To šlo na tom starým noťasu, tady z neznámejch důvodů ne. Nehlásí mi připojenýho nic a najít ručně to nejde ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

barbucha mas povolenou komunikaci s externim zarizenim? Bohuzel nevim, kde by se to u tebe nastavilo, ale kdyz jsem pripojovala poprve tablet k PC, tak se me to ptalo, jestli povolit. Ja teda nemam ctecku, mam v tabletu moon reader.
barbucha A zkousela jsi i jinej kabel? Mne kindla připojí taky jen nekterej.
barbucha jinej software ti moc nepomůže, vyres nejdřív to připojení čtečky na noťas.
barbucha úplně debilní poznámka. V notasu nemám cdromku tak jsem si koupila ten přídavný herberk a notas ho najde jen když je připojenej od začátku když zapinam notas. Když pripojuju k již jedoucímu tak to nenajde.
Mám jenom jeden
ale teď mi synek radil to samý.
Zkusila jsem tam mezitím strčit flashku taky, a tu noťas vidí i otevře...
barbucha jinej software ti moc nepomůže, vyres nejdřív to připojení čtečky na noťas.
Nedělám nic jinýho
ale jak jsem na to levá tak mě spíš brzo raní mrtvice. Hele teď jsem našla že ji noťas sice vidí, ale nedbá... když jsem ji porpvé připojovala tak to asi taky nešlo, pročež jsem se na to vykašlala a pracovala se starým noťasem ještě - ale teď jsem ho doslova vyhodila a tak jsem bez šance.
Jak to teda připojit (vzhledem k tomu obrázku)?

barbucha Nejdřív asi musíš na čtečce povolit připojení k notebooku, jinak se čtečka bude jen nabíjet a k souborům v ní se z notebooku nedostaneš. Je to vidět na té první fotce od stes.
No ale kde?! V "settings"? Já tam takovou možnost prostě nevidim ![]()
Máte prosím zkušenost, jestli ty "neorigo" rozšíření, co se dají koupit na Lidl-shopu nebo Allegro, jsou dobře kompatibilní s IKEA dřevěnou dráhou ze série Lillabo?Díky ![]()
Lama_z_Lana lidl nam sedl tak pul na pul, ale treba woody nebo brio uplne v pohode.
Zuzuli moc děkuju ![]()
Lama_z_Lanamáme hromadu značek a sedí všechno se vším. Některé dílky jsou víc natěsno, ale spojit jdou úplně všechny.
Pinot Noirděkuju. A jezdí po tom dobře i ty "cizí" mašinky?
barbucha má čtečku zapnutou? Sorry kdyztak, jen hledam chyby...Nebo jen prikabelovanou?
Lama_z_Lana po naší směsce jezdí všechno stejně. Ale je to spíš mrzení, jsem radši, když si hrají jen s mašinkami, co sami nejezdí.
Lama_z_Lanamašinku na baterky máme jen IKEA, jezdí bez problému po všem. Jinak jen ruční pohon. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí