chudák pavouk..teď je z něj bezhroznovec ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jojo, taky. Bylo to moc prima.
Je no..
Tady se ví všechno - našla sem v hroznovým vínu takovýho bezbarvýho pavouka, nevíte co to je? Nefotila sem, rovnou ho vyhodila, ale teď mě to zajímá..
nie je to jedno???
áááááááááááá![]()
![]()
![]()
PS.
nebude to taký ten malý, čo lieta na "babích letách"?
Nebyl malej..
Sedím,čtu a zobu hroznový víno. Tedy už ne.Přestože jsem ho sama opláchla,nějak mě přešla chut' ![]()
Dostala jsem chuť na hroznové víno ![]()
A to si představte, že když se vyrábí víno, nikdo hrozny nemyje a všichni pavouci a berušky a další osazenstvo pěkně prokvasí s vínem dohromady :)
A to si představte, že když se vyrábí víno, nikdo hrozny nemyje a všichni pavouci a berušky a další osazenstvo pěkně prokvasí s vínem dohromady :)
To se prolisuje a projde dalsimi fazemi vyroby
Ale cely pavouk v ovoci, nozicky, telicko, bleee....
Lidi, založte si vlákno "Co jste fakt nikdy ani omylem nechtěli vědět" a dávejte tyhle informace tam. Já si ho zablokuju. Díky
ehmm, mám blbý dotaz. Čo je hroznové víno? ![]()
Tak to bych měla oznámit švagrové-vegance ![]()
Víno nepiju. A i kdyby,co oči nevidí....
Myslím, že hrozno :)
jááááj :-)
No já sem si ho dost přebrala a hodne umyla pak ![]()
Zítra jedu na seminář do Olomouce a odpoledne bude mít volné, má být pěkně, tak možná vezmu foťák. Ale Olomouc moc neznám. Máte nějaký tip na zajímavý park nebo místo v Olomouci nebo okolí spíš směrem na Brno? Nebo i něco po cestě do Brna? Spíš přírodu.... Děkuji
Já osobně zbožňuju olomoucké parky. Myslím, že lepší než Lužánky :D. Když se dá celé kolečko Čechovy sady, Smetanovy sady, Bezručovy sady, tak to je procházka klidně i na hodinku. V Bezručových sadech pak je super rozárium a u Smetanových sadů Botanická zahrada (ehm, chodím kolem denně, ale ještě jsem se tam nebyla nikdy podívat, tak nevím
). Z těch Čechových sadů se pak dá zamířit po cyklostezce až na Poděbrady (přírodní koupaliště) a tam to teď v podzimních barvách musí být super. Ale pořád je to takový výlet a la příroda ve městě a asi tam bude pochodovat dost lidí. Čistě příroda směrem na Brno mě nic moc nenapadá teda. Klasika je sv. Kopeček, tam se dá udělat fajn procházka a od baziliky je super výhled na Olomouc a jinak jezdíme spíš směr na Šternberk, ale to asi nedokážu popsat a stejně je to už dost z ruky.
EDIT: Ještě mě napadá (sice to není směr na Brno, ale je to kousíček) stezka Litovelským pomoravím. Začíná v Horce na Moravě. Až do Litovle je to teda kus, ale dá se tam udělat i menší procházka. Jako já raději hory a tyhle placaté výlety mě tolik neuchvacují, ale sem tam to na vyvětrání klidně použiju i tam.
Děkuji za odpověď ... Asi projdu ty sady... Nejde mně tentokrát až tak o prochazku jako takovou, ale o nějaká pěkná podzimní místa k foceni. Ty parky by mohly být dobré.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí