"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 28. ledna 2026 05:37

Archivářka Nevím jestli ho Číňani znají, pokud ono, tak jsou omluvení i z nevhodného umístění!! 

Online Karja
43928 příspěvků moje polička 28. ledna 2026 09:42
Reakce na Vosina:

Prosím odemkl by mi někdo?
článek HN o spekulantech s půdou
Taky mi ten spam chodí, tak mě zajímá, co nového "v oboru". Díky!

​A chodí ti do e-mailu? Mně pořád chodí poštou, třeba co tři měsíce. Teda pokud mluvíš o tom, že někdo nabízí odkup tvého spoluvlastněného pozemku. (článek mi nejde otevřít, takže jen odvozuju;))

Online Karja
43928 příspěvků moje polička 28. ledna 2026 09:45
Reakce na Vosina:

Prosím odemkl by mi někdo?
článek HN o spekulantech s půdou
Taky mi ten spam chodí, tak mě zajímá, co nového "v oboru". Díky!

​A chodí ti do e-mailu? Mně pořád chodí poštou, třeba co tři měsíce. Teda pokud mluvíš o tom, že někdo nabízí odkup tvého spoluvlastněného pozemku. (článek mi nejde otevřít, takže jen odvozuju;))

Offline Torrah
3229 příspěvků moje polička 28. ledna 2026 20:22
Reakce na Sweet Potato:

Garfie Kufr 160 cm??? Jak se to přepravuje, na pojízdných márách?

​zrovna nad tím přemýšlím, to je kufr jako kráva, pardon teda. Já měřím 171 a mít kufr až k bradě... jak to vůbec dostali nahoru na polici, takovou obr věc... samé otázky :D . Navíc věřím, že ten by nějakou drobnou Japonku mohl zmrzačit nebo i zabít. 

Online Myrtila
5128 příspěvků moje polička 28. ledna 2026 21:10

Jeden blbý, chtěla jsem podepsat stojimezaprezidentem, ale nepřišel mi ověřovací mail, co by mohlo být špatně? Zkoušela jsem to z mobilu i počítače, pokaždé jiný prohlížeč i operační systém, ale prostě nepřišel (spam taky nic)

Online jenka
příspěvků moje polička 28. ledna 2026 21:21

Myrtila četla jsem, že pro velký zájem se i čekala "fronta " na registraci

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 28. ledna 2026 21:25

Prosím o tipy na bundu - chtěla bych si už konečně pořídit novou bundu na lyže - sjezdovky. Jsem extrémně zmrzlá osoba, asi v životě se mi nestalo, že bych se na lyžích zapotila, skoro ve všem je mi zima, ideálně peří, to mi vyhovuje nejlíp, aby měla nějaké smysluplné parametry proti větru, děšti a tak. Nerozumím tomu a upřímně po detailním studování ani netoužím. Kdyby mě někdo nasměroval, budu moc ráda. 

Online Myrtila
5128 příspěvků moje polička 28. ledna 2026 21:34

jenka Aha, to mě nenapadlo, zkoušela jsem to někdy po poledni a pak už jsem to nechala, kdyby ty maily ještě přišly, tak to zkusím ještě celé znovu.

Offline Kitsune
příspěvků moje polička 28. ledna 2026 21:46

Taky jsem chtěla podepsat stojimezaprezidentem, ověřovací mail mi nepřišel, zkoušela jsem to několikrát a pořád nic. Nakonec jsem zjistila, že už jsem to před několika dny podepsala. Ten Němec je hrozný

Online Myrtila
5128 příspěvků moje polička 28. ledna 2026 22:44

Kitsune Tak u mě to Němcem nebude až dneska jsem zjistila, že je ta možnost to podepsat. Ale ani přes opakované pokusy zatím nic nepřišlo. Zkusím to zase zítra. 

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 07:38

Myrtila ono to běhá asi od nového roku, já jsem zas myslela, že jsem to podepsala, ale bylo to zjevně něco jiného

Online Myrtila
5128 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 08:32

continuity Tak to mě úplně minulo. Každopádně se mi to už povedlo, před pár hodinami, nicméně v seznamu ještě pořád nejsem, takže to asi běží s docela velkým zpožděním. Ani nevím, ke kterému tomu pokusu mi přišlo to potvrzení, přišlo mi jen jednou. 

