Karja ano, generační rozdíl
na mně taky vypadají jinak, jak mám stehna, od kolen nahoru jsou přiléhavé. Ale my nosily bokovky tenkrát, tak možná s tím vysokým pasem by šly.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja ty klasicke z Vlasu nosili akorat moji rodice, to teda generace Bramburky fakt neni![]()
viktorka_od splavu :D Tak to máte od nich naposlouchaný no a nakoukaný:D
Jo, viktoria beckham je nosí podle mě stále už několik (možná desítek let), pak si teda začala ty zvony docela rozšiřovat a schovávat boty (a to bylo divný)
Karja ty klasicke z Vlasu nosili akorat moji rodice, to teda generace Bramburky fakt neni
Děkuji! ![]()
Ale je pravda, že někdy krátce po revoluci je kolem mne sem tam někdo nosil. Kámoška (bylo jí tak 16) dokonce fikla džíny pod koleny a našila tam barevné látkové zvony. Ale to byly spíš extravagantní výjimky.
A jeden čas se nosily i na cvičení legíny poněkud do zvonu, pamatujete?
Mám široký od zadku a dole se jeste mírně rozšiřují. Zvony jako fakt zvony bych na sebe ale opravdu nevzala![]()
Sweet Potato Jo jo. To jsem nosila v pátý-šestý třídě do školy. A i teď ty elastický vídám normálně po venku.
Sweet Potato zase se to vrací, legíny do zvonu.
Zvonáče se před tím nosily v 70. letech? Já mám před očima abbu, i když je mi samozřejmě jasný, že po ulici tak lidi nechodili ![]()
Evaeva ale chodili! rodiče měli známýho, a ten vypadal uplně jak abba-zpěvák, nosil tyhle megazvonáče, navíc s vyšívanou kytkou z boku... akorát ho pak za pár let jeho manželka načapala v posteli s kolegou ![]()
Já ještě neviděla člověka o kterým bych mohla upřímně říct, že mu zvonáče slušej ![]()
Jo, zvony byly v sedmdesátkách a je to tak, razila to i ABBA. A ti teda nepatřili zrovna k osobám vybraného vkusu, jak si tak matně pamatuju. My se jim vždycky smáli...

No, nechtěla bych takhle vypadat, fakt ne ![]()
barbucha jo, jak ten vlevo vypadal! a ty boty na platformě taky nosil! ![]()
barbucha tak jako ABBA taky vypadat nechci
ale my mluvíme o džínách jako měla kokoska v odkazu
Jenže ABBA to měla jako kostýmy na vystoupení a jako součást image.
Původně to údajně vzniklo tak, že jim švédský daňový úřad odmitl započítat náklady na kostýmy do odečitatelných nákladů, tak schválně začali nosit něco, co evidentně jako kostýmy vypadalo.
barbucha no, ja v tom, co jsem odkazovala, vypadam asi lip nez v barrel.
Siroky kalhoty jsme nosili na gymplu, cca pulka sedmdesatek. Ale byly siroky uz od boku a dole teda tak 40 cm, plandalo to kolem nohou. Jo, tehdy jsem mela asi 50 kilo, mohla jsem si to jeste dovolit.
Karja Ty schované boty, to je divný. Nohy vypadají jako sloupy. Ale oproti prvotnímu Fuj, už jsem ve fázi Docela dobry. Jako se vším jsem si zvykla :-)
Karja Ty schované boty, to je divný. Nohy vypadají jako sloupy. Ale oproti prvotnímu Fuj, už jsem ve fázi Docela dobry. Jako se vším jsem si zvykla :-)
Přesně a pak přejdeš do fáze "neměla bych si je taky schovat":D Takhle to mívám já:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí