Dik, uz to mam, chtělo to zapnout připnuté sbírky ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Potrefenáhusa 711990 Díky vám jsem teď zjistila, že si to (blbý) nastavení můžu i upravit, takže děkuju ![]()
marieu ten Skoba ma i verzi s sekci volnych stranek a dokonce muzes jim poslat obrazek ze ktereho ti udelaji tvuj osobni prebal. Letos jsem zvolila tuto variantu a zatim napjate cekam, jak to dopadne.
Potrefenáhusa Ta poslední aktualizace je ultimátní zlo.
marieu Hlavně si nekupuj zábavný kalendář Kateřiny Winterové, ten letošní je blbě udělanej. První adventní neděle byla napsaná už 24. Listopadu.

Zkoušeli jste někdo nějak impregnovat Uggy?
Nerada bych si je zničila, ale i ten dnešní déšť se sněhem mi po dvaceti minutách úplně promáčel špičky.
Jsem ochotná se smířit s tím, že jsou to boty výhradně do sucha. Ale kdyby carbon pro nebo lanolin mohl pomoct...
Mám taký blbý, zatiaľ teoreticky, dotaz. Mám zatiaľ svoje čierne obočie, občas si ho pristrihnem a je v poriadku. Ale čo keď mi začne šediviet? Dá sa to nejako zafarbit?
letfenixa Obočí se normálně barví barvou, ale nevím, jak dlouho to vydrží na šedých. Můžeš doma, nebo v salonu, to podle mě na výdrž barvy nemá vliv, spíš v tom salonu ti udělají i tvar a u někoho se to fakt vyvede. Já to vždycky měla stejné, jen tmavší, vůbec to za to nestálo, ale kamarádce to vždycky udělalo jak nový obličej;-)))
letfenixa problém je, že ty šedé chloupky v obočí jsou tvrdé a úplně jiné než "normální" chloupky. Zabarvují se hodně těžko, barva na ně nechce chytat.
Já si ty šedé chlupy trhám (nevím co budu dělat, až budou šedé všechny) :-)
letfenixa problém je, že ty šedé chloupky v obočí jsou tvrdé a úplně jiné než "normální" chloupky. Zabarvují se hodně těžko, barva na ně nechce chytat.
Já si ty šedé chlupy trhám (nevím co budu dělat, až budou šedé všechny) :-)
Já má vlasy hodně šedivé, ale v obočí jen sem tam chloupek, takže taky trhám.
Vlasy mi začali sediviet v 17, takže farbim už roky, to obočie je zatiaľ dobré, tak teda uvidim.
žluťásek Stříkám je Nano impregnaci od Colonilu, kupuju u Bati. Ale na dlouhé chození v dešti nebo rozpustejicim se sněhu to není. Jen tak dojít na zastávku, k autu apod. Ve sněhu v pohodě.
letfenixa já jsem si v rámci kosmetiky nechávala obočí maličko přibarvit, jenom o fous tmavší barvu, než je moje přirozená. A vydrželo to vždycky maximálně dva týdny. Asi bych se nebála toho, barvit si to i doma, protože to asi opravdu bude potřeba dělat častěji.
Teď teda taky začínám mírně šedivět, a to právě od prostředka obočí. Ale zatím to není moc vidět, jsem takový světlejší typ.
letfenixa ja mam vlasy sedy komplet, oboci furt tmavy
žluťásek dělám to, u novejch hned a pak třeba ještě jednou,pokud je hodně tahám. A po roce je striknu zase.
moora tak to mi dáva nádej.
Jak to čtu trochu nepozorne, vychází mi z toho impregnované obočí :)
Mha mno, to by bolo riešenie!
Mha ty návaznosti jsou někdy dost úsměvné, napříč vlákny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí