"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 19. února 2025 12:54

Mulen Přidávám se k olte MuDr. Neubert je shodou okolností můj lékař, je to profík, nebála bych se mu svěřit. Kamarádka na operaci byla a nemůže si ji vynachválit!

Offline Jitka77
1947 příspěvků moje polička 19. února 2025 12:59

Mulen Mně je taky 47 (aspoň myslím... ono se to každý rok mění) a pozoruju co do nálad, že mám čím dál výživnější PMS. Se začátkem menses to vždycky mávnutím kouzleného proutku zmizí, takže souvislosti mi připadá jasná. Osobně mi zatím stačí podívat se do kalendáře, když jsem sama sobě protivná, a říct si aha Jen potvrzuju, že v těle se už tak od 45 klidně může v tomhle směru něco dít. Podezírám z vlivu hormonů i skutečnost, že se mi podstatně změnil vkus na vůně, půlka dříve milovaných parfémů mi najednou smrdí

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 19. února 2025 13:02

Garfie olte trochu jste mě zviklaly

Jitka77 musím pořád přepočítávat, kolik mi je

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 19. února 2025 13:03

jinak jsem z Olomouce, ale teď bydlím u Brna

Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 19. února 2025 13:08

Sweet Potato Můj rozměrnější kolega (na výšku i na šířku) byl ve Štěrboholích. Myslím, že tam byl OP Prostějov? Už je to pár let. A na dotaz Máte něco na tohle tělo? mu paní prodavačka odpověděla Pane, i kdybych to měla vlastnoručně ušít . Pravda, v tom proužkovaným obleku vypadal jako kmotr Mrázek, ale oblek dostal.

Offline olte
758 příspěvků moje polička 19. února 2025 13:14
Offline Jitka77
1947 příspěvků moje polička 19. února 2025 13:16

Mulen Taky taky Jak jsem narozená na podzim, chce to pokaždé zapřemýšlet.

Jinak tlapkám

Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 19. února 2025 13:21
Reakce na Victoria:

Kan Tak zřejmě budete mezi tou šťastnou třetinou. Prý třetina žen je bez obtíží, třetina o tom ví a za čas to pomine, třetina si to "vyžere". Moje matka měla potíže, byť ne zdaleka tak dlouhodobé jako já. Prý se říká "ohledně vlastního přechodu se zeptej své matky" nebo něco takového.

​Já patřím do té šťastné třetiny. V padesáti jsem přestala brát antikoncepci a tím mi zároveň skončila menstruace. V životě jsem neměla nával ani nic jiného, možná větší špek v pase může bejt přechodem. Ale spíš tím, jak žeru. Potlapkávám smolařky.

Offline Marbuša
1428 příspěvků moje polička 19. února 2025 13:27

Zuzuli Nevím, jestli jsem to četla pečlivě, mluvila jsi s tou kolegyní, že ten pes smrdí? Přišly jste už na to, čím to je? Naše psa smrděla, když měla kvasinky v uchu, hodně rozmnožené (na naši omluvu měli jsme ji krátce a neměli jsme s tímhle problémem žádnou zkušenost). Našly jste už nějaké řešení nebo furt trpíš? Mně to připomnělo šéfa - majitele firmy v bývalé práci. On byl hrozně hodnej, vzdělanej, barák na Hanuspaulce, ale jednou se mi z něj navalovalo, že jsem málem dávila z okna. Nevím, jestli se zrovna dlouho neumyl, ale smrděl jak starej pes. Nic jsem mu teda neřekla .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. února 2025 13:40

Mulen ještě můžeš zkusit navštívit fyzioterapii, kde se na to specializují. Ty cviky na core fungují, ale je potřeba je provádět správně. Mně pomáhá jakékoliv cvičení, ale potíže nemám takové jako ty.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 19. února 2025 14:02

Mulen Taky jsem chtěla navrhnout fyzio, kdyžtak můžu v Brně doporučit konkrétní kliniku (jde se tam nejdřív k doktorce a pak k fyzioterapeutce specializované na gynekologickou fyzioterapii). A teď, jak je chřipková epidemie, mají i volné termíny, jak mi řekla naposledy slečna na recepci

Sama jsem tam chodila celý loňský rok v těhotenství, teď se tam chystám po porodu. 

Offline notna
9469 příspěvků moje polička 19. února 2025 14:09

Myrtila Pokud to nabídka neplatí jen pro Mulen, brala bych tip na takovou fyzio. Před pár lety jsem chodila kvůli syndromu pánevníh dna na fyzio a bylo to skvělé. Teď pociťuju, že bych zase potřebovala asi pomoc, ač cvičím a moje fyzioterapeutka se odstěhovala a už tam nepracuje. Chodila jsem na rehabilitaci na Žlutém kopci v areálu nemocnice.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 19. února 2025 14:11

notna Píšu SZ

Offline notna
9469 příspěvků moje polička 19. února 2025 14:12

Myrtila Děkuji.

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 19. února 2025 14:13

Evaeva Myrtila díky :)

doporučení beru!

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 19. února 2025 14:27

Mulen Taky píšu SZ

Offline dupali
473 příspěvků moje polička 19. února 2025 15:00

Holky, teď jste mě pěkně nahlodaly, neb poslední dobou řeším svoji ničím nepodlozenou smutnou náladu, strachy, nespavost, i ta paměť je mizerná, že by to nebyla krize středního věku, ale počínající menopauza je mi 46, mám tělísko, ale přesto cítím, že to není ono.....já věčný optimista. Děkuji za tipy a popostrceni a jdu zkusit něco z výše prirodniho doporučeného

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 19. února 2025 15:06

Ještě teda sleduju na IG profil the.vagina.whisperer, moje motivace byla těhotenství, porod a poporodní cvičení, ale zaměřuje se i na menopauzu, teď zrovna tam na mě vyskočilo video se cviky pro pánevní dno v období perimenopauzy. Návštěvu fyzio to nevynahradí, ale pro ty svoje záležitosti jsem tam nějaké tipy načerpala. 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 19. února 2025 15:09

Myrtila zrovna jsem ji chtela doporucit!

taky tam pise, ze kegelovy cviky muzou i uskodit, protoze kolikrat ma clovek ty svaly stazeny. Ze je idealni ta gynekologicka fyzio.

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 19. února 2025 15:13

711990 Přesně to mi taky říkala fyzio, že se pořád radí cvičit, cvičit, ale někdo se potřebuje naopak naučit ty svaly uvolnit. A s tím lépe poradí fyzio naživo.