Tak já jsem s tím v míru. Moje brejle, moje pravidla. Čau![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jo brýle, ani mi nemluvte. Doktorka dcerce upravila skla, takže už to nejsou běžné hodnoty ale něco speciálního na objednávku, takže cena jen skel bude cca 9tis. A s vyhlídkou, že za půl až rok třeba zase stejná sranda znovu ![]()
Fakirka Ne, jenom se uvolnil ten kloubek, nebo jak to říct. Mám 3 Ks. Brýle mám na dálku, hlavně na řízení a v ŘP je zapsané nemám.
Kdo řeší drahá skla do brýlí a je pro něj dostupné Brno, v Lunettess optice na Pánské mají slevu na druhé sklo zdarma, pokud si tam necháte udělat brýle a zároveň koupíte u nich obruby. Muž tam chodí už dlouho, já od nich mám dvoje brýle a teď už i dcera a jsme všichni spokojení. Je tam ochotný, pečlivý a trpělivý personál. Dceři tam udělali brýle, o kterých v jiné optice tvrdili, že to nejde.
JankaMty skla jsou hrozná darda!
notna staci, jestli mas ty lidi v kontaktech a IG ma ke kontaktum pristup..
notna určitě jo.
A mně teda telefon i odposlouchává, stačí jen něco vyslovit.![]()
SunEclipse Dík. A to najdu v nastavení IG nebo mobilu? A mám to zakázat?
Mini děkuji, to vše jsem proklikala a nakonec volala na DPD a výsledek? Balík jede už podruhé zpět z boxu k odesilateli neb dle DPD nemá uvedené kontaktní údaje na mě a já nemohla dostat pin na otevření boxu. Přitom u Arket mám účet a v objednávce vše bylo uvedeno.
dupali to me mrzi ! Nikdy se mi to nestalo a to tam nakupuju dost casto uz roky
Mini mě právě taky ne, ale všude jsou jen lidi
co ještě zbylo pořád ve slevě jsem objednala znovu a uvidím co dorazí. Akorát to tedy není moc ekologické....to se přiznávám
notna určitě jo.
A mně teda telefon i odposlouchává, stačí jen něco vyslovit.
To mi dělá taky, ale ne nějak moc. To, o čem píšu výše, to je fakt zničehonic záplava. A vypnutí odposlouchávání na iPhonu prý jde. Jsem na to viděla návod na IG. ale samozřejmě si ještě nenastavila.
dupali no ale neni to tvoje vina ! Drzim palce !
Catherinne Nesnasim kondicioner! Vzdyt to masti vlasy a jsou pak hnusne leskly a slizky. Ble. Takze co se mi stane?![]()
Když už se tu řeší ty brýle, poraďte prosím slušnou optiku se slušným výběrem ideálně někde na trase Barrandov-Anděl-Malostranská. Potřebuji brýle na řízení a děsím se vyberu a celé té procedury uz teď.
Luna jo, přesně
Malenge Na téhle trase bohužel nevím, ale pokud bys.byla ochotná zajet až na dejvickou, moc doporučuju alba optik na terronské. Pán je profík, hodně dlouho se mi věnoval a poprvé v životě mi někdo nosil jen brýle, které mi slušely (mám specifický obličej, kterému většina brýlí nesedne). Už jsem tam pár lidí z rodiny poslala a všichni byli moc spokojení. A má i slušné ceny a velký výběr.
Malenge Já léta chodila sem https://www.soptic.cz/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwjsi4BhB5EiwAFAL0YDi-vMPdUMaTOfpB7pIVY7miT-pkMhniv99TRFcqyrUGnLduoK-4fBoCbuAQAvD_BwE a vždycky jsem byla spokojená, ale teda naposled jsem tam byla před narozením mladšího.
To je vtipné, od DruI jsem měla první brýle a z té optiky od Len jsem měla brýle na VŠ. Obě se mi zapsali do paměti, protože tam byl vážně super personál. Můžu přihodit optiku na butovicích ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí