Tabea môžem ti sukr.spravu napísať?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
letfenixa jasně, budu číhat ![]()
Ten kód na odemknuti kupónů na dny marianne, nedá se někde (zdarma) ziskat? Loni jsem ho měla od čsob, letos ne, protože jsem propasla upozornění
JankaM Nemám, jako každej rok se to dozvim v pátek tady, ale ted jsem nějakej kod vygooglila, tak to můžeš zkusit.
Nejsou ty dny Marianne nějaké menší? Myslim do počtu firem/obchodu. Dívala jsem je jen na stránky, kde jsou partneři a přišlo mi, že je tam toho nějak málo. Nenašla ksem nikde přesně kupony. Bych si ráda zjistila, co presne tam za kupony je, nez to koupím.
notna Já jsem koupila a zbytečně. Byla tam téměř jen záplava datartu.
ionicera Mně to přijde jako akce pro blbý, protože jsem se vloni dívala po botičkách a po akci stály stejně jak s kuponem ve dnech Marianne. Nevím jak jiné značky, ale v Sephoře jsem platila taky stejně za kosmetiku jako dřív.
notna já mám staženou apku a tam jsou kupóny vidět.
notna zkus to normálně hodit do googlu -jakože datart kod atp.
Karja Nakupovala jsi na Zalandu? Kromě něj mi tam obchodů s modou nepřišlo. Ale možná jsem to na jejich stránkách blbě našla.
Karja Když už člověk kouká na konkrétní obchod, tak oni to na stránkách mají. Chtěla jsem najít nějaký souhrn. Kdyby ten časopis aspoň byl ke čtení, tak si člověk koupí čtivo a neřeší :-D Ale ono má dost obchodů slevu taky, bez vazby na časopis. Tam, kde napuju a mám registraci, tak avízo chodí do mailu, to je dobrý.
notna jo, vidět to tam je i bez zaplacení. Já letos kupony nekupovala, nic mně nezaujalo. Ale ten Datart je, myslím, vidět líp na jejich stránkách, není to zdaleka na všechno.
Evaeva Datart to má vždycky na milion kuponu jen na určitou věc. Jeste nikdy tam nebylo, co jsem chtěla kupovat ja. Předpokládám i ted, ze nebudu mít štěstí.
notna jo, to je tak vybrat si a pak kouknout, jestli náhodou
notna Jj kupovala jsem na zalando. No jasně, já ti rozumím, kolikrát si koupíš časopis za 60 Kč a nic z toho, to nemá smysl. Jinak jsem tam za poslední roky taky nic nenakoupila - elektronika - je vždycky spousta věcí vyjmutých z toho, pak ty lepší značky kolikrát taky, i v oblečení. To jsem ted měla fakt štěstí, ty sandály jsem měla v košíku už několik týdnů a čekala jestli náhodou nebudou nějaké plošné slevy.
Karja ale na tom Zalando to je taky jenom na neco, ne? Chci si koupit kabelku a značka Marianne je asi na kazde desate...
Dneska jsem vlezla na Chodov, potrebovala jsem neco vratit v Zare. Tyjo, vypadla jsem, jak nejrychlejc to slo ![]()
S.O.S. Prosím kdo má boty Clarks, sedí obvyklá velikost?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí