"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
48869 příspěvků moje polička 09. března 2026 09:13

Samantha zanet dle krve neni prave

dekuju, jn

Garfie radila tovizejo:-) ale nic moc nevymyslela, teda jako rady suprovy, ale nic pouzitelnyho, nejvic sedi ty revmaticky priznaky a pry muze i crp byt v norme, ale to paleni je jednoznacne neurologicky. nehlede na to ze na ty revmaticky potize by mely zabrat ibace, ale mely uplne nulovy ucinky. pak ruzne vzacnosti autoimunity apod, ale to si prozatim nepripoustim neb k tomu nema zas jiny typicky priznaky

48869 příspěvků moje polička 09. března 2026 09:37

DruI drzim palce at dopadnes lip, a dej vedet!

Offline Garfie
27966 příspěvků moje polička 09. března 2026 09:46

viktorka_od splavu Ty jo, pak už fakt nevím, ale držím pěsti a určitě napiš, až budeš vědět víc....

48869 příspěvků moje polička 09. března 2026 10:26

Garfie ale dekuju moc za nakopnuti, zkusila jsem jeste rozvest jedno tema s Gemini a urcityho adepta mi nasla- 5 nemoc:-o pry u dospelych neni vyrazka a obzvlast u zen muze zpusobit tu postinfrkcni artritis a soucasne i ty neuro prinaky. no to suu zvedava co na to londynsky GP

Offline Catherinne
10698 příspěvků moje polička 09. března 2026 10:45

viktorka_od splavu radu nemám, ale moc přeju ať se to vyřeší. Takhle na dálku to jsou strašný nervy

48869 příspěvků moje polička 09. března 2026 10:51

Catherinne dekuju

Offline brrr
12119 příspěvků moje polička 09. března 2026 11:06

viktorka_od splavuPočkej, takže na boreliozu jí teda netestovali? Ale ono to fakt nepřenáší jenom klíšťata, klidně i komáři a muchničky. Ostatně někdo to tu už psal.

48869 příspěvků moje polička 09. března 2026 11:18

brrr ne zatim ne, mohl by to udelat ten obvodak ke ketrymu je objednana na zitra. ale myslim ze tomu nebude moc nakloneny. no treba se pletu. akorat vyskyt lb v londyne nebude zrovna casty. na vysocine nebyla, do prirody moc necestuje, teda tam ne. a tady jsme byly spolu loni v tech krkonosich kde nam v kvetnu snezlo, takze tezko

Offline Tabea
7593 příspěvků moje polička 09. března 2026 12:18

viktorka_od splavu nevdávala se nedávno? Nemůže partner rozhodit síť, aby ji někde nějaký známý známého proklepl? Já vím, UK a zdravotní péče... 

Držím palce, ať to rychle zmizí, jak to přišlo. 

48869 příspěvků moje polička 09. března 2026 12:32

Tabea partner je hudebnik, takze site mezi lekari bohuzel zadny, rodice jsou z manchesteru.. dekuju. snad se to zitra nekam pohne.

Offline barbucha blogger
35100 příspěvků moje polička 09. března 2026 13:01

brrr ne zatim ne, mohl by to udelat ten obvodak ke ketrymu je objednana na zitra. ale myslim ze tomu nebude moc nakloneny. 

​Obvoďák by se měl pochlapit a napsat jí pořádný vyšetření z odběru... 

Já se zrovna vrátila od praktický - drží se mě nějakej mor už dobře 14 dní a už jsem si nevěděla rady. Ona teda taky ne, podle příznaků a fyzickýho vyšetření, CRP mi udělali na místě (v normě), ale poslala mě na odběry, jde to rovnou na mikrobiologii jestli tam není nějaká atypická infekce. Snad půl litru jsem musela vycedit, výsledky tak za tejden...

No proč s tím otravuju: jestli při běžný návštěvě nepoznaj nic, je detailní vyšetření z krve na místě - kde jinde by to měli poznat? 

Držím palce ať je to nějaká blbina - takhle na dálku je to těžký, znám to od zřítelnice když se mnou zeť konzultuje kdejaký zaražený větry. Tak ať je líp!

48869 příspěvků moje polička 09. března 2026 14:19

barbucha dekuju!

48869 příspěvků moje polička 10. března 2026 12:42

tak obvodni se musi poradit s nadrizenym a odpo da vedet, kam ji poslou. pry to sice trva jeste kratce (9dni) ale priznaky jsou neobvykly

vysledky z krve jsou uplne v norme, teda crp<1, krevni obraz jak z partesu, vic toho neni zatim

lecba: 100 tablet kodeinu

takze do 14dnu cca daji vedet, co na to revmatolog, tim to hasne. zer opiaty a neotravuj

Offline Samantha
3185 příspěvků moje polička 10. března 2026 18:03
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2026 20:46

Mobil mi přestal přijímat signál včetně mobilního internetu. Nějaké nápady, co s tím, kromě 

- vyjmout a očistit snímku

- restartovat 

- vyměnit simku u operátora (tam se dostanu asi až v pátek)?

Nenaskočilo to ani za celý den 

Offline Aranel
6304 příspěvků moje polička 10. března 2026 20:55

Evaeva Myslím, že c) je správně, že odejde GSM čip. Taky se mi to stalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2026 20:58

Aranel no počítám s tím. Ale celkem by se mi hodilo vyřešit to dřív, tak kdyby bylo ještě něco k vyzkoušení...

Offline Sweet Potato
39597 příspěvků moje polička 10. března 2026 22:04
Offline Tak Betty
5959 příspěvků moje polička 10. března 2026 22:14

viktorka_od splavu Drž se děvče .

Offline Garfie
27966 příspěvků moje polička 11. března 2026 05:41

viktorka_od splavu Ach jo. :-( To jsou ty stavy, že člověk uvítá skoro každou diagnozu, jen aby věděl, jak dál bojovat. Držím pěsti, ať se to co nejřív vyřeší. A třeba to fakt jen nějaká neobvyklá stresová reakce a únava...