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 16:01

Malenge doporučuji značku Kari Traa. Mají to třeba na norskamoda.cz, zrovna jsou tam i slevy. Je to dražší, ale mám s tou značkou jen ty nejlepší zkušenosti. 

Online jerry
10937 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 18:09

Malenge 

Připojuju se k MohučankaKari Traa - dcera je zmrzlík podobně jako ty a tyhle bundy má nejmíň 3 a nemůže si je vynachválit. Navíc mají spoustu užitečných vychytávek. 

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 20:35

Tak teď nevim.

Blokli mi účet na FB... že prej vzniklo podezření že mám víc účtů nebo účet jakože fejkovej  (samozřejmě je to kravina, pravděpodobně mě udal nějakej dezolát ).

A dokud nedokážu že to jsem opravdu já tak nebude nic a mám se tedy "odvolat". No klikla jsem odvolací tlačítko a voni že jim mam poslat svoji fotku. Asi to srovnaj s fotkama co mám na profilu, říkala jsem si, tak oukej.

Do mailu mi pak přišlo že "děkujou za předložení dokladu totožnosti". To už jsem teda kapku znejistěla... a teď mam nový upozornění kde na mě syčej že se identitu nepodařilo ověřit a že mam koukat zaslat znova a ověřit, že je na fotce skutečně platný doklad totožnosti (!!) a že je tam zřetelně vidět jméno, fotka a datum narození (!!!).

Vaši totožnost se nám nepodařilo ověřit.Ujistěte se, že je na dokladu zřetelně vidět vaše jméno, fotka a datum narození.Zkontrolujte, že je na fotce platný doklad totožnosti.Nefoťte obrázky, které jsou zobrazené na jiném displeji.

Tak to teda ne, to fakt myslej vážně že jim budu posílat občanku?! Se spíš bez nich obejdu teda. Ale už jste někdo o něčem takovým slyšel?!

Offline RoSa
10002 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 20:44

barbucha hele když po tobě chtěli poprvý tu fotku, rozumělas tomu správně? jakože fakt tvoje foto že chtěj? nepsali už předtim o průkazu?

a OP bych jim asi neposlala, resp. bych zakryla všechno, co nechtěj (hlavně číslo průkazu a r.č.!) - teda fakt jen jméno, fotka, datum narození aby bylo vidět....

TADY se o tom píše, můžeš to před focením zakrýt

že tys psala v noci Micince?

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 20:51

RoSa 

Poprvé fakt mleli o fotce, a že má bejt pořádně vidět obličej a bejt dobře nasvícená, to bylo právě jasně jen o tom. Ale ta odpověď už byla o průkazu, to mi bylo divný, a teď ten požadavek jezcela jasnej. Ale jako fakt to můžou dělat? Při zakládání účtu se přece nelegitimuješ.

Je mi to prostě divný.

No jasně, asi měl udal micina nebo jinej podobnej blb. Ale pozor, já jen ve vší slušnosti! To tady třeba v Těžším kalibru se vyjadřuju hůř

Offline Malenge
4787 příspěvků moje polička 29. ledna 2026 20:58

Mohučanka jerry moc dekuji!

Offline Torrah
3229 příspěvků moje polička 30. ledna 2026 10:35

Jak jste se teď bavily o podpisech té podpory prezidenta, tak jsem se šla kouknout, jestli je už můj podpis vidět, a zjistila jsem, že jsem tam podepsaná dvakrát!!! nechápu, ale stalo se. Tak jsem jim napsala na ten mail duplicity, at si to opraví. Nerada bych, aby kvůli tomu pak jednou byly nějaký dohady. Asi jsem to podepsala už kdysi, poprvé jsem hlasovala, když bylo kolem 50 tisíc hlasů, podruhé kolem 200 tisíc hlasů. Takže mně to teda neodchytlo, že už mám jednou odhlasováno. A to mám kombinaci jména a příjmení v republice unicitní...