Konecne jsem nasla produktovku "zvonacu" jaky jste hledaly
jinak to co ma na sobe Pinot je "Flare", co ma Karja je "Bootcut" a tohle jsou pravy Bell bottoms.

Konecne jsem nasla produktovku "zvonacu" jaky jste hledaly
jinak to co ma na sobe Pinot je "Flare", co ma Karja je "Bootcut" a tohle jsou pravy Bell bottoms.

711990 tak ty bych si mohla pořídit, ty jsem v sedmičce nenosila ![]()
711990 takový jsem nosila na základce, několikery, a květovaný! Ségra mi je šila.
Že jo, maji to v obchodě, dá se to oblict, tak se to nosí.
to je ovsem odvazne tvrzeni :D
ja jsem naopak rada, kdyz se tu lidi zeptaji, aspon si poslechnou nazor, i kdyz se pak rozhodnou podle sebe.
711990 nemůžu si pomoct, ale vidím 2x ocas mořské panny. Tyhle taky přeskočím![]()
to je ovsem odvazne tvrzeni :D
ja jsem naopak rada, kdyz se tu lidi zeptaji, aspon si poslechnou nazor, i kdyz se pak rozhodnou podle sebe.
taky myslím , že oba přístupy jsou v pohodě. Někdo jiný názor, radu potřebuje .
Já si tu tak ráda čtu ty různé názory na cokoliv .
Ešteže nenosím rifle, veď to je hotová veda!
Nene, to jenom občas někdo dělá z oblékání vědu. Já jsem vždycky na pozoru, když mi někdo nahastrošenej pochválí oblečení. Z kalhot nosím nejraději roury, ať si diktát a lidí říkají co chtěj. :D
No a pre niekoho je zas normalne riesit co sa nosi a nebyt demode. Obidva pristupy su uplne OK a netreba sa nad nimi podivovat, ani cloveka presviedcat o opaku.
Přesně tak. Mě třeba hadry baví a ano, řeším co se nosí. Někdo sbírá známky někoho baví móda. Tak mě trochu zaráží ten lehce opovrzlivy tón některých příspěvků ve stylu mě je fuk co nosím a jestli je to trendy.
Raduza Ale "mně je fuk, co nosím" nikdo nepsal.
Raduza já chápu, že se někdo ptá, když si není jistý, jestli mu to sluší. Ale jestli se mi ta věc líbí a já se sobě líbím v té věci, tak nějak nerozumím, k čemu potřebuju informaci, jestli je to in nebo demodé. To je to, o čem mluvím já. Protože se to tu docela často objevuje: "líbí se mi boty XY, jsou mi pohodlné, ale nosí se vůbec ještě?" - to fakt nechápu.
Raduza "mne je fuk, co nosím" je přeci taky relevantní postoj. Opovržlivého na tom nevidím nic.
Jak si správně napsala, lidí mají různé zájmy. Já mám v rodině takových lidí hned několik a jsou s tím v pohodě, dokonce jsou v pohodě i s tím, že někomu na mode záleží.
Ale jistě, že i to je mi fuk co nosím, je relevantní postoj. Ja nikomu nic neberu, každého věc.
Bylo to myšleno tak, že lehce opovrzlivy ton směrem k těm, které tu módu řeší.
Ale možná se mi to jen zdá. ![]()
Raduza Ale "mně je fuk, co nosím" nikdo nepsal.
Já to beru tak, že mi není fuk, co nosím já, ale je mi fuk, jestli to nosí i ostatní.
Allysa tak v módě jde především o to, jak člověk na ty ostatní působí/chce působit
Ty třeba tak že ti nezáleží na aktuálních trendech. A někomu zase jo protože chce na ostatní působit tak, že jde s dobou, Že je moderni. Na obojím není nic zle
viktorka_od splavu Nebo spíš, jak se chce cejtit. Mně to co mam na sobě hodně ovlivnuje, jakože chci se cejtit dobře a to že mám na sobě věci, se kterými jsem spokojená, to mi dobře dělá. Taky nosím boty po mámě, košile po segře, místní kimono, ale prostě nemám ráda takovej ten pocit, že jsem vylezla z roku 2010:D. Třeba muž a ségra mi hrozně chválí takové ty kancelarske kalhoty typu Orsay, já to teď nosím na doma, to předmateřské pracovní oblečení, ale jako i když jdu k sousedům na zahradu, tak se jako necejtim, přitom svýho času, to byly třeba moje nejlepší kalhoty:D:D
Samantha před tím se ti to nedělo? Podle mě je to nohama, děje se mi to taky celý život.
Nedělo. A ani u druhých zakoupených podobných (jen v šedé) ve stejnou dobu a stejně vytížených se mi to nestalo. A ani u jiných, které nosím... Zřejmě střih, který neseděl.
Z jiného soudku. Máte doma někdo černé baterie? Jak to udržujete? Já z toho teď potřebuju trochu sundat takový ty kapky vodního kamene a nerada bych si to úplně sežrala, takže úplně každou radu na internetu se mi nechce zkoušet. Ty baterie byly pomerně drahé, což jsem myslela, že trochu zvýší kvalitu, odolnost zničení, ale myslím si, že i baterie z Allegro by udělala stejnou službu.
No, pohľad z iného brehu. Ja som taký ignorant, že ma pred nie tak dlhou dobou šokovala informácia, že Maison Margiela nie je iba parfémová značka.
No ale dobre vyzerať chcem, sledovať ma to nebaví, tak tu usilovne sledujem vás (a v COSe som už nechala malý majetok, hehe).
Takže len si pekne raďte, čo sa práve nosí, ja to potrebujem!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.