Aranel jj, ale musela bych jít asi k té své praktické lekarce a tam je všechno na dlouhé lokte. Jako představa, že by mi testovala vitamin D na pojišťovnu, to mě ani vůbec nenapadlo:D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja při prevenci ti odběry nedělá? Já se tam jednou zmínila, že se mi nehty lámou víc než obvykle a nechala mi tu krev rozebrat snad na tři stránky
A těch ampulí, co to bylo.
Máte některá automatickou kulmu tohoto typu? Je to k něčemu? Na mých vlasech nic moc nedrží.
Evaeva Ano, ale jen tak zakladne, protoze na ty vysledky nic moc nerikala a to jako vzdycky se neco najde:D. Na prevenci mi to navíc ani teď nevychází no;-/. No jako touto cestou pro mě není prakticke jít, nasypu nějaké ampule zazracne a bude;-)
Karja jako, já bych udělala to stejný
Zvlášť, jestli ti před tím nic nenašla nebo nebylo něco hraniční. Navíc placebo taky funguje, že jo ![]()
Garfie No, ale pak je stejně potřeba, nebo aspoň vhodné, to konzultovat s lékařem? Klikla jsem náhodně na kontrolu vitaminu D, a nikde tam nebylo info, co se pak děje, až mi přijdou ty výsledky, jestli je to včetně nějakého podrobnějšího doporučení, souvislostí, nebo tak něco.
Myrtila Jasně, ale pokud máš nedostatek vitamínu D, asi kvůli tomu nemusíš k doktorovi, ale stačí ti si ho koupit. Je to reakce na Karja, nemá čas na doktora, nemá ani pravidelnou kontrolu v dohledné době a říct si o kontrolu vitamínu D by ji nenapadlo (a koho jo). :-)
Přijdou ti jen výsledky, to je pravda a pokud odhalíš nějaký problém, půjdeš k doktorovi, ale třeba jen zjistíš, že žádný problém nemáš. Mně to přijde fajn možnost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“