"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 10. října 2017 21:35
Reakce na :

Tak já hlásím, že jsem smazala u různých programů aktualizace a hned mám o 11% prázdněji.

Pomohlo to! 

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 10. října 2017 21:35
Reakce na pecka:

S Baťou jsem nikdy neměla problém. Kupuju si tam tak jedny boty ročně a v pohodě.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 10. října 2017 21:42
Reakce na Pinot Noir:

Já se přidávám. Baťovek mám vícero a všechny cajk.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 11. října 2017 07:37

má niekto skúsenosti s nákupom vstupeniek cez viagogo? Vážne dodajú vstupenky až v týždni pred akciou? chcela som ich ako darček...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. října 2017 08:48
Reakce na Dadoo:

A kde že se to maže?

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 11. října 2017 10:01
Reakce na :

Vymazat mezipaměť.

Kde sa to maže?

Berta v správe aplikácí (tie aktualizácie)

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 11. října 2017 10:32
Reakce na betsey:

Jak z viagogo tak z ticketswap jsem kupovala jenom elektronické vstupenky a ty přišly hned vzápětí, pokud chceš papírový tak teda netuším

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 11. října 2017 11:05
Reakce na :

myslis stelku uvnitr boty? muz jejich boty mit nemuze to je fakt. zjevne botky pro subtilni osoby:-)

u me v pohode

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. října 2017 11:38
Reakce na :

S nekvalitou súhlasím, vydržali mi len jedny Weinbrennery na zimu. Mám ich už 5 sezónu a sú ako nové.

Čo sa týka reklamácie to nesúhlasím, reklamovala som asi 4x a vždy to prebehlo bez problémov. Za jedny topánky ktoré som reklamovala 3x v priebehu roka mi nakoniec vrátlili peniaze. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. října 2017 12:21

Já se ještě vracím k Ordinary.. nastudovala jsem si  dle jejich doporučení použití  všech přípravků, co jsem objednala  :

Retinoid : odpoledne po  hydratujícím séru

100 % plant squalen denně -ale nevím jestli 1x nebo 2x  a zase opět po něčem hydratujícím

Buffet 2xd po vyčištění pleti 

vitamin C + HA 2xd

hyaluronic acid + B5 2xd

olej 1xd

A teď dotazy:

1) vitamin C s HA a HA s B5 asi nemá význam zaráz, až doberu to s B, pak začnu dávat   céčko

2) V podstatě mně vychází, že bych měla dávat  2xd na pleť po sobě  3-5 přípravků... není to moc? a hlavně v jakém pořadí?

3) u retinoidu a squalenu píší , že se má dávat po něčem hydratujícím, jako po čem?  Další nějaký přípravek na víc?

4) dáváte  pak po tom všem ještě nějaký krém?

5) retinoid  píší, že se má skladovat v chladu..máte ho fakt v lednici? Přiznám se, že  se mně nechce  lítat po schodech do kuchyně.. zvlášť ráno, každá minuta dobrá,že...

Sakra, nebylo by nejlepší  vzít čtvrtlitrovou láhev, slít to vše do jednoho  a  mazat se směsí? 

Jsem bezradná, lahviček jak v lékárně a ještě vypadají všechny stejně s malým písmem...  luštit, která je která, je taky pěkný opruz.

Prosím o odpovědi jasné, a  dle bodů...můj systematický mozek to ocení a nebude vás pak prudit dalšími dotazy..děkuji mnohokrát.

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 11. října 2017 12:23

Tyjo, to Ordinary teda není moc ordinary, to je hotová rocket science.

Offline RoSa
10200 příspěvků moje polička 11. října 2017 12:27
Reakce na Berta:

vit.C dávám jen na noc - to mi utkvělo v hlavě, že se to nesmí nosit na slunce

This treatment is ideally applied at bedtime.

ten Regimen Guide znáš?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. října 2017 12:28
Reakce na dzizisketa:

že jo, jeden aby si pomalu přivstal.... zlatá samotná indulona

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. října 2017 12:30
Reakce na RoSa:

vit.C dávám jen na noc - to mi utkvělo v hlavě, že se to nesmí nosit na slunce

This treatment is ideally applied at bedtime.

ten Regimen Guide znáš?

kouknu... díky, 

vitamín C s HA psali 2xd,  retinoid se má dávat na noc... jejda, plácla jsem ho na sebe i ráno... ale zatím se neloupu, tak dobrý

ale v tom guidu  jsou různá použití pro 

1) známky stárnutí

2) pigmentace

3) dehydrovanou pleť

A mám pocit, že potřebuju všechno.. no nic, budu  kombinovat podle toho, co za lahvičku chytnu asi...

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. října 2017 12:35

Podle toho průvodce to vypadá, že budu večer dávat buffet, retinoid,  squalen + HA..  hlavní dotaz tedy zní, jestli je jedno v jakém pořadí a jestli dáváte navrch ještě nějaký krém?

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 11. října 2017 13:07
Reakce na Berta:

Squalan davam vecer jako prvni, po "water-based treatmentu", ale nevim, jestli je to tak dulezite.

Navrch krem davam jen nekdy, rano a to tenhle obecny hydratacni. Ale vetsinou to nepotrebuju

http://theordinary.com/product/rdn-natural-moisturizing-factors-ha-30ml

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. října 2017 17:54

Kam se starými hodinkami (žádná cenná starožitnost)? Mají pokažený strojek, ale vyhodit je jen tak do popelnice mi přijde neeko, přecijen je to nějaký kov?

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. října 2017 18:42
Reakce na Berta:

Zmáčkneš (a) podrzis prostredni tlacitko, cimz se ti zobrazi vsechny bezici aplikace. Vyhozenim do strany je vypneš.