andulka01 Pinot Noir Kan :))) zustavam nerozhodna !
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nemate prosim tip, kam jit na sono prsu, aby tam nejblizsi termin nebyl za ctvrt roku? V Praze. Jako samoplatce, zadanku (zatim) nemam.
Gatita jestli nemáš nějakej problém, tak za čtvrt roku je to krasnej termín. Jsou termíny i za rok ![]()
nebo to porad sledovat, jestli se něco neuvolni driv
Gatita ja i s bouli v prsu, se kterou jsem pak skoncila na onkologii, cekala sedm tydnu. Tak se bojim, ze lepsi jak tri mesice to asi nebude.
Gatita nebo jeste zkusit pres mamologickou poradnu na Zahradním městě v mammacentru
no a nebo mamograf, na ten se tak strasne dlouho nečeká
Potrefenáhusa Zuzulidekuji. Myslela jsem si to. Termin mam uz domluveny, ale rada bych driv.
Gatita rychlejsi terminy prej maj ve Vinohradsky, kdyz mas zadanku.
Gatita ja i s bouli v prsu, se kterou jsem pak skoncila na onkologii, cekala sedm tydnu. Tak se bojim, ze lepsi jak tri mesice to asi nebude.
To je šílený! To musel být strašný stres. Naivně jsem si myslela, že při potížích berou dřív. Chodím na prevenci v Brně do Masarykova onkol.ústavu a tam se při objednání ptají, zda chci běžnou prevenci nebo mám potíže. Bohužel jednou jsem se objednávala i kvůli potížím a to byl termín asi za týden, max 14 dní, víc to nebylo. Tak jsem si myslela, že to rozlišují.
notna me se udelala boule v prsu pri kojeni, nemizela, tak me nastesti muj gynekolog poslal na sono s zadankou. Tak jsem volala, popsala problem... a ta operatorka se me zeptala, jestli mam male dite a kojim. Dcera totiz mela rok a pul a behala okolo me a byla v telefonu slyset. Kdyz jsem souhlasila, tak mi rekla, ze pani doktorka mlade a kojici nerada vysetruje a ze mam zavolat za mesic, jestli to nezmizi. Ja na vysetreni trvala, ohanela se tim gynekologem a zadankou, tak teda termin nasla, ale byl az za tech nekolik tydnu, ze driv vazne nic nemaji. Ale az do vysledku biopsie jsem byla v klidu, ze to je jen nejaka zatvrdina, takze kdyz mi volali, ze si mam osobne prijit pro vysledky, tak to byl docela sok.
Ale mesicni cekaci dobu mam doted, i jako onkopacient po lecbe, kdyz se neco deje. Coz mi pripomina, ze se musim urychlene objednat , jestli to chci stihnout pred kontrolou v cervnu.
Podle mě by ti měl doktor napsat ihned žádanku, pokud jsi našla nějakej problém - a v tom případě by tě taky měli vzít co nejdřív. Nebo to vzít přes mamograf, protože po něm při nějakým nálezu posílaj na sono taky hned na dovyšetření.
Zuzuli Myslím, že už jsi to psala, jak to lékařka banalizovala. Je to strašný :-(
Zuzuli pani doktorka nerada vysetruje, to je snad na to ji nekde nahlasit. Hlavne, ze pak vsude ctes, ze Cesi podcenuji prevenci a stat to stoji miliardy.
Ja jsem byla na sonu jako kojici dvakrat (jednou bulka v podpazi a podruhe prevence) a vyslovne jsem se ptala doktorky, jestli to nevadi a mi rekla, ze vubec.
Gatita zkus Akeso poklikliniku na Butovicich, docela me prekvapili, ze nemaji tak dlouhe objednaci lhuty, ale jak je na tom zrovna sono nevim....
Dotaz z říše extra blbých...po dlouhé době mám volno a chystala jsem spát déle...v 7:00 budíček-soused vyjel se sekačkou
že mě vzbudil,ok...ale je -3, tráva s jinovatkou...KDY se začínají sekat trávníky???...já že na něj koukám a za sekačkou je stejný trávník jako před ní![]()
Maureen treba provzdusnuje. I kdyz to bych taky nedelala jestli je pod nulou.
Ginger no to mě taky napadlo,ale když mrzne a ta tráva je pořád stejná?Ale sekačkou se nedá provzdušnit-nebo jo?
Maureen sekackou se provzdusnit asi neda. No v kazdem pripade na tu praci soused vlitnoul moc brzo.
Maureen A není to vertikutátor? Sekat se moc nedá, neí co, ale místo hrabání staré trávy a mechu vyráží teď u nás s tímto.
Maureen má už prostě absťák ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí