Evaeva nevím, jak u ZOO, ale to parkoviště z druhé strany botanické je o víkendech beznadějně plné. Nebo aspoň když byly dýně, tak jo. Teď předpokládám totéž.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir no nepotěšila si mě ![]()
Tak prišiel na psa mráz. Prišli mi dnes šaty údajne z merina a pratelne v pračke. Dala som ich oprat na program Vlna, aj prac.prostriedok na vlnu som dala. Pôvodne bola midi dlzka. Vytiahla som šaty pod zem. Viditeľne sa len na dĺžku predĺžili, na šírku nie. Čo s tým teraz?
Uz uschli?
Položit na susiak a trochu vytvarovat, to merino sa za mokra občas trochu vytiahne, ale po usušení sa to spraví.
continuity nemám ani taký susiak, na ktorý by sa to dalo položiť, dala som to na osusku na gauč. Merino a vlnenych vecí mám celkom veľa, ale toto sa mi ešte nestalo.
letfenixa tak radsej na susiak dvojmo, na gauči na osuske to bude schnut večnost a ešte ti pohovka zatuchne.
letfenixa continuity přikolíčkovat ručník natažený mezi dvě židle ![]()
Prosím, není nějaký slevový kód na Zalando? Dík
Prosím, je podle vás tento https://www.owalaczeshop.com/ eshop OK? Dcera si přeje odtud láhev. Poslala mi odkaz, ale mně se to nezdá. Není tam žádný kontakt, čeština mizerná.
AVAST mi odkaz zablokoval, že je rizikový - takže tvůj dojem je správný, v pořádku to není.
notna nejsou k dohledání žádné recenze eshopu, odkaz z něj na jejich FB nefunguje... Tam bych tedy nenakupovala.
jerry Pinot Noir Díky za potvrzení dojmu. Ty recenze jsem taky nenašla. Jen jsem si říkala, jestli nejsem opatrná moc nebo blbě nehledám.
Tak jsem našla mobil. Na ulici. Na displeji se zobrazuje mailové adresa, napsala jsem tam. Teď badam, jestli čekat az si na něj majitel zavolá nebo ho odnést na ztráty a nálezy. Mám přes den nějaké schůzky, pořád ho hlídat nemůžu, tak nevím.
Raduza není tam nějaký kontakt v těch nouzových voláních? Já tam mám muže například.
Evaeva právě že nic
Je současná aplikovaná vakcína proti černému kašli fakt tak úplně špatná???
Právě jsem dostala sprdung od naší pracovní lékařky, že jsem si to nechala nedávno píchnout (od řekla bych zkušené praktické doktorky, co mě zná roky). Jsem 50+, kámošky, co to letos prodělaly měly fakt hnusný průběh, černej kašel znám z matrik zemřelých důvěrně. Prej je to marketingová reklama jako vakcína na covid.
Archivářka tak toto ma zaujíma, veľmi o nej uvažujem.
Archivářka tak pokud to řekne v tomhle spojení s vakcínou na kovid, tak bych to vůbec nebrala vážně.
Já teda neváhala a nechala si ji dát spolu s tetanovkou. Jediné, čeho jsem litovala, že jsem se netrefila ani do jednoho těhotenství. Naštěstí to nikde nelapli, ale u třetího jsem trnula, hodně ty počty rostly
Archivářka no ona ta nova vakcina, stejne jako ta "na covid" nebrani nakazeni. takze v tomhle smyslu ma pravdu.
Archivářka no ona ta nova vakcina, stejne jako ta "na covid" nebrani nakazeni. takze v tomhle smyslu ma pravdu.
Takže to znamená, že se nakazit můžu, ale budu mít mírnější průběh? To mi asi dostačuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí