Nebo si to fakt nepamatuješ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
OliveOyl Jezis, to je výborny
Aranel Haha, no taky jsem utratila nějakou tu korunu za těhotenský testy, co ti budu....![]()
Potrefenáhusa Přesně, můj kolega taky takhle v "přechodu" otěhotněl....(teda jeho žena). Ale bacha, gynekolog mě před tím tehdy varoval, prý se to opravdu stává docela často.
OliveOyl To je vtipný, zvlášť jestli měla pravdu!
Ale já se taky se svojí porodní doktorkou znám z hospody! Rodila shodou okolností obě moje děti, poprvé si mě zapamatovala jako "zajímavý případ", podruhé už jsme si tykaly.
OliveOyl a jí to třeba podle výrazu tvojí tváře došlo, ale už to nemohla vzít zpět a rozmazávat, že sama byla tak mimo, že ani neví, s kým na tom mejdanu byla. ![]()
Garfie To je vtipný, kolega otěhotněl. :D
Já znám holku, co otěhotněla na prahu padesátky, protože si myslela, že je v přechodu. Kuriózní na tom je, že ona je zdravotní sestra a přišla na to v pátým měsíci, nebo tak nějak.
Mám extra blbý dotaz. Absolvoval někdo z vás Sananga rituál? Kamarádka mě láká.
Kan a jak to dopadlo..s tím těhotenstvím?
stes Má zdravou hočičku, věkový rozdíl mezi sourozenci je asi 22 let.
Když dojde k podobné události, jako je ta z kraje týdne, kdy zadrželi muže, který věznil ženu, ale v domě zřejmě zůstala zavřena zvířata, odveze ta zvířata někdo - např. policie, někdo z útulku za asistence policie apod.?
Mám extra blbý dotaz. Absolvoval někdo z vás Sananga rituál? Kamarádka mě láká.
to je ten zavinovací?
olte Já vůbec nevím co to je, či co vše to obnáší. Prej nějaký kapání do očí a meditace za zvuku třískání do gongu, už jen z té představy se mi rovnají čakry. :D Na youtube žádný odpovídající video není, já jsem k těm šamanskejm věcem dost kritická, tak bych ráda věděla o co jde.
olte Já vůbec nevím co to je, či co vše to obnáší. Prej nějaký kapání do očí a meditace za zvuku třískání do gongu, už jen z té představy se mi rovnají čakry. :D Na youtube žádný odpovídající video není, já jsem k těm šamanskejm věcem dost kritická, tak bych ráda věděla o co jde.
no zní to.... děsivě![]()
tak potom poreferuj
Kan Jejda, vyzkoušet se prý má všechno, aleee, eee...
Zas na druhou stranu, třeba pro nás budeš mít nějakou veselo historku. ![]()
Sweet Potato Zatím si hledám info a na 85% si myslím, že to odpískám Robátko mi řeklo hned, že je to blbost a manžel mi radí se do ničeho nenutit a to je co říct, jelikož on je snadná oběť všech lidovejch léčitelů, stromové energie a podobných praktik.
euridike myslím si, že policie by měla zajistit útulek. Nebo v to alespoň pevně doufám..
Kan nevím co to je, ale z toho co jsem vygooglila, se mi to vubec nelíbí a souhlasím s tím, že je to blbost. Aby mi někdo kapal bůhví co do očí, to ne. A k čemu to má být dobré?
Raduzajá si myslím,že na to nějaký proces bude, stejně tak když odvezou babičku s infarktem a doma má pět koček.
RaduzaKdyby nic, tak to kapání do očí je red flag.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí