EDITH4B Mám kožené baleríny 39 a sedí.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Kan moc díky za radu!
EDITH4B Je to Anglická značka, tak by ani se šířkou neměl být problém, ale vždycky záleží na stylu. U lodiček bych raději vyzkoušela.
EDITH4B mne áno.
EDITH4B mam svoje obvyklý číslo
letfenixa Potrefenáhusa Kan díky všem! V podstatě všechny boty mám 37,tak jsem to riskla a už jsou objednaný -mokasíny na platformě na Zalandu.
Karja asi jen v Praze, u nás v HK běžný provoz, žádné davy v zapojeném OC nebyly.
999 asi uz mas, kdyby náhodou ne: Beloved - DM20CZ, s Matercard DM23CZ, korejská krása - MARIANNE20, s Mastercard MARIANNE23
Karja ja myslím že se s katastrem nic nezměnilo, prostě zadáš kontrolní kód, zadna registrace či platba
Muslikjj, nakonec jsem se tam dostala úplně v pohodě. Dřív tam nebylo nic, tak proto mě to zmátlo:-).
Prosím vás, kdo chodíte na thajskou masáž... mykóz vám tam na začátku nohy?
Byla jsem dneska v čerstvě otevřených masážích u rodičů na maloměstě. Prý je to jejich druhá pobočka. A celou hodinu jsem přemýšlela, když jsem chodila dřív v Praze, jestli tam nohy myli, nebo ne. Prostě mi to přijde hrozně divný, že mě masírovala od nohou až na obličej "jedněma rukama". V létě si nechci představovat ten prach ze sandálů rozmatlanej po celým těle.
Tabeaumývali mi nohy i na klasické i na thajske masáži nějakou vlhcenou žínkou, zkušenosti teda jenom v Praze
Tabea u nás otře chodidla vlhčeným ubrouskem a když dojde k hlavě, otírá si ruce tsky ubrouskem
ne uplně nutně, ale ráda bych se dozvěděla, od kohokoliv kdo má k tomu co říct - názor, nápad, cokoliv:
máte nějakou zkušenost nebo potřebovaly jste někdy, využily, chtěly využít nebo naopak samy nabízíte... službu jako je senior taxi, doprovod seniora k lékaři, hlídání domácích mazlíčků, odvedení/vyzvednutí dětí ze školky.. prostě takové ty věci co lidi v produktivním věku furt řeší a nestíhají? nejde mi o zdravotní služby ale takové ty - mamku zítra propustí z nemocnice a já mám důležitou schůzku a nechci aby tam čekala na sanitku, nebo martínek by chtěl chodit na judo ale to začíná už ve dvě a nemá ho tam kdo vodit a tak
zajímalo by mě, kolik lidí takové služby reálně využívá, kolik by rádo ale nejsou k dispozici/neví o nich a ev. kolik byste za to byly ochotné zaplatit nebo jaké podmínky té služby by vás lákaly abyste to zkusily třeba pro své rodiče
viktorka_od splavu u nás to celkom pokrýva sociálny taxík. Problém vidím v nespolupraci rodičov s cudzím doprovodom.
letfenixa jj u nas to senior taxi taky je, jen prave neznam nikoho s osobni zkusenosti. jasne, cizi lidi jsou zlo![]()
viktorka_od splavu nasi si to senior taxi obcas objednavali na cestu do kostela a zpatky, ale kolik to stalo, to nevim.
viktorka_od splavu pouzivam na to bolt/uber
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí