Paralen + čaj + vyležet je trojkombinace mojí lékařky, ta to předepisuje na všechno![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
bublifuk Na bolení v krku mi hodně pomáhá před spaním kloktat silný odvar šalvěje. Pozor, těhotné ji nesmí a myslím je tam ještě nějaká kontraindikace s krví nebo tlakem. Tef nevim.
Já jsem ale
... no jasně, google.images.... Díky za nakopnutí
bublifuk čaj Coldrex + přidat zázvor, med a zalehnout do postele (nekupuj si ten s medovou příchutí, je hnusnej!)
bublifuk Na krk tantum verde nebo kloktat kombo propolis-slivovice
bublifuk na bolest v krku používám Jox ve spreji. Není to nic lahodného, někdo to nesnese, ale pomáhá mi a rychle.
Raduza jo vlastně, Stopangin taky dobrej!
Díky všem, něco zkusím.
bublifuk mně na krk (abych mohla aspoň usnout) velmi pomáhá Streptokill. V krku mě bolí tak 300 dní v roce, vyzkoušeno mám všechno, tohle je jednoznačně nejúčinnější.
Pinot Noir
paneboze! Mňa nikdy hrdlo nebolelo, až po Covide, a veru hocikedy, ale takto veľa nie.
bublifuk pridej priessnitz - studeny mokry, na to igelit, na to teply suchy, utahnout pevne kolem krku, tak na 2 hodiny.
bublifuk Přidávám.se k Pinot Noir s doporučením, streptokill je dryák, ale funguje. A přejmenovali ho na STkill, až ho budeš hledat. Těhotným bych ho teda taky nedávala. Na rýmu je skvělá nosní konvička nebo respimer, ten konečně pomohl synovi na hnusnou vleklou rýmu (i mně, teď nic moc jinýho nemůžu).
A obklad od Kokoska taky funguje! Ten jsem používala celé dětství. Hrozně mi to na krku vadí, ale s bolestí opravdu pomůže.
Len no, dryják - je to alkohol a bylinky. Těhotným každopádně ne, ale jinak za mě určitě šetrnější než třeba Stopangin, který úplně popálí a vysuší sliznici. STkill se může stříknout do krku myslím až 20 x denně.
Já jsem tým jox. Funguje i na afty a podobne zhuverilosti.
bublifuk A začala bych (při těch výše zmíněných přípravcích) užívat Bactoral - je to ústní probiotikum, zabere do tří dnů a účinek dlouho přetrvává. Moje celoživotně profesně přetěžované hlasivky a krk si to nemohou vynachválit.
Fleur ten mi bohužel vůbec nefunguje
Pinot Noir mne taky ne
Ha, mě taky bolí v krku (skoro) furt. Byla jsem s tím na ORL a prý je to chronické škrábání v krku a celkem nic se s tím nedá dělat. Začalo mi to po problémech se štítnou žlázou. Ale trochu se to zlepšuje časem.
Jinak nejlíp mi funguje strepfen na střídačku s tantum verde.
Pinot Noir Je to fakt individuální. Mě držel v kondici od léta a nemohu si ho vynachválit.
Mně teda pomáhá Samahan. Jako na pití je to síla - zázvor, pepř atd., ale vypít se to dá a já mám pocit, že mi na kašel i rýmu pomohl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí