Aranel Na dceru pří vyskočila přo otevření zanedbávaného Duolinga soví kostřička :-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Isca tak to ja tam mam asi hromadku prachu se sovim pařátkem ![]()
Isca fuuuj
Na mě zkouší jen citově vydírání.
Aranel Lili mě bavila! Ostatní vejskají a jásají a ona je tak správně znechucená ![]()
Aranel nějakých 8 minut pokecu denně nabízí i ta neplacená verze chat GPT. Včera jsem to zkoušela a musím se nějak připravit s nějakým konkrétním tematem, protože ona se hrozně snažila a byla velice podporující, ale fakt to byla hrůza. ![]()
Asi bych ji nejdřív písemně zadala úroveň a téma, ať nemarnite ten čas blbostma, ale do začátku proč ne?
Ale je pravda, že moji úrovni se zvládla přizpůsobit okamžitě. Toto je skvělé, že když s mluvim anglicky, tak se přizpůsobí moji úrovni a v němčině taky, ač je to teda sakramentsky rozdíl.
Aranel díky, já to tam mám taky zřejmě jednou
Kokoska lili je nejlepsi ![]()
Prosim, neodemkly byste mi tenhle clanek? (Respekt)
Ounz ano, děkuji :)
Zeptám se ještě tady, víc to tu žije. Hledám nějaký přírodnější makeup, stačí bez silikonů a těch největších "hnusů". Používáte některá?
Já (a hlavně můj muž) jsem si myslela, že duolingo dělám jen tak pro zábavu a že mi to moc nedává a pak jsem nám ve Francii rozbila auto, byly s tím dost peripetie a byla jsem nucená několikrát TELEFONOVAT francouzsky
bylo to strašný, nerada telefonuju obecně, ale ten nutný základ jsem vyřídila a k porozumění došlo na obou stranách. Navíc mě u toho muž slyšel a už nekafrá, když ve 23:55 letím k mobilu stihnout "dnešek", ani neprotestoval, když jsem se přihlásila na večerní kurz v práci ![]()
Mohučanka na jaké úrovni si podle Duolinga byla,když si to vyřizovala?
A2, ale měla jsem štěstí, zrovna se tam probírala čísla (diktovali mi nějaká telefonní čísla a adresy, to auto totiž odtáhla odtahovka a pak se ztratilo, a já ho po telefonu nakonec našla) a v práci jsem rozřazovací test napsala na lepší B1. Už mám teda za sebou dva roky francouzštiny, před prvním dítětem (před 9 lety) a při uspávání dětí po kojení jsem měla takový zvyk, že když vypadaly, že spí, tak jsem si v duchu napočítala francouzsky do 100, tak jsem si ta čísla dost procvičovala.
Ale upřímně, kdybych nekontaktovala kamaráda, který vystudoval na Sorbonně, aby to popoháněl opravdovou francouzštinou, tak to auto asi nemáme dodnes ![]()
Hehe, čísla... když jsem začla koketovat se švédštinou, jako první jsem se učila čísla - počítala jsem se zřítelnicí schody
a kdysi při nějaký rodinný sešlosti jsem vzbudila ohromení a frenetický potlesk publika anžto jsem plynně napočítala do deseti ![]()
Pocitanie do 100 v nej, frj a špj som používala, keď sa mi nedalo zaspat, čiže pred dieťaťom. Odkedy mám dieťa, zaspím bleskovo. A tú špj som už zabudla ![]()
Kupujete zákys z jižních Čech od firmy agrola? A jak ho konzumujete?
Tabea Piju přímo z lahve. Predtim se musí protřepat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí