Kan no není...schválně jsem v pyžamu vylezla na balkon a stroj studovala
...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Chtěla bych se zeptat, zda má někdo zkušenost s korejskou kosmetikou značky Sone By Mi? Konkrétně s jejich řadou Snail Truecica nebo AHA-BHA-PHA? Mám mastnou pleť, černé tečky a v poslední době s výrazným sklonem k tvorbě řervených zanícených pupínků.
Slyšela jsem zprostřekovaně chválu, ale kdyby měl někdo osobní zkušenost, byla bych ráda ![]()
Čím vyčistit mastnej flek na jemné kozince nebo jehněčí...nevím,co to je,ale je to taká ta krásná měkká kůže. ![]()
stes Bejval takový čistič, tuším Saphir, ten čistil do hloubky semišovou obuv. Kůže jako jelenice teda nevím. Mýdlovou vodou a tamponem?
Kan dík. Už jsem zkusila jar,ocet soudu. Nic.
Jo takto, už jsi něco zkoušela, určitě je to mastnota? Ještě můžeš technický benzín, ale nejdřív si to vyzkoušej na nějakém neviditelném místě.
Maureen my sme včera tiež naštartovali kosačku, vyhrabala som staré lístie a kosačka ho zmenšila na malú kopu. A mám pekný mulc na záhon
continuity je to z pad thai
mastný až běda. Benzín zkusím,dik
Janulik03 no já jsem zahradničením nedotknutá,dík za info...tady se člověk dozví všechno![]()
stesjeste bych zkusila zlucove mydlo, nechat 5 minut a pak vyprat. Ja se tim fleku od pad thai zbavila.
Maureen A vertikutátor vypadá stejně jako sekačka, takhle zdálky.
Friga díky...To vypadá ověřeně. Mezitím jsem okolo toho vytvořila flek od jádrové vody. Asi to vidím na čistírnu a pak si půjdu hodit mašlí.
stes drzim palce, at se povede to jeste zachranit!
Nevíte, jestli se da nekde v Praze nechat prevoskovat bunda?
Kdyby měl někdo doporučení kam jít/ nejít na operaci křečových žil (klasická) v Hradci Králové, dejte, prosím, vědět. Klidně SZ. Děkuji
bublifuk Manžel byl v Sanusu. V neděli večer nástup, v pondělí ráno operace, odpoledne návrat domů. Vše proběhlo OK.
ankou jako Barbour? To by meli delat v Gentleman store.
Gatita loni v létě jsem měla na dovolené bolesti v jednom prsu a začala celkem nervóznět, obvolala jsem to různě a termin do měsíce byl na poliklinice Modřany. Tak muzes zkusit, bylo to tam poněkud old school, ale to mi neva. Držím palce, ať seženeš co nejdřív.
Monulinecenka jestli máš fb, projed si přes lupu tuhle skupinu, určitě tam o značce něco najdeš, i o ostatních korejských. Je tam bambilión informací.
Poéma jo, jedni z těch co jsem našla. Ale to asi neměl klasickou operaci (s uspáním). Zrovna tam jsem to studovala a píšou hospitalizace 2-3 dny. Každopádně doporučení se hodí, děkuji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí