poslať nejakej steampunkovej šperkárke?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
pokud jsou mechanické, třeba by po nich sáhl nějaký sběratel
Mám od ordinary jen buffet a ten hydratační krém s HA, používám to klasicky jako sérum + krém. Jako dobrý, ale zas žádný zázrak se nekonal, buď potřebuju ještě něco nebo na mou starou kůži už je to slabý ![]()
Skoro mám radši na hydrataci ten krém-masku od Clinique, tu když namažu večer a nechám přes noc, funguje docela dobře.
Díky za rady, asi jsem se z důvodu neznalosti špatně vyjádřila, jsou to úplně obyčejné náramkové hodinky, normálně "moderní" na baterku (asi se tomu strojek neříká ...). Jak jsem psala, rozhodně nic starožitného. Jde mi prostě o ekologickou likvidaci, nahromadilo se mi jich několikero nefunkčních a nějak mám zábrany je prostě hodit do odpaďáku, ale už mě nebaví je furt přesouvat ze šuplíku do šuplíku. Myslíte, že by se to dalo vytřidit jako kov?
no jestli ti na tom záleží tak bych to zanesla do sběrnýho dvora do kovovýho odpadu.
Já se ještě vracím k Ordinary.. nastudovala jsem si dle jejich doporučení použití všech přípravků, co jsem objednala :
Retinoid : odpoledne po hydratujícím séru
100 % plant squalen denně -ale nevím jestli 1x nebo 2x a zase opět po něčem hydratujícím
Buffet 2xd po vyčištění pleti
vitamin C + HA 2xd
hyaluronic acid + B5 2xd
olej 1xd
A teď dotazy:
1) vitamin C s HA a HA s B5 asi nemá význam zaráz, až doberu to s B, pak začnu dávat céčko
2) V podstatě mně vychází, že bych měla dávat 2xd na pleť po sobě 3-5 přípravků... není to moc? a hlavně v jakém pořadí?
3) u retinoidu a squalenu píší , že se má dávat po něčem hydratujícím, jako po čem? Další nějaký přípravek na víc?
4) dáváte pak po tom všem ještě nějaký krém?
5) retinoid píší, že se má skladovat v chladu..máte ho fakt v lednici? Přiznám se, že se mně nechce lítat po schodech do kuchyně.. zvlášť ráno, každá minuta dobrá,že...
Sakra, nebylo by nejlepší vzít čtvrtlitrovou láhev, slít to vše do jednoho a mazat se směsí? ![]()
![]()
![]()
Jsem bezradná, lahviček jak v lékárně a ještě vypadají všechny stejně s malým písmem... luštit, která je která, je taky pěkný opruz.
Prosím o odpovědi jasné, a dle bodů...můj systematický mozek to ocení a nebude vás pak prudit dalšími dotazy..děkuji mnohokrát.![]()
Když to čtu, tak jsem ráda, že mi stačí voda a odličovač. A ještě jsem i v těhle dvou věcech lajdák. Jinak bych na to potřebovala asi speciální školu
.
Absolvoval jste někdy někdo kurz kreslení pravou hemisférou?
Sím, já![]()
Sím, já![]()
A? dojmy? Je to k něčemu? Malovat vůbec neumím a když říkám vůbec, tak jako fakt vůbec...
No, byly to přijemně strávené dva dny, taková arteterapie. Vyskočení z běžného života. Byla jsem tam s kamarádkou, stihly jsme toho dost i semlít. Asi by to i k něčemu bylo, kdybych si dál doma kreslila, což se pochopitelně nestalo. Někde mám asi schované i výtvory (před a po), ale asi je hned tak nenajdu. Pokusím se.
díky
Sehnala jsem známému, kterého baví hmyz, knihu, jejímž autorem je Prof. RNDr. Jan Žďárek, DrSc. . Nevím, jestli je to přílišná troufalost, požádat ho o věnování do knihy a případně na něj nemůžu najít nikde žádný kontakt. Co myslíte? A vím, že jsou tady šikovní pátrači, našel by někdo nějaký kontakt..email, adresu, sekretářku? Moc děkuji
Nasla jsem,ze je externí pracovník katedry zoologie na přírodovědecké fakultě uk,tak bych zkusila napsat e-mail sekretarce
Zkusím, díky.
Taky jsem byla na tom kurzu kreslení. Bylo to příjemné, vše v klidu a v pohodě. 1. den jsme se učily základy (byly tam jen ženy). Druhý den jsme kreslily portréty podle předloh a zvládly jsme to všechny neobyčejně dobře, i když jsme původně všechny myslely, že to nemůžeme zvládnout. Od té doby vím, že když budu chtít a budu ochotná tomu věnovat čas, něco pěkného nakreslit dokážu.
Taky jste "kreslily" gumou? To mě bavilo.
Tady se ví všechno - našla sem v hroznovým vínu takovýho bezbarvýho pavouka, nevíte co to je? Nefotila sem, rovnou ho vyhodila, ale teď mě to zajímá..
pavoučí mládě? Ty bejvaj bezbarvý.
Byl velkej docela..a na jednom tom hroznu byla síť zmačkaná..tak leda že se čerstvě vylíh..ale to už se nedozvím kterej..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí