Pinot Noir já Nad
ale dycinky v
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Já bych chtěla bydlet tady!

Nebo tady.

A nebo tady, starobylá odrůda, to je přesně pro mě.

andulka01 ja jsem v Praze vzdycky bydlela na, ted bydlím v ...![]()
a nase ulice ma tak strasny jméno, ze to musím všude hláskovat a jeste vetsinou vysvětlovat, proč se to tak jmenuje
Jak ulice mých rodičů, jmenuje se "K T...", a to bylo furt: cože? K čemu? A co to je to T...?
dzizisketa tady jsou tři souhlásky za sebou ![]()
Potrefenáhusa Můžeme zkusit hádat? ![]()
Myrtila můžete, ale mne se to sem psát nechce, i když v ty ulici bydlí půlka města ![]()
Potrefenáhusa no tak ta teda je
ale s tou vesnicí vedle byste si taky moc nepomohli
andulka01 jsou to tu holt názvy z raného středověku ![]()
andulka01 Jo, tak pokud už název ulice předložku obsahuje, tak použiju jen tu z názvu, jinou ne
Ale takové názvy v okolí moc nemám
Ja jsem kdysi bydlela v ulici Vladimíra Janko, porad psali Janků nebo Janka. Pak to prejmenovali na Přeštickou, tak zas psali Třeštická. Dalsi bydliste bylo Dýšinská a skoro pokazde se ptali, jak se to pise. Ve spojitosti s nemeckym prijmenim, ktere taky musim skoro vzdycky hlaskovat, fakt dobry. Aspon ze tu ulice jsem uz zmenila :)
1010 Já to říkám celé "Bydlím v ulici Nad xxx", prože když řeknu jen Nad xxx, tak je to sice taky pravda, ale velice obecná.
Pinot Noir haha, taky bydlim Pod...
Dovezte mě Ke Strži, dovezte mě Do Polí ![]()
Já v tomhle případě říkám sídlí "v U Stromu"
mám blbý dotaz pro znalce citrusů- koupila jsem ve zdravé výživě bio citrony. Zvenku vypadají skutečně jako citrony, dužina je ale lehce do oranžova a chuť naprosto nekyselá- spíš velmi mdle sladká, jako pomeranč po sezóně. Může to být taková odrůda citronu?

Jděte už s tím jazykozpytem ![]()
Kurnik šopa už mi zase na noťasu vyskakuje zasr... vyhledávač Yahoo. Jak je to možný, když mam v nastavení zadanej výchozí Google?! To vždycky resetuju a cajk, ale proč se s tím musím prakticky obden crcat?!
marieu Taky jsme takové onehdy omylem měli. Na koktail party se úplně nehodily.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí