"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2025 11:39

999 klasicky

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 22. února 2025 13:04

JosPromiň, ale me to hrozně rozesmálo ten popis. Zhroutila se u kolejí:D

Offline Jos
příspěvků moje polička 22. února 2025 13:13

Karja to byla ale vazne anekdoticka situace. Proste jsem to nevyhodnotila a vystoupili jsme stanici za Melnikem. A to byla takova stanicka a vlak dalsi jel asi za 4h . Tedy vlaky jely, ale nestavely. Dokonce tam byl i nejaky pracovnik drah a ten rika, no touhle polnackou to je kilak dva a jste ve vesnici. A tam je stanice autobusu. Mama uplne bila a co pry budeme delat

Ona ty krizovky neumi resit, ale dyt me to taky rozesmalo. No a jak jsme dosli na autobus tak rezignovala a ze se jede domu a vlakem ona uz nejede

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2025 13:26

Jos to je jak z blbý komedie

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 22. února 2025 14:20

Evaeva my zas obcas jezdime s muzem, detmi a moji mamou. Je to docela vyhodna konstelace, jezdime takto v lete na hory, kde se ruzne delime a preskupujeme - muz treba jede se starsim nejaky single trail, my vyrazime nekam jinam. Pak treba hlida jeden den mama a my jdem nekam sami na turu. Jen se blbe hleda ubytovani, kdyz chces apartman s vice samostatnyma loznicema, aby bylo nejake soukromi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2025 14:25

Gatita my právě vždycky hledáme ideálně tři ložnice, byli jsme s nimi takhle několikrát a ano, bývá to problém. Ale moje máma nechce na dovolené celý den hlídat vnoučata. Ona chce chodit po horách nebo po památkách Nevadí jí pomoct ráno nebo večer uvaří tu večeři, třeba ob den s námi vyrazí na výlet přizpůsobený dětem nebo vezme staršího s nimi, ale celý den jen s nimi "zabít" nechce. Samozřejmě i tak je to pomoc, abych nevypadala, že jenom remcám a v zimě se stalo, že se synem půl dne brousila dětský svah a my mohli jít lyžovat.

Offline Tabea
8168 příspěvků moje polička 22. února 2025 14:37

Když jsme bydleli v teplých krajích, tak k nám máma přijela na dovolenou. Když první den jedno dítě po o spalo, tak se chudák ptala, jestli může jít k bazénu nebo k moři.
Protáhli jsme ji v rámci možností všude, ona je teda spokojena vždy se vším.

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 22. února 2025 14:38

711990 no ty máš odvahu, brať so sebou mamu na dovolenku! Čo na to švagrina???

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 22. února 2025 14:42

Evaeva jo tak mama s nami nejezdi jako chuva, ze by cele dny hlidala. Taky se dost boji jit s detmi nekam samostatne, je pro ni trochu stres nekam treba popojet autobusem, lanovkou nebo tak. Ale jeden den nam z toho vetsinou kapne. A i kdyz se zrovna mrcasime s detmi nekde spolu, aspon si popovidame. On se pak muz vrati z nejake samostatne vyjizdky pln elanu a zas se pak venuje detem on. Nam totiz zatim moc nejde spolecne traveni casu, kluci mezi sebou maji 5 let, takze spolecne zajmy temer nula, a nejsou nijak vycepovani, tak ruzne remcaji a skoro nemuzem nic delat spolu

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 22. února 2025 14:43
Reakce na continuity:

999

Ano, pointa je tom, že nesmíš přiznat, že máš toho víc. Jakmile to splňuje ten předpis a je to v sáčku tak v pohode. Já jsem prd hacker, mě to vlastně napadlo,až když jsem někam jela s dětma. Kosmetika byla v mém batohu, ale na tu kontrolu jsem to podstrčila jim. 

999 

To mě v životě nenapadlo Ale v 99% jedu sama, tak nevím komu to podstrčit.

Tu kosmetiku mi vyházela tetina v Rize... vono asi tyhle východní státy jsou jaksi přísnější, ještě to maj zažitý z komunismu asi. Naopak v Itálii jsem vždycky měla pocit, že bych provezla pět litrů, tam vypadali že je jim všechno jedno, prostě hlavně pohodička

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2025 14:47

barbucha nikomu. Vezmeš si před kontrolou dva sáčky a dva boxy a pak zase šoupneš do svého batohu.

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 22. února 2025 14:50

barbucha nikomu to nepodstrcis, prostě to dáš do dvou oddělených beden a nebudeš to řešit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2025 14:51

Gatita já tohle plácání na dovolené nerada, takže to moc neděláme. Samozřejmě nějaký podíl času někde na hřišti nebo u louže strávíme, ale ne celý den. Mimino zatím taháme sebou a doufám, že to půjde i nadále. My jsme se ségrou od sebe čtyři roky a žádné dělení moc neprobíhalo, ani to plácání se tedaMamka by je i lanovkou někam vzala, ale má stejný problém jako já, nikdy na té dovolené nestihne všechno, natož aby byl čas celý den hlídat děti

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 22. února 2025 14:53

Evaeva continuity 

Dyk tam nade mou vždycky stojí nějaká ta bachařka! A i tak mám většinou ty boxy dva právě - např. kabát a šálu do jednoho, do druhýho kabelku a pytlík... a eště i kolikrát boty musím zout. Vypadám patrně jak rozenej terorista!

Offline Lilly_Ku
4551 příspěvků moje polička 22. února 2025 14:58
Reakce na barbucha:

999 

To mě v životě nenapadlo Ale v 99% jedu sama, tak nevím komu to podstrčit.

Tu kosmetiku mi vyházela tetina v Rize... vono asi tyhle východní státy jsou jaksi přísnější, ještě to maj zažitý z komunismu asi. Naopak v Itálii jsem vždycky měla pocit, že bych provezla pět litrů, tam vypadali že je jim všechno jedno, prostě hlavně pohodička

pamatuju si na napisna letisti ve vilniusu:

"cestujici, kteri budou zertovat o pritomnosti bomby v letadle, nebudou odbaveni" 

takze asi drsnejsi kraj :D​

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 22. února 2025 15:07

Lilly_Ku 

Hehe. U nás se žertovat nebude!

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 22. února 2025 15:36

letfenixa to vis ze jsme za to obe na cerny listinea to jedem letos uz podruhy!!!!

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 22. února 2025 16:28

My bravame vnúčatá na výlety, väčšinou autom bežne.  Ked.boli mali, na dovolenku som s dcerou párkrát išla, aby na to nebola sama. Bolo to super, ano aj z jej pohľadu, inak by ma nelákala stále a stále. Teraz som bola sama s vnukom v Paríži, to bolo že úplne super. Ako vsetci spolu ale teda na dovolenku určite nie, asi by to nebolo dobré, mame veľmi rozdielne preferencie. 

Jos tak uplne to vidím.

Takto nejako to vyzeralo ked dcera zo mnou išla vlakom do Košíc aj a deckami. Všetko bolo fajn ale že vlak už nikdy a decká nadšene 

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 22. února 2025 16:49

Janulik03 kolik bylo vnukovi, kdyz jste jeli do Parize? Premyslim, jestli risknout eurovikend nebo jeste pockat... ja uz bych s nima tak rada po nejakych evropskych mestech, ale co predvedli loni na jednodennim vylete v Italii me na dlouhou dobu odradilo...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2025 17:15

Gatita u nás ta Kodaň byla fajn. Ale musíš se vzdát muzeí (nebo je hodit muži na krk) a celkově počítat s tím, že zvládnete půlku. Že si nevyberou v restauraci. A že frfňajíAle všichni na to do teď vzpomínají, tak asi dobrý