"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:52

Allysa ne, já to mám tak, že dononosím a obnovím za současný střih.

Ty zvonáče by bohužel nevypadaly jako pět let starý, ale jako na dvacet let pěkně uložený

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:56

Kdyby mi zvony slušely, nosila bych je nějak takhle. Mi to nepřijde out.

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:57

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 18:18

Teda já všechny kalhoty nejpozději do dvou let rozedřu na stehnech, takže co se kalhot týká jdu neustále s dobou

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 18:28
Reakce na Potrefenáhusa:

a co myslíte sirokejma zvonacema odshora?

​tyhle? Ty jsem si ted koupila v M&S a jsem s nima moc spoko. A delaj peknej zadek :)

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 18:48

moora no ale to podle me nejsou zvonace, ale proste široký kalhoty 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 18:57

Karja ja bych k nim nosila jedine nejakou hodne cropped bundu nebo bomber, aby to bylo soucasne a ne zakladka revival

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:22

monisno, já mám nějaké cropped bundy, ale spíš takové jakože letnější, nejvíc tahám parky ruzných délek a zateplení, ale ty jsou prostě nejlepší s uzkejma kalhotama:D. A ty jsou už vyšlé z mody, takže jsme tam, kde jsme byly:D:D:D

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:29

Karja ja myslim, ze parka se da v pohode i s rovnyma, mom nebo boyfriend jeans, ale ty zvonace jediny mi tam moc nesedi no...tak je budes nosit jen v lete no

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:31
Reakce na Karja:

monisno, já mám nějaké cropped bundy, ale spíš takové jakože letnější, nejvíc tahám parky ruzných délek a zateplení, ale ty jsou prostě nejlepší s uzkejma kalhotama:D. A ty jsou už vyšlé z mody, takže jsme tam, kde jsme byly:D:D:D

​ty jo, to je přesně vono

Jako ja doufám, že je to nadsázka, že takhle nikdo nepřemýšlí,  že ne

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:34

monis a jo, mum k tomu nosim:-D. Já nevim, ještě si to nechám projít hlavou, já zas nechci kupovat každou blbost, kterou si nejsem uplně jistá a tohle to asi splnuje:D

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:39

Allysa hele jakoby jak u čeho. Ty slimky normálně nosim jako z 95% a ty jsou přitom jako maximálně out:D. Ale nevim, jakoby mělo by to být out, ale zároven mi to slušet abych splnovala tvou definici bláznoství? Tak to nevim zrovna, ono je to stejně nejčastěji tak, že si koupíš něco nového, co se ti líbí víc a to staré prostě upozadíš až to nenosíš. Ne že si řekneš, sezona 2022, hmm, tak to jdeš pryč. 

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:41
Reakce na DruI:

Teda já všechny kalhoty nejpozději do dvou let rozedřu na stehnech, takže co se kalhot týká jdu neustále s dobou

​Ty jo, to se mi teď taky stalo. Loni koupený Levisky a teď abych je vyhodila

To jsem myslela, že značkový něco vydrží, ostatní noname jsou v pohodě. 

Online Tak Betty
6162 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:43

moora džíny se mi moc líbí , 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:45

Samantha před tím se ti to nedělo? Podle mě je to nohama, děje se mi to taky celý život.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:46

Samantha DruI mně se vždycky vepředu na stehně vyglajdá takový přehyb jakoby, z toho asi jak v tom furt sedim, prvně jsem myslela, že to blbě věšim, že je to od přehození od šnury, což jsem si dost vyčítala, ale je to prostě asi unava materiálu.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:46

Karja jako uprimne, jestli muzes, ja bych je vratila. Ja se ridim pravidlem, ze kdyz nejsem z nejakeho kusu obleceni nadsena, tak to jde zpet. Kdyz jsi ve fazi, ze premyslis, jak to nosit, aby to vypadalo ok, tak je zbytecne to mit doma a zatezovat se tim...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:48

Karja no já na té tvé fotce viděla sebe ve 13, takže jestli moc nevíš s čím a jak to nosit, tak bych je asi vrátila. Nechávat si je na léto mi přijde jako blbost, aspoň mně je v létě v džínách horko. Ty jsou ideální do těch teplot na tenčí parku.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:49

monis přesně tak, já jak jsem si je už i dneska zkusila, tak jsem z nich nebyla už tolik nadšená, i kvalitou si myslim, že se jako pětkrát vyperou a budou fakt jak kdybych je vytáhla po letech:D. Navíc navíc jsem se zařekla, že budu šetřit, že prostě leden-duben je jediné období v roce, kdy se dá něco líp ušetřit, v létě to nejde vůbec, samej výlet, pak děti škola, pak nová zimní sezona, Vánoce. Jako,jako se mi to moc nepovedlo:D

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 20:50

Evaeva jo, všechno co je kompromisní je blbost;)! Děkuji, děkuji!