Jinak ty zvonáče z druhého obrázku jsem nosila někdy tak cca rok 2005 a dost mi slušely. ![]()
Myslím, že oba střihy výše sluší skoro každému.
Jinak ty zvonáče z druhého obrázku jsem nosila někdy tak cca rok 2005 a dost mi slušely. ![]()
Myslím, že oba střihy výše sluší skoro každému.
Raduza já teda nevidím žádný rozdíl kromě délky
a zároveň předpokládám, že američtí námořníci k nim nenosili podpatky, takže je měli kratší. Čili já vidím zvonáče a delší zvonáče ![]()
Já si teda myslím, že mi slušej. A jsou to pravé zvony, dole jsou hodně široké, i když to z fotky není úplně znát. Ale bez podpatků to nejde, takže smůla.

Pinot Noir Zdravím i bez podpatku, hippies vlasy bohužel vlastni:D. Ja myslim, ze i bez podpatku ti to pujde, s nejakou kratsi bundou, ja k tomu prave nevidim moc ty trenche a parky no
Evaeva rozdíl vidím, prostě zvonáče jsou víc zvonáče no ![]()
Ale řekla bych, že zvony jsou od pasu ke kolenům upnutější a od kolen dolů se víc rozšiřují, boot cut jsou volnější a ten zvon od kolen dolů je mírnější.
a co myslíte sirokejma zvonacema odshora?
Potrefenáhusa ja si predstavuji toto a je to jediny styl zvonacu, co bych si kdy vzala Ty bootcut mi proste evokuji zakladku. Ale mozna jsem mimo a je to neco uplne jineho![]()

Vždy, keď sa tak radikálne zmení móda / úzké extra slim nohavice a teraz široké / si musí človek zvyknúť. Niekto to privíta ihneď, iný si trochu počká , a nakoniec v tom ideme všetci .
Lenže ako vždy - čo je pekné na jednej, nemusí byť až tak úžasné na inej , a zasa, ach, ako vždy, majú výhodu tie mladšie ,štíhlejšie, vyššie a krajšie . Ja teraz skracujem zákazníčkam jedny široké nohavice za druhými, každá je nadšná, ano, už to chcelo zmenu, niekto spomína. že niečo také nosil kedysi .... Urobím si svoju prácu podľa želania, a nekritizujem, aj keď vidím, že na tejto pani to práve moc krásne nevyzerá . Ono - malá postava, široké stehna atď...., ale keď je zákazníčka spokojná, asi je všetko také, ako má byť . Prečo by mala byť o ten pocit - idem s módou - ochudobnená ?
Potrefenáhusa to jsou podle mě prostě široké kalhoty, jak se teď nosí, ne? Jakože ne barell, ale prostě široké
Potrefenáhusa to jsou podle mě prostě široké kalhoty, jak se teď nosí, ne? Jakože ne barell, ale prostě široké
samozřejmě, souhlasím .
Já nevím, co řešíte, pro mě je to úplně nepochopitelný... Sedí ti? Sluší ti? Tak je nos, ne?
Jako nejsou trendy... Já vůbec nechápu ten koncept, že bych jako po vyhazovala oblečení a sháněla jiný gatě jenom proto, že se do módy dostaly široký/úzký/nevímjaký.
Allysa jenže když celý ten outfit nevypadá současně, tak v tom člověk dobře nevypadá. Což je podle mě případ já x zvony. Postavu mi dělají hezkou, ale pěkný outfit z toho asi nevykřešu. (Já je teda nemám, zavrhla jsem to už při zkoušení)
Evaeva ale kdysi se nosily volny delsi haleny, treba i prepasany, ted kratky bundicky a zakasany kosile, i ty soucasny kalhoty vypadaji trochu jinak, rekla bych.
Allysa jenže když celý ten outfit nevypadá současně, tak v tom člověk dobře nevypadá. Což je podle mě případ já x zvony. Postavu mi dělají hezkou, ale pěkný outfit z toho asi nevykřešu. (Já je teda nemám, zavrhla jsem to už při zkoušení)
Tak pokud by ses stylizovala jako Pinot na te karnevalové fotce, tak jasně, to je proste kostym, ale jinak pokud ti sedí a dělají hezkou postavu, tak s tričkem nebo košilí nemůžeš vypadat blbě...
Allysa no ale v jiných můžu vypadat líp, i když s trochu více kily![]()
Prostě ti jak když se tu někdo obracel nad tím, že jako nějaký ženský nosí 5 let starý kalhoty![]()
Já teda nechápu, jak to jako pozná, pokud na tom není vyražený datum, ale i kdyby, tak pokud sedí velikost a nejsou vyžvejkaný nebo zapraný, tak jako proč ne?
Prostě tenhle koncept jde úplně mimo mě. Pokud najdu něco, co mi sluší, tak bych to nejradši nosila nafurt....
Allysa no ale v jiných můžu vypadat líp, i když s trochu více kily
No to potom jo, pokud je na konci sezóny nevyhodis, protože jsou děsně demodé ![]()
Allysa ja mam jedny takovy dole trochu rozšířeny, taky myslim, ze mi z tech možných střihu sluší asi nejvíc, ale jsou proste uz fakt strasne demode , uz bych se v nich necítila dobře oblečena, pokud bych se nekam chtela dobre oblict. Ja teda žádný módní výstřelky nenosim, ale tyhle fakt vypadaj, ze zamrzly ve skrini 20 let
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.