šmarja tak snad i u iPhonu jde o velikost paměti ne? 8 nebo 128 GB bude trošku rozdíl, to nemá co dělat s operačním systémem no ni??
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
No tak každý telefon má svoji kapacitu.. Ale to musí být teda dost starý iphone nebo tam máš uložené mega soubory, že máš naplněno?
Tři roky stará pětka a megasoubory tam nemám, aspoň pokud vím. Ale mne prostě nemají přístroje rády (asi vědí, že já je taky ne), například o své zákopové válce s televizí bych mohla napsat román. ![]()
tojo, rec sla o fonu kde neni "nic" a presto se tvari preplneny. tisice fotek a videi samozrejme zacpou jakoukoliv pamet:-) ale tak telefon by nemel byt primarne pouzivany na archivaci.. byt teda ja se kaju, taky su v tom hrozna
to zjistis v nastaveni, jakou mas pamet a co ti zabira misto
Já nemam iCloud ani nezálohuju, přede mnou se nemusíš stydět![]()
hele zde návod:-)
https://www.ceskymac.cz/navod-jak-smazat-dokumenty-a-data-aplikaci-v-ios/
a taky koukám že to neni uplně user-friendly, tss;-)
Je nějaký důvod, aby se 100% polyester nemohl prát? Co se tak může stát? ![]()
no to já se nestydim, a jak postupuješ při výměně přístroje? opíšeš kontakty na papírek?;-)
pereš prosím tu cos sukni s tím prošívaným dolním okrajem, nebo musí do čistírny? Je to bavlna s elastanem
Peru ji dokonce v pračce s nějakým jemnějším ždímáním... V sušičce teda zatím nebyla, ale když uschne na ramínku, skoro se nemusí žehliť.
Vytáhnu jedinou, asi 5 let starou zálohu co mam v počítači, zbylé kontakty se doplní, když se ozvou, je to čistě na nich ;-)
Jo, dík, to dělám celkem často. Ale jako systémové a ultimátní řešení vidím spíš nový mobil pod stromečkem.![]()
On se právě obecně normálně pere, ale na téhle konkrétní věci je "jen chemicky čistit". Tak jsem chtěla vědět, co mě eventuálně čeká...
.
Co jiného už by se mělo prát? Přijde mi, že se výrobci čím dál víc sichrujou.
Taky si myslím, že by se nemělo nic stát... No, nezbývá mi, než to ověřit
.
Já mám šálu z nějaké uměliny s cedulkou "pouze ruční praní". Fakt ani smykem nebudu stát u umyvadla a žmoulat každej hadřík v ruce. Šla normálně do pračky na 40 a nestalo se vůbec nic. Čistý alibismus výrobců.
Nasla som v Batovi jedny cizmy,ktore sa mi pacia a aj mi sedia.Len otazka znie:oplati sa tam kupit obuv?Ako je to teraz s kvalitou?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí