Evaeva Pinot Noirdíky za info ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbucha tohle mi dělá pracovní notebook. Kindle mi neukáže. Ten starý doma bez problémů. Plus, jak má už své roky, tak se nabíjí s určitými kabely a jiné odmítá ( samozřejmě všechny jsou ten správný typ). V ničem zásadním mne to neomezuje, tak se mu přizpůsobím.
Napadlo mne, stáhni si apku Kindle do mobilu, nahraj knihy z počítače, pak je budeš mít i v přístroji.
barbucha má čtečku zapnutou? Sorry kdyztak, jen hledam chyby...Nebo jen prikabelovanou?
Mám ji i zapnutou. Furt nic. Resp. noťas ji vidí, ale Calibre-knihovna už ne.
To už je nějak moc složitý, na mě teda.
No nic, kašlu na to asi. Stejně jsem si chtěla koupit novou čtečku, tak to holt urychlím. Snad ta nová půjde připojit!
Na Alze mají ty podsvícený... mam si na něco dát bacha nebo stačí nějaká obyč (nepotřebuju nějakou drahou)??
Lama_z_Lana připojím se, u nás je kompatibilní všechno se vším, přesně, jak píše pinot, něco musíš připojit třeba trošku víc silou, že to tam nazapadne úplně samo, ale úplně v pohodě, máme x značek všechno v jedné krabici.
A tajný tip k vláčkodráze jsou komponenty z 3d tiskárny spojitelné s duplem

Evaeva to ti teda pěkně děkuju. Stálo mě to šest stovek :))
OliveOyl ještě jsou hodně fajn z 3D tisku spojky když máš liché koleje 
žluťásek spojku mám taky, a tunel :D
ne teda přes alegro
barbucha ja mela doted kindle paperwhite 3 a ted budu kupovat kindle 2022. Ja od toho chci jen to pohodlne cteni a podsviceni, protoze si ctu vecer pri uspavani dcery ve zhasnutem pokoji. Ta soucasna zakladni ctecka je prakticky totozna s tou mou par let starou paperwhite 3, ma plus minus totozne rozmery, podsviceni, rozliseni, jen ma uz vetsi pamet. A ma jit pripojit nejen pres wifi, ale i Bluetooth. Paperwhite 5 je oproti te zakladni vodotesny, ma o palec vetsi uhlopricku a volitelnou teplotu podsviceni.
Super, právě jsem kindle 2022 objednala!
Vodotěsnou nepotřebuju, ve vaně nečtu... šlo mi hlavně o to podsvícení - zatím jsem měla prastarou bez, a už to je skoro vo voči!
Tak to jsem ráda, že jsem sáhla správně ![]()
Po nějaké době se vracím k tomu, co jsem psala (doufám) do tohoto vlákna, bylo to o zvykání na čtecí brýle s cylindry. Děkuji za rady a světe div se, fakt jsem si na brýle zvykla. Kouká se mi krásně a negativum je, že bez nich už se mi kouká tuze blbě... ![]()
A už ji mám! Byla k mání hned po objednávce... tak jsem teď jen zvědavá jak se budu crcat s tím připojováním anžto si po předešlý zkušenosti už moc nevěřim ![]()
Jak je to s tím černým čajem? kdy má povzbudivý a kdy utlumující účinek? mám pocit, že jde o čas louhování, ne? .... ![]()
edit: tak už jsem to našla, v pěti minutách se to láme
RoSaJá piju jen černý čaj a protože piju už dost kafe, tak ho louhuju sotva minutu:D. Takže doufám, že na sebe nepůsobim nijak, navíc piju nějaký obyčejny savkovy
RoSa jakože potom tlumí?
Černej čaj louhuju max tři minuty... zelenej nechávám v konvici dokud ho nevypiju. Ale na něj mám konvici menší, tak jsou z toho tak tři hrnky, a to je vypitý hned. No nevadí, dávám si ho večer tak můžu klidně spát.
Černej si dávám většinou jen o víkendu, s tím je crcání - nahřát konvici pořádně, pak s tím ještě zatočit oběma směry, čas hlídat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí