continuity možný to je, vždycky jsem mívala spíš nižší
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mulen pokud se ti motá hlava při vstávání z lehu, může to být tím.
Mulen ano já, na jaře to bylo děsný, bála jsem se v posteli otočit, kolotoč pokaždé, byla jsem na fyzioterapii 2x, trochu to pomohlo, ale motá se mi pořád.
Catherinne teda, to není moc povzbuzující
, zkoušíš s tím něco dělat dál? Takhle děsný to nemám, kolotoč jen někdy, ale nepříjemý to je.
continuity já si to snad ráno před vstanutím zkusím změřit :)
Mulen taky se mi motala a na krvi se zjistilo,ze mam malo kyseliny listove.(priznak je motani hlavy)po dobrani balicku kyseliny listove z lekarny(ty jsou pry silnejsi nez volne prodejne treba z drogerie.)to preslo.
Zarinya bych nečekala, že to může mít tolik příčin
Mulen hlavne zobat kyselinu listovou da nejmin prace a vysledek je tak cca do mesice tak bych zacla tim.To ti nijak neublizi.
Mulen kdyby ti to prislo jako nesnesitelny, vyrazila bych na pohotovost na neurologii.
711990 to zatím naštěstí není
díky všem za konzultaci a rady, odpíchnu se od toho![]()
Uf, jenom čtu o těch vyhřívaných dekách, polštářcích a ovčím čemkoli, a úplně mi to způsobuje návaly. Postel a peřiny přece musí být studené, když tam lezu!
To určitě! V ložnici mi musí jít pára vod huby, ale pod peřinou - v nohách - ať je teplo!
(jistí to gumová flaška ve svetříčku
)
Mulen mne sa tiež občas mota hlava, aj pri joge, alebo prudkom vstavani. Mám nízky tlak a mám aj pocit, že sa to deje keď malo pijem (vody
). Ráno po vstavani som motaky mala len na začiatku tehotenstiev (to som pomohla, čo?
).Raz som aj odpadla a vtedy som vedela,ktora bije :)
Otázka pre paktofonika jinx Luna 999 a ďalšie, ktoré nosia v zime dlhšie/dlhé šaty (ako napr. tie, čo kúpila v Cos teraz razorblade)
Čo nosíte navrch okrem dlhého kabátu? Nejaké tipy?
pecka teplou bundu do pasu, takovýho jako buřtovýho bombera
barbucha flaska ve svetricku ve studeny posteli je na chrochtani blahem
Mrakoplas
No pomohla.. Zkusím to asi v pořádi tlak, kyselina, nová postel, neurolog...
Ta musí bejt, chrochrochro!
Máte niekto skúsenosť s rukavicami na jógu? Alebo niečo čo zabráni aby sa mi potili ruky? Hrozne to je, nevydrzim v psovi dole hlavou dlhšiu dobu, smykam sa
. Len neviem či mi v tých rukaviciach nebude teplo.
pecka Já vlastně nosím jen ty dlouhé kabáty.
pecka kabaty ale aj take obrovske vlnene saly (skoro deky) omotane okolo tela .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje