Torrah Pomáhá, protože žádná nemoc nechce sdílet tělo s tímhle dryákem!![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Len jo takhle je to! :D
Nebyli jste někdo v botanické na Křišťálové zahradě? Za tmy?
brrr my se chystáme po vánocích
Evaeva Budeme teď o víkendu v Pze, tak vymýšlím program.
brrr tak to už ti nepomůžu
užijte si to
brrr vyvolám s dovolením Sweet Potato - byla tam.
brrr Předčilo to očekávání. Báli jsme se, že to bude nahňoucané na jednom fleku, je to po celé japonské zahradě a u Sv Kláry. Trochu pohádka, trochu kýč (rušila mne spousta nasvícených stromů)
My tam dorazili až před osmou, takže lidí už málo. Dřív asi bude trochu nával.
Určitě to za návštěvu stojí. Ale já mám na Pačinka slabost ještě z doby, kdy nebyl všude.
.

brrr Ale myslím, že i za světla to bude fajn, zahlédli jsme ve tmě i dost nenasvícených.
Sweet Potato No, tak to tam budeme muset. Ještě to nějak zaobalit před mládežníky. Asi dostanou za odměnu ramen.
Pinot Noir Dík za vyvolání Sweet Potato , vypadá to parádně.
brrr my jsme byli za světla a vůbec to nemá takové kouzlo, jako na fotkách výše. Nechte to až po setmění.
Když to vidím tady, mám chuť jít ještě podruhé na nasvícené.
Sweet PotatoPřipomíná mi to hatifnati!
Karja Že jooooo!
Sweet PotatoBojím bojím:D
žluťásek my máme v plánu před tím zvládnout skleník a pak počkat do tmy. Akorát se bojím návalu.
A mám související dotaz. Když pojedeme autem o víkendu třeba ve tři, to už u zoo zaparkujeme v pohodě?
Evaeva já vůbec nevím, my jezdíme výhradně MHD, parkování tam vůbec nesleduju.
žluťásek já to nemyslela přímo na tebe, odsadím to ![]()
My to máme MHD 45 minut, autem 25. A s tím miminem večer, ty dva přestupy ještě, to úplně nechceš. Ale naposledy jsme skončili hned u řeky a stejně čekali na bus, který pak navíc stál v koloně až k zoo, tak to zase nemá smysl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí