"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Raduza
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 12:59

Jinak ty zvonáče z druhého obrázku jsem nosila někdy tak cca rok 2005 a dost mi slušely.

Myslím, že oba střihy výše sluší skoro každému.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 13:59

Raduza já teda nevidím žádný rozdíl kromě délky a zároveň předpokládám, že američtí námořníci k nim nenosili podpatky, takže je měli kratší. Čili já vidím zvonáče a delší zvonáče

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 14:38

Já si teda myslím, že mi slušej. A jsou to pravé zvony, dole jsou hodně široké, i když to z fotky není úplně znát. Ale bez podpatků to nejde, takže smůla. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 15:05

Pinot Noir Zdravím i bez podpatku, hippies vlasy bohužel vlastni:D. Ja myslim, ze i bez podpatku ti to pujde, s nejakou kratsi bundou, ja k tomu prave nevidim moc ty trenche a parky no

Offline Raduza
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 15:08

Evaeva rozdíl vidím, prostě zvonáče jsou víc zvonáče no

Ale řekla bych, že zvony jsou od pasu ke kolenům upnutější a od kolen dolů se víc rozšiřují, boot cut jsou volnější a ten zvon od kolen dolů je mírnější. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 15:26

Karja musí být nad kolena ten vršek podle mě.

Raduza já bych měla upnuté oboje

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 16:01

a co myslíte sirokejma zvonacema odshora?

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 16:13

Potrefenáhusa ja si predstavuji toto a je to jediny styl zvonacu, co bych si kdy vzala Ty bootcut mi proste evokuji zakladku. Ale mozna jsem mimo a je to neco uplne jineho

Offline Blanka
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 16:34

Vždy, keď sa tak radikálne zmení móda / úzké extra slim  nohavice a teraz široké /  si musí človek zvyknúť. Niekto to privíta ihneď, iný si trochu počká , a nakoniec v  tom ideme všetci .Lenže ako vždy - čo je pekné na jednej, nemusí byť až tak úžasné na inej , a zasa, ach, ako vždy, majú výhodu tie mladšie ,štíhlejšie, vyššie a krajšie . Ja teraz skracujem  zákazníčkam jedny široké nohavice za druhými, každá je nadšná, ano, už to chcelo zmenu, niekto spomína. že niečo také nosil kedysi .... Urobím si svoju prácu podľa želania, a nekritizujem, aj keď vidím, že na tejto pani  to práve moc krásne nevyzerá . Ono - malá postava, široké stehna atď...., ale keď je zákazníčka spokojná, asi je všetko také, ako má byť . Prečo by mala byť o ten pocit - idem s módou - ochudobnená ?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 16:57

Potrefenáhusa to jsou podle mě prostě široké kalhoty, jak se teď nosí, ne? Jakože ne barell, ale prostě široké 

Online Tak Betty
6162 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:16
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa to jsou podle mě prostě široké kalhoty, jak se teď nosí, ne? Jakože ne barell, ale prostě široké 

​samozřejmě, souhlasím .

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:18

Já nevím, co řešíte, pro mě je to úplně nepochopitelný...  Sedí ti? Sluší ti? Tak je nos, ne?

Jako nejsou trendy... Já vůbec nechápu ten koncept, že bych jako po vyhazovala oblečení a sháněla jiný gatě jenom proto, že se do módy dostaly široký/úzký/nevímjaký. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:21

Allysa jenže když celý ten outfit nevypadá současně, tak v tom člověk dobře nevypadá. Což je podle mě případ já x zvony. Postavu mi dělají hezkou, ale pěkný outfit z toho asi nevykřešu. (Já je teda nemám, zavrhla jsem to už při zkoušení)

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:24
Reakce na Evaeva:

​tak to jsou proste široký kalhoty, ne zvonáce, ne? 
monis ty bych nazvala culotty (a taky se mi libej) 

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:26

Evaeva ale kdysi se nosily volny delsi haleny, treba i prepasany, ted kratky bundicky a zakasany kosile, i ty soucasny kalhoty vypadaji trochu jinak, rekla bych.

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:30
Reakce na Evaeva:

Allysa jenže když celý ten outfit nevypadá současně, tak v tom člověk dobře nevypadá. Což je podle mě případ já x zvony. Postavu mi dělají hezkou, ale pěkný outfit z toho asi nevykřešu. (Já je teda nemám, zavrhla jsem to už při zkoušení)

​Tak pokud by ses stylizovala jako Pinot na te karnevalové fotce, tak jasně,  to je proste kostym, ale jinak pokud ti sedí a dělají hezkou postavu, tak s tričkem nebo košilí nemůžeš vypadat blbě...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:32

Allysa no ale v jiných můžu vypadat líp, i když s trochu více kily

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:34

Prostě ti jak když se tu někdo obracel nad tím, že jako nějaký ženský nosí 5 let starý kalhoty

Já teda nechápu, jak to jako pozná,  pokud na tom není vyražený datum, ale i kdyby, tak pokud sedí velikost a nejsou vyžvejkaný nebo zapraný, tak jako proč ne? 

Prostě tenhle koncept jde úplně mimo mě.  Pokud najdu něco, co mi sluší, tak bych to nejradši nosila nafurt....

Offline Allysa
898 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:35
Reakce na Evaeva:

Allysa no ale v jiných můžu vypadat líp, i když s trochu více kily

​No to potom jo, pokud je na konci sezóny nevyhodis, protože jsou děsně demodé

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 04. dubna 2025 17:38

Allysa ja mam jedny takovy dole trochu rozšířeny, taky myslim, ze mi z tech možných střihu sluší asi nejvíc, ale jsou proste uz fakt strasne demode , uz bych se v nich necítila dobře oblečena, pokud bych se nekam chtela dobre oblict. Ja teda žádný módní výstřelky nenosim, ale tyhle fakt vypadaj, ze zamrzly ve skrini 20 let