"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Mini
příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 19:15

Zajimalo me, co se stane na konci Duolinga :))) takze jsem dala rychle celou anglictinu Zustane tam jen denni opakovani Vracim se k italstine :)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 19:37

barbucha ty jo, to ti ten zelený pak chutná? (řečnická samozřejmě). Já ho mám ráda, ale tři minuty louhování jsou maximum. U černého sypaného mi nevadí tak pět až sedm, pytlíkový klidně deset minut Zelený pytlíkový vůbec nepiju.

Offline barbucha blogger
35956 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 20:09

Evaeva 

Chutná Kupuju si teda sypanej v Oxalis a jsou tam i jiný věci kvůli příchuti, takže směsi... nejradši mám Tokajskou meruňku, ta bych řekla že moc chuť nemění ani po půl hodině, a teď jsem si oblíbila ještě Pramen života () - a ten už potřebuje vypít rychlejc resp. trochu mění chuť po delší době. Ale za mě cajk. Zelenej pytlíkovej bych nesnesla, to bejvá hrůza děs.

Na druhou stranu piju ten černej klidně pytlíkovej, ale jedině z Markse, ten jejich Earl Grey (i Breakfast i Empress Grey) je dobrej i tak, a dobře se s ním zachází když ho právě potřebuješ vyndat dřív... to mi ty tři minuty stačej. Nepiju ho teda s mlíkem ani s citrónem, jen "holej".

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 20:25

Mini Jak dlouho ti to trvalo? :-)

Offline Sieglinde
39 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 20:43
Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 21:24
Reakce na Mini:

Zajimalo me, co se stane na konci Duolinga :))) takze jsem dala rychle celou anglictinu Zustane tam jen denni opakovani Vracim se k italstine :)

​Ty jo, to jsem vůbec nevěděla, že jde, myslela jsem, že je to jak z toho vtipu " Chuck Norris napočítal do nekonečna, 2x. "

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 22:28

Minijá mám v Duolingu docela hodně obsahu, jen to už není s češtinou. (Ale je to součást toho Česko anglického kurzu).

Takhle to vypadá, ty první tři jsou ten původní obsah s překladem. 

Online Isca
4892 příspěvků moje polička 19. listopadu 2024 22:47

Mini Jsem na tom takhle s finštinou, po dvou sekcích jsme bohužel došli a už to nabízí jen Daily refresh. Nebo možnost se vrátit k předchozím lekcím, což se ukázalo jako užitečné, protože najednou Daily refresh přestal opakovat pár vět z posledních lekcí, a zabrousil do minulého učiva.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 01:30

Da se v Duolingu nejak vypnout to nadsene oslavovani kazdeho dokonceneho cile? Prudi me to tak moc, ze jsem ho odinstalovala.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 01:38

999 haha, to by mě taky zajímalo! Mini 

Já se v angličtině taky dostala na konec, ale dost poctivě, kdykoli se mi rozbilo kolečko, vracela jsem se, takže mi to zabralo časo, ale už je to pár let. To tam ještě ani nebyly ty vychytávky, jako opakovat chyby atd....

V té italštině mi něco vadilo, ale už si nepamatuju co, musím se k ní zase vrátit. Teď jedu japonštinu a jak mi v duolingu dost jde, tak v praxi mám pocit, že si na nic nevzpomenu.

Online Mini
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 08:21

999 Allysa Isca continuity Garfie :)

predne musim upresnit ze uz anglicky normalne mluvim, nepotrebovala jsem se nic ucit, jen me to zajimalo, takze jsem to delala stylem "preskocit sem" tudiz mi to zas tak dlouho netrvalo Denni opakovani delat nebudu

Ted jsem zjistila, ze u IT mi chybi par lekci a taky konec Tam je to horsi Uz to zacalo byt moc tezky na to, abych se tomu venovaka jen takhle par minut denne Ale chodim normalne na kurz coz je uzitecne

Online Mini
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 08:22

moora da, pokud si to zaplatis Vsechno tohle zmizi a mas neomezene chyby

Online Mini
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 08:24

barbucha ze me by meli cajovi odbornici smrt Vodu nemerim Zaliju a zapomenu na to :))) ale caj piju rada,  cely zivot a uplne porad 

Online Pinot Noir
29945 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 08:26
Reakce na Allysa:

​Ty jo, to jsem vůbec nevěděla, že jde, myslela jsem, že je to jak z toho vtipu " Chuck Norris napočítal do nekonečna, 2x. "

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 08:46

Mini diky

Online Mini
příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 09:46

moora ale jde do o to podelit

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 10:41

Garfiejá to mám s Němcinou, sice se v Duolingu chytám, ale mluvit mi nejde. Na druhou stranu už alespoň začínám něco rozumět, taky pokrok. 

Offline Aranel
6630 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 10:57
Reakce na moora:

Da se v Duolingu nejak vypnout to nadsene oslavovani kazdeho dokonceneho cile? Prudi me to tak moc, ze jsem ho odinstalovala.

​Za mě je to lepší, než jak to bylo dřív, že sova měla fašistické manýry a posílala vyděračské e-maily "jaktože jsi dneska ještě necvičila? VIDÍM TĚ! Okamžitě nástup!"

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 11:03

Aranel to si můžeš všechno nastavit. Mě chodí notifikace, ani je nečtu, jen vím, že jsem zapomněla. 

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 20. listopadu 2024 13:17

Já jsem hrozná ovce, vy jste mě přiměly Duolingo znova otevřít  :))

a zeptám se, je tam lvl "zavolat Lili". To je hovor s AI? Abych se náhodou neztrapňovala před živým člověkem