"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Allysa
898 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 21:08

Karja no asi přesně takhle, že když ti vyhovuje mít zadek v teple a k parce se ti líbí slimky ( mě taky) tak přece neřeším,  že se nosí bunda do pasu a zvony a ze v parce a slimkach jsi úplně nemožně out. To je pro mě uvažování tak pro 13 let, no.  

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 21:17

Karja no asi přesně takhle, že když ti vyhovuje mít zadek v teple a k parce se ti líbí slimky ( mě taky) tak přece neřeším,  že se nosí bunda do pasu a zvony a ze v parce a slimkach jsi úplně nemožně out. To je pro mě uvažování tak pro 13 let, no.  

​Souhlasím, vidím to stejně, nosím oblečení i 20 let staré, na trendy většinou kašlu. Ale zrovna ty svý zvony neumím nějak současně nakombinovat, ačkoliv se v nich sama sobě líbím. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 21:32

AllysaTakze když tu parku se slimkama nosím, jsem teda dospělá? Podle mě je úplně normální přemýšlet nad tím, co se teď nosí nenosí a zařazovat si to do šatníku, když tě móda baví a dělá ti to radost.

Offline barbucha blogger
35964 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 21:48
Reakce na moora:

​tyhle? Ty jsem si ted koupila v M&S a jsem s nima moc spoko. A delaj peknej zadek :)

​To fakt nejsou zvonáče, zaplaťpámbu Nosíš je takhle dlouhý? Já se v dlouhejch nikdy necejtím, ani nevim proč... tak jsem si koupila taky široký levisky ("high rise wide leg"), ale krátký (při mý vejšce je mám vo fous pod kotník na rozdíl od produktovky). 

Vlastně mi připomínaj moje první džíny z Tuzexu někdy kolem ´75... taky se tehdy dělaly široký odshora... zaboha si nemůžu vzpomenout jak se jim tehdy říkalo!

Online Allysa
898 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:19
Reakce na Karja:

AllysaTakze když tu parku se slimkama nosím, jsem teda dospělá? Podle mě je úplně normální přemýšlet nad tím, co se teď nosí nenosí a zařazovat si to do šatníku, když tě móda baví a dělá ti to radost.

​No, pro mě je " normální " nosit co ti vyhovuje a neřešit, nebo nepřemýšlet, co "se" nosí... jako kdo to určuje? Když to budeš nosit, tak se to přece nosí. Kdo urci, ze v prosinci jsi byla ve slinkach a parce ok, ale ted v breznu, to uz je teda fakt uplne trapny.

Jasně, nemusím rozumět všemu,  ale prostě mě něco občas překvapí, no.

A taky si teda myslim, ze cloveka muze oblikani bavit a muze vypadat dobre, aniz by vykupoval každou kolekci z háemka.

Online Allysa
898 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:20
Reakce na Pinot Noir:

​Souhlasím, vidím to stejně, nosím oblečení i 20 let staré, na trendy většinou kašlu. Ale zrovna ty svý zvony neumím nějak současně nakombinovat, ačkoliv se v nich sama sobě líbím. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:33

Allysa Nevím, mně to přijde takovy zbytečný tento směr diskuze na stránkách, které se z velké části zabývají módou a řešením věcí, které se řešit nemusej:-). 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:34

Karja souhlasím s tebou. Já v zimě taky nosím skoro slimky, ale když jdu někam, kde tu bundu sundám, beru si něco jiného. S kratším vrškem se v nich už prostě necítím.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:36

barbucha jj takhle dlouhy. Ale neslapu si po nich, mam je fakt tesne nad zem

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:39

Evaeva No, to je totiž dost takový demode už ;-). Ne to já normálně nosím k tomu asi všechny věci, co mam, ale nějakou zvláštní parádu už v tom člověk neudělá teda. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:43

Karja no já furt hodně vedu ten mateřský život a ty slimky mám zateplené. Takže ven na hřiště mám ty a na lepší dovnitř jiné Nemám teda parku, ale takový ten bundokabát, k tomu jdou i jiné střihy.

Online Allysa
898 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:43
Reakce na Karja:

Allysa Nevím, mně to přijde takovy zbytečný tento směr diskuze na stránkách, které se z velké části zabývají módou a řešením věcí, které se řešit nemusej:-). 

​No, takže je to stejne zbytečný jako většina ostatnich debat tady, ne?

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:44

Allysa Ne, víc, resi se zbytečnost zbytečností:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:45
Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:46

moora Mám nově podobné a jsem z nich nadšena.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 22:53
Reakce na Allysa:

​No, pro mě je " normální " nosit co ti vyhovuje a neřešit, nebo nepřemýšlet, co "se" nosí... jako kdo to určuje? Když to budeš nosit, tak se to přece nosí. Kdo urci, ze v prosinci jsi byla ve slinkach a parce ok, ale ted v breznu, to uz je teda fakt uplne trapny.

Jasně, nemusím rozumět všemu,  ale prostě mě něco občas překvapí, no.

A taky si teda myslim, ze cloveka muze oblikani bavit a muze vypadat dobre, aniz by vykupoval každou kolekci z háemka.

​Přesně. Proto mě tu i překvapují docela časté dotazy "líbí se mi v obchodě XY tahle věc, ale nosí se to?" - tak když se to prodává a mně se to líbí, proč řešit, jestli se to nosí? A speciálně u bot tyto dotazy nechápu vůbec.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 23:04
Reakce na Allysa:

​No, pro mě je " normální " nosit co ti vyhovuje a neřešit, nebo nepřemýšlet, co "se" nosí... 

​No a pre niekoho je zas normalne riesit co sa nosi a nebyt demode. Obidva pristupy su uplne OK a netreba sa nad nimi podivovat, ani cloveka presviedcat o opaku.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 23:11

Evaeva tiez v zime nosim slimky, aj ked ich uz dost neznasam (jak su uzke) ale mam par oversized rolakov, ktore sa k ziadnym inym strihom nehodia a chcem ich donosit. Takisto mam super teplu a dlhu parku a ta mi k inym mojim gatom nejde. Ale jak sa oteplilo, slimky s nadsenim zahadzujem do skrine a nechcem ich do zimy vidiet

Online Allysa
898 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 23:14
Reakce na Pinot Noir:

​Přesně. Proto mě tu i překvapují docela časté dotazy "líbí se mi v obchodě XY tahle věc, ale nosí se to?" - tak když se to prodává a mně se to líbí, proč řešit, jestli se to nosí? A speciálně u bot tyto dotazy nechápu vůbec.

​Že jo, maji to v obchodě, dá se to oblict, tak se to nosí.

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 05. dubna 2025 02:19

Ešteže nenosím rifle, veď to je hotová veda!