Catherinne opravdu potvrzuju,že pro tělo je to dobrý ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jak tu psala Řvousenka urogynekologická operace totálně zvedne kvalitu života. To furt cvičíte, cvičíte a pak to stejně neudržíte. Nejhorší můra byly pro mě lyže a dobíhání čehokoli ![]()
V Plzni je Centrum pánevního dna a ve spolupráci s fakultní nemocnicí ráno nástup, výkon, vyspat a domů. Pak teda třítýdenní "šestinedělí". Já teda byla na neschopence, protože v práci pořád něco nosím, což se hned nemůže.
Já se teda přiznám, že inkontinencí taky trpím, ale ne stresovou, nýbrž urgentní. Ne pořád, ale několikrát do roka je pár dní, kdy se projevuje. Podle mě ji mám kvůli tomu hroznému druhému porodu a následné akutní hysterektomii. Ještě jsem se neodhodlala zajít na urogynekologii a musím říct, že další operace se trochu bojím (to je poprvé, co se s tímhle svěřuju).
dzizisketa nejhorší je sebrat odvahu a začít to řešit, strašně dlouho jsem váhala a pak jsem litovala, že jsem do toho nešla už dřív....
dzizisketa záleží, jak moc tě to omezuje ![]()
olte a někdy i to nestačí.
Mě teď dost odrazuje to urogynekologické vyšetření, jestli bych musela znova. To bylo něco strašného.
Mulen , byla jsem na tom taky a byl to jeden z mých nejhorších zážitků. Nikdy víc! Nezapomenu, jak se mně třásly obě nohy a nebyla jsem schopná ten třes ovládnout.
Nevím, na jakém jste byly, já nikdy nic strašného nezažila. I ten zátěžový test mm byl v pohodě, oproti očekávání.
dzizisketa Nechci být chytrolín, ale urgentní inkontinence se řeší spíš medikací než operací. Operace se používá v případě stresové inkontinence, kdy voperovaná páska "podepře" močovou trubici při náhlém zvýšení nitrobřišního tlaku ( skok, kašel, kýchnutí ...) Operaci předchází test, který teda moc příjemný není, ale s ohledem na výsledný efekt vše zlé zapomenuto![]()
Sweet Potato mě ten zátěžovej test přišel fakt hroznej, už to nechci!![]()
Klidně buď za chytrolínku, jestli se to řeší medikací, tím líp pro mě ![]()
Garfie vzpomněla jsem si, jak tu jednou psala myslím OliveOyl , že s tou vynechanou ms a zatajeným dechem spěchala na gynekologii, "abych tak byla těhotná", a vypadla jak cukrář s tím, že se má podívat do občanky nebo tak
(napsala to mnohem vtipnějc, ale při týhle poslední diskusi se mi to už několikrát vybavilo)
olte a někdy i to nestačí.
Mě teď dost odrazuje to urogynekologické vyšetření, jestli bych musela znova. To bylo něco strašného.
já jsem teda fakt na žádném speciálnim vyšetření nebyla ani na zátěžovém testu![]()
Aranel no ale počkej, maminka mojí spolužačky otěhotněla s tou spolužačkou v 48, poměrně dlouho byla v klidu...
Potrefenáhusa je to prý relativně častý jev. Ženský si kolikrát prý přestanou dávat pozor, když začnou mít nepravidelný cyklus, a bum.
Potrefenáhusa Jasně, tak nějaký vyšetření případnýho těhotenství bylo určitě provedeno...
Aranel vyšetření bylo.
A mimo téma: vzpomněla jsem si, jak jsme si s touhle gynekoložkou začaly tykat. Jednou mi říká: "ty jsi musela bejt na tom posledním mejdanu tak vožralá, že si ani nepamatuješ, že jsme si potykaly." A mně přišlo hloupý upozorňovat, že jsem na žádným mejdanu nebyla :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí