viktorka_od splavu pro tátu jsem objednávala k doktorovi senior bus co provozuje mhd brno. Fungovali skvěle, 50 Kč cesta, mohl s ním i doprovod, takže s ním jezdila i máma. Bylo ale potřeba domluvit min den předem, takže už se to nedalo používat na cestu zpět, protože čas odjezdu se nedal určit. Naši byli ale moc spokojeni, nejraději jezdili s potetovanou slečnou:). Je to služba omezena věkem, muselo se u nich zaregistrovat, ale vše jednoduše po telefonu. Takto před 3 roky, dnes je to možná už jinak.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Podnikatelský záměr? :-) Něco jako hodinový manžel, jen v jiném oboru? Podle mě by to fungovat mohlo, zvlášť ve větších městech jako je Brno.
viktorka_od splavu my při odjezdu využívame hlídání kočiček od té doby, co má Ebby inzulín, takže slečna přijde 2x denně. Pohraje si, píchne inzulín, dá najíst, čistou vodu, záchod.
viktorka_od splavu my občas využíváme hlídání koček, máma má pro babičku 3x týdne pečovatelskou službu - udělají běžný úklid, pomůžou s nákupem a nějaké drobné práce v domácnosti
viktorka_od splavu maminka senior taxi využívala často a byla velmi spokojená. V Plzni stojí tuším 50 Kč.
Garfie jako zni to hezky, ale konkurovat tem dotovanym sluzbam by asi neslo:-) mame tu i nejakou "neziskovku" co k tomu vyuziva postizeny, to je uplne jinej level![]()
ale je super, ze ty moznosti existuji, prijde mi to fakt moc pekny
viktorka_od splavu Já znám holku, co chce rozjet (v Americe teda) vaření v domácnostech. Jako na principu, že přijde, navaří na týden (nebo jak se domluví), třeba pro děti, seniora, celou rodinu, podle přání....a nastrká to do ledničky. Udělá to na místě a z požadovaných surovin (třeba košer, bio a tak), můžeš si je případně i sama koupit, takže to máš pod kontrolou. Taky mi to přijde docela dobrý nápad, v našich podmínkách si neproveditelné, ale každopádně je to zajímavý záměr.
Garfie tyo super!
Garfie zamer dobrej, ale pro me by to nebylo. Ja jsem v cizi kuchyni tak nesikovna, ze se mi to skoro nikdy nepovede k me uplne spokojenosti. I u nasich, i v nasem venkovskem byte, neni to uplne ono, natoz uplne u cizich. Ja proste potrebuju svoje hrnce a troubu ![]()
Poradíte, prosím, značku nebo eshop s kvalitními pánskými mikinami? Myslím klasické bavlněné s kapucou- se zipem, eventuálně i bez. Díky moc předem.
marieuBushman
Marika ano?
viktorka_od splavu Hlidacky.cz
Garfie jako zni to hezky, ale konkurovat tem dotovanym sluzbam by asi neslo:-) mame tu i nejakou "neziskovku" co k tomu vyuziva postizeny, to je uplne jinej level
ale je super, ze ty moznosti existuji, prijde mi to fakt moc pekny
Jo, to by bylo drahý
Já když si tak představím co bych si tak řekla za uvaření obědů na tejden, neřku-li starat se o cizího haranta... na to by nikdo neměl ![]()
(navíc dneska si může každej důchodce, a asi vlastně i jiný lidi, chodit pro obědy do přilehlý základky například)
Garfie je to originalni napad, nebo je to v Americe bezna sluzba (jako hlidani nebo uklid)? Ja zrovna nedavno muzi rikala, jak si pripadam v te kuchyni vyhorela, ze jedu dokola to samy a nebavi me to uz ani varit, ani jist. Rikala jsem, ze by se mi libilo, kdyby nam treba tyden nekdo varil, nekdo jinej nez ja. Treba nejakej Ind nebo Ital
Ani ne kvuli usetreni prace, ale ze by to chtelo se nejak posunout, inspirovat. Jako ze by pak ten Ind po tydnu odesel, nechal by mi v kuchyni zbytky tech esencialnich ingredienci a nejaky know how, a ja bych z toho pak zila. No zadnyho Itala ani Inda nam domu neobjednal...
Gatita ono by i docela stačilo, kdyby mi předal nákupní seznam a recepty na jednoduchá jídla. Ale teda ta služba s vařením
Teď jsem zrovna viděla na ig, jak si někdo navařil a nakrabičkoval jídla pro celou rodinu na týden během 4 hodin. To mi přišlo jako dobrý čas, byl to nedělní oběd a 5 večeří, svačiny...
Gatita Ale ted jsem viděla nějakou službu vaření v domácnosti, ale uvaří ti prostě jen večeři, několik chodu, ale i tě to zároveň učí, u tebe doma:D:D. Bože pro domácnost s dětmi jako dělané že:D. Ale určitě by se dalo domluvit i na navaření do krabiček a nechání ingrediencí, ale nevim, zda bys to chtěla platit:D Ale ta holka co to poskytuje je mega hezká, možná to by muž objednal?
Evaeva Nevim no, já k těm krabičkám po x dnech jsem hrozně neduvěřivá:D. To je lepší si podle mě připravit ty ingredience a pak vařit nějaké dvacetiminutovky:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí