Tak já hlásím, že jsem smazala u různých programů aktualizace a hned mám o 11% prázdněji.
Pomohlo to! ![]()
Tak já hlásím, že jsem smazala u různých programů aktualizace a hned mám o 11% prázdněji.
Pomohlo to! ![]()
S Baťou jsem nikdy neměla problém. Kupuju si tam tak jedny boty ročně a v pohodě.
Já se přidávám. Baťovek mám vícero a všechny cajk.
má niekto skúsenosti s nákupom vstupeniek cez viagogo? Vážne dodajú vstupenky až v týždni pred akciou? chcela som ich ako darček...
A kde že se to maže?![]()
Jak z viagogo tak z ticketswap jsem kupovala jenom elektronické vstupenky a ty přišly hned vzápětí, pokud chceš papírový tak teda netuším
myslis stelku uvnitr boty? muz jejich boty mit nemuze to je fakt. zjevne botky pro subtilni osoby:-)
u me v pohode
S nekvalitou súhlasím, vydržali mi len jedny Weinbrennery na zimu. Mám ich už 5 sezónu a sú ako nové.
Čo sa týka reklamácie to nesúhlasím, reklamovala som asi 4x a vždy to prebehlo bez problémov. Za jedny topánky ktoré som reklamovala 3x v priebehu roka mi nakoniec vrátlili peniaze.
Já se ještě vracím k Ordinary.. nastudovala jsem si dle jejich doporučení použití všech přípravků, co jsem objednala :
Retinoid : odpoledne po hydratujícím séru
100 % plant squalen denně -ale nevím jestli 1x nebo 2x a zase opět po něčem hydratujícím
Buffet 2xd po vyčištění pleti
vitamin C + HA 2xd
hyaluronic acid + B5 2xd
olej 1xd
A teď dotazy:
1) vitamin C s HA a HA s B5 asi nemá význam zaráz, až doberu to s B, pak začnu dávat céčko
2) V podstatě mně vychází, že bych měla dávat 2xd na pleť po sobě 3-5 přípravků... není to moc? a hlavně v jakém pořadí?
3) u retinoidu a squalenu píší , že se má dávat po něčem hydratujícím, jako po čem? Další nějaký přípravek na víc?
4) dáváte pak po tom všem ještě nějaký krém?
5) retinoid píší, že se má skladovat v chladu..máte ho fakt v lednici? Přiznám se, že se mně nechce lítat po schodech do kuchyně.. zvlášť ráno, každá minuta dobrá,že...
Sakra, nebylo by nejlepší vzít čtvrtlitrovou láhev, slít to vše do jednoho a mazat se směsí? ![]()
![]()
![]()
Jsem bezradná, lahviček jak v lékárně a ještě vypadají všechny stejně s malým písmem... luštit, která je která, je taky pěkný opruz.
Prosím o odpovědi jasné, a dle bodů...můj systematický mozek to ocení a nebude vás pak prudit dalšími dotazy..děkuji mnohokrát.![]()
Tyjo, to Ordinary teda není moc ordinary, to je hotová rocket science.
vit.C dávám jen na noc - to mi utkvělo v hlavě, že se to nesmí nosit na slunce
This treatment is ideally applied at bedtime.
ten Regimen Guide znáš?
že jo, jeden aby si pomalu přivstal.... zlatá samotná indulona![]()
vit.C dávám jen na noc - to mi utkvělo v hlavě, že se to nesmí nosit na slunce
This treatment is ideally applied at bedtime.
ten Regimen Guide znáš?
kouknu... díky,
vitamín C s HA psali 2xd, retinoid se má dávat na noc... jejda, plácla jsem ho na sebe i ráno... ale zatím se neloupu, tak dobrý
ale v tom guidu jsou různá použití pro
1) známky stárnutí
2) pigmentace
3) dehydrovanou pleť
A mám pocit, že potřebuju všechno.. no nic, budu kombinovat podle toho, co za lahvičku chytnu asi...
Podle toho průvodce to vypadá, že budu večer dávat buffet, retinoid, squalen + HA.. hlavní dotaz tedy zní, jestli je jedno v jakém pořadí a jestli dáváte navrch ještě nějaký krém?
Squalan davam vecer jako prvni, po "water-based treatmentu", ale nevim, jestli je to tak dulezite.
Navrch krem davam jen nekdy, rano a to tenhle obecny hydratacni. Ale vetsinou to nepotrebuju
http://theordinary.com/product/rdn-natural-moisturizing-factors-ha-30ml
Kam se starými hodinkami (žádná cenná starožitnost)? Mají pokažený strojek, ale vyhodit je jen tak do popelnice mi přijde neeko, přecijen je to nějaký kov?
Zmáčkneš (a) podrzis prostredni tlacitko, cimz se ti zobrazi vsechny bezici aplikace. Vyhozenim do strany je vypneš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.