem ideálně někde na trase Barrandov-Anděl-Malostranská. Potřebuji brýle na řízení a děsím se vyberu a celé té procedury uz teď.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 19. října 2024 02:15

Luna jo, přesně 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 19. října 2024 05:46

Malenge Na téhle trase bohužel nevím, ale pokud bys.byla ochotná zajet až na dejvickou, moc doporučuju alba optik na terronské. Pán je profík, hodně dlouho se mi věnoval a poprvé v životě mi někdo nosil jen brýle, které mi slušely (mám specifický obličej, kterému většina brýlí nesedne). Už jsem tam pár lidí z rodiny poslala a všichni byli moc spokojení. A má i slušné ceny a velký výběr. 

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 19. října 2024 08:47

Malenge Já léta chodila sem https://www.soptic.cz/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwjsi4BhB5EiwAFAL0YDi-vMPdUMaTOfpB7pIVY7miT-pkMhniv99TRFcqyrUGnLduoK-4fBoCbuAQAvD_BwE a vždycky jsem byla spokojená, ale teda naposled jsem tam byla před narozením mladšího.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. října 2024 08:59

To je vtipné, od DruI jsem měla první brýle a z té optiky od Len jsem měla brýle na VŠ. Obě se mi zapsali do paměti, protože tam byl vážně super personál. Můžu přihodit optiku na butovicích