"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 00:10

Karja No ale kdyby ho chtěl někdo ukrást, tak mu to asi nedovolíš, ne?

Offline Karja
43925 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 11:18

GarfieJá nevím, určitě by k tomu měl ten zloděj nějakou výmluvu, které bych uvěřila! 

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 11:23

Ted jsem z toho kabátu tak zblblá, že když jsem dceru na veřejným bruslení poslala pověsit si fungl novou bundu do šatny, tak jsem musela přemýšlet, jestli to není blbej nápad.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 11:27

Já teda záměrně nenechávám nic, ale občas něco zapomenu, už se mi povedlo nechat nový marteny 2 dny na střeše auta, a tamtéž jsem si nechala mobil, který tam ležel několik hodin. Asi jsme tady klidná čtvrť, všechno jsem tam vždycky našla, na druhou stranu když jsem blbě šlápla, spadla z chodníku do silnice, zpřetrhala si vazy v kotníku a zůstala chvíli z toho šoku a bolesti na tý silnici na moment ležet, tak soused (z ulice vedle, známe se jen od vidění) mě jenom opatrně objel, aniž by třeba stáhnul okýnko a zeptal se, jestli  jsem ok. Tak možná nejsme klidná, ale prostě nevšímavá čtvrť.
Poslední kousek se mi povedl letos vlétě, nechala jsem nový tablet opět na střeše auta, pak šla na prohlídku zámku, pak jsem s ním pořád na té střeše chvíli jezdila po Orlických horách a finálně ho po návratu nechala stále na původním místě, kde absolvoval prudký liják. 

Z toho jasně vyplývá, že největší pozor bych měla dávat sama na sebe, protože pro ty svoje větci jasně představuju největší riziko já.

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 11:33
Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 14:41

Zina

Někdo se ma. my ztratíme ze strechy auta i protiskluzovy kobereček na pár metrech.

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 15:30

Nenechal jste si někdo šít ubrus na míru? Nemáte tip?

Offline ankou
257 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 17:12

Pinot Noir ubrus ne, ale latkove ubrousky, tady: https://www.proficook.cz

Offline Pinot Noir
29511 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 17:55

ankou díky, už jsem si mezitím objednala u Škodáka. Pořád se mi nabízela Goldea, ale nemám s ní dobré zkušenosti, tak jsem chtěla vyzkoušet něco jiného. 

Offline Zu
2752 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 18:16
Reakce na Zina:

Já teda záměrně nenechávám nic, ale občas něco zapomenu, už se mi povedlo nechat nový marteny 2 dny na střeše auta, a tamtéž jsem si nechala mobil, který tam ležel několik hodin. Asi jsme tady klidná čtvrť, všechno jsem tam vždycky našla, na druhou stranu když jsem blbě šlápla, spadla z chodníku do silnice, zpřetrhala si vazy v kotníku a zůstala chvíli z toho šoku a bolesti na tý silnici na moment ležet, tak soused (z ulice vedle, známe se jen od vidění) mě jenom opatrně objel, aniž by třeba stáhnul okýnko a zeptal se, jestli  jsem ok. Tak možná nejsme klidná, ale prostě nevšímavá čtvrť.
Poslední kousek se mi povedl letos vlétě, nechala jsem nový tablet opět na střeše auta, pak šla na prohlídku zámku, pak jsem s ním pořád na té střeše chvíli jezdila po Orlických horách a finálně ho po návratu nechala stále na původním místě, kde absolvoval prudký liják. 

Z toho jasně vyplývá, že největší pozor bych měla dávat sama na sebe, protože pro ty svoje větci jasně představuju největší riziko já.

Zina Objel ležícího člověka v silnici? To je hustý

Offline Tabea
7743 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 18:51

Zu já v létě spadla při přejezdu kolejí z kola. Viděli to zaměstnanci domova důchodců, když kouřili před vchodem a pak nějaká běžkyně. Sebrala jsem se a sedla si na zem za auta. Ti z duchodaku nic, ta běžkyně se mě zeptala jestli ok a nabídla vody, když došla ke mně. Rekla jsem jí, že dobrý, že se mi jen motá hlava. (Padla jsem na loket a bok, na hlavu ne.) Řekla jsem jí, že ok. Pak jsem tlačila kolo směrem domů, zas se mi udělalo šoufl, tak jsem si lehla na chodník vedle malý křižovatky a dala si nohy nahoru na plot. V jasně růžový sukni. A normálně jsem slyšela auta, jak za mnou na silnici stojí a čekají, až budou moct vyjet a taky nikdo nic. 

Offline Zu
2752 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 19:47

Tabea to je strašný

Jájsem teda s drahým už měla několik potyček, když jsme v mrazu chtěli pomoci nějakým ožralým týpkům, tak jsem řekla, že příště spíš budeme už volat pomoc, ale nedovedu si představit tyhle situace, kdy to vidim a ani se nezeptám

Online 711990
18280 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 20:03

Tabea zrovna v sobotu mi v apres ski ukradli dost drahou perovku ve Schladmingupovesenou na vesaku s ostatnima bundama. Jako doted me nenapadlo ze nekdo jen tak ukradne bundu. Musela jsem pak jit do hotelu v kratkym rukavu.

Offline moora
8629 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 20:12

mitford sister perfumed mam osobni zkusenost, me to neoslnilo teda

Offline Karja
43925 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 20:20

Tabea to je hrozný, teda!

Offline moora
8629 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 20:20

Garfie ale Rukopisy jsou dobry tema! Tak treba na ne jeste nekdy dojde

Offline continuity
42028 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 20:23

711990 to mi přijde hrozný, jednak jako krades, ale ten zloděj vůbec nevi z jaké dálky ten člověk přišel. 

Online 711990
18280 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 20:32

continuity no presne, nastesti jsem s sebou mela dve bundy, ale nastvalo me to moc

Offline Aranel
6396 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 20:44

711990 wtf

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 25. ledna 2026 21:48

711990 To je strašný, fakt.