Keď sme pri tom obočí, tie vosky a pomady a mascary na obočie, ktoré sú farebné, sú určene tiež na šedivejúce obočie, alebo maju aj nejaký iny zmysel (kupujem vždy transparentné, tak netuším). Ci aj nejako dofarbia pod obocím, takze vyzerá hustejšie?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
slniecko jen proste zvyrazni to oboci, podobne jako rasenka rasy
Jak to čtu trochu nepozorne, vychází mi z toho impregnované obočí :)
jsem na tom stejně :D
Nemáte tip na dobrou sušenou smetanu /popř. mléko/ do kávy?
V adventním kalendáři jsem měla čajové želé. V životě jsem to neviděla ani nejedla. Jak se to ji? Google říká namazat na toust nebo sušenku. Ale je to víc tekuté než rosolovité ![]()
Nikdy jsem nebyla v O2 aréně. Vyplatí se dát víc peněz za lepší lístek nebo je ta hala tak velká, že stejně budu koukat na plátno a můžu sedět někde vzadu? Vím, že kolegyně si jednou stěžovala, že seděla někde za sloupem a moc neviděla.
Marbuša Jestli chces, muzu ti do SZ poslat fotky. A byla kolegyne urcite v O2? Ja si tam nejaky sloupy nevybavuju.
Prosím vás, já si to teď nevybavuju, ten areál Boží Dar neklid (teď už teda součást Klínovce), je vhodný pro začínající lyžaře?
jo a ne. Sjezdovky jsou určitě pro děti, ale jsou tam většinově vleky.
Na Klínovec bych děti nebrala, je to tam úzké a o hubu.
Ještě se podívej na Oberwiesenthal to mi přijde asi nejlepší možnost, ale nevím, kde chcete bydlet.
continuity na neklidu je jedna lanovka, ale asi máš pravdu. Nějak nevím kam, potřebujeme je aspoň na den dva vytáhnout někam tady před alpama.
Evaeva zkus ještě ten Oberwiesenthal.
Šlo by Lipno, ale zdá se mi to zbytečně daleko.
Co Herlíkovice- Bubakov? Jezdí se tam ještě?
continuityLipno je taky zbytečně drahé
a o víkendu tam bude mrtě lidí, jinak by to bylo ideální
Na Herlíkovice kouknu, dobrý nápad. Fajn bylo Benecko, ale oni jsou už lyžařsky o kus dál.
Evaevaještě mě napadlo Černý Důl, ale to už taky myslím spojili s Pecí.
continuity mne teda Herlikovice prijdou dojezdem dost o hubu, ten placek pro deti je zas jen u vleku. Sjezd dole k lanovce je (na muj vkus) dost strmej.
711990 já tam byla naposledy, když tam byl jenom vlek
Oni už teda lyžují, červený konec by zvládli. Ono by stačilo je vzít někam na Chotouň třeba, ale to je otázka, jestli bude sníh v těch nižších polohách.
Prosím CML : dá se dohledat určité zboží na internetu ještě jinak než hledáním dle obrázku?
Používám takové to vizuální hledání nad fotkou, ale nějak mi připadá, že mi to nabídlo málo výsledků. A hledat slovně "bílý hrnek s modrými čárami" mi přijde dost neefektivní ![]()
Evaevaještě můžete zkusit Monínec, tam se taky snad bude jezdit.
continuity to by bylo nejlepší
Samantha Neuměla by to AI?
Ptám se CML, co doporučíte pro dospělého člověka na bolení v krku/ teplotu/ soplení a všechno to kolem. Paralen, čaj a čekat až to přejde? Nebo je i něco účinějšího? Díky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí