"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. října 2017 15:25
Reakce na :

No tak to je jasne ale z topánok v ktorých sa nedá poriadne chodiť už od začiatku nemôžeš čakať zázraky. Aspoň máš poucenie, nabudúce hneď vrátiť. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. října 2017 15:26
Reakce na :

Za dva měsíce vrátit troje boty a koupit si čtvrtý? Ty mi to moje podezření, že ty ty problémy prostě vyhledáváš evidentně chceš potvrdit!

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 25. října 2017 15:26
Reakce na :

Nevešla by se tam pevná vložku do bot? Prodává se to jako stélka. S těmi mám nejlepší zkušenost,nekloužou. Jenže se nevejdou do každé boty :(  Než to podlepit, zkusila bych je u ševce podrazit, nebo na to šla přes reklamaci, to bude opravitelná vada. 

Online wendulka admin
16659 příspěvků moje polička 25. října 2017 15:33
Reakce na Ounz:

Jo no,vypadá to, že sem zaplatila.. je to docela zajímavý, že člověk platí emailovou adresou. Myslím, že budu v Polsku za blbečka..

Ale houbeles za blbečka, naopak budeš za šikovné děvče, že jsi to skvěle zvládla.

Já na PayPal nedám dopustit. Už kolikrát mi ušetřil spoustu nervů. Nejen v tom jednom případě s Technique Indiscrete, ale i při samotné komunikaci s jinými obchodníky, když jsem požadovala refundaci nebo částečnou refundaci, že to proběhlo mnohem rychleji než když jsem platila klasicky platební kartou.

A hlavně je to šikovný i tady, když potřebuju poslat peníze někomu do zahraničí, kdo nemá český účet, kdy tu už ale posílám normálně přes volbu Send to family, friends. PayPal si tam sice účtuje poplatek, který je ale pořád výrazně menší, než kdybych to posílala jako mezinárodní příkaz k úhradě. A tady ta ochrana ani není potřeba, protože víš, komu to jde.

Tak ať kabelka brzo dorazí.

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 25. října 2017 15:33
Reakce na :

jestli maj za 3 měsíce díru v podrážkách, tak to jde reklamovat, ne? Jinak bych do takových bot už teda neinvestovala, ani je nenachala podrážet, ani nekupovala nový vložky, protože je to fakt marná investice do bot, ve kterých se nedá chodit

20970 příspěvků moje polička 25. října 2017 15:33
Reakce na :

Pochybuju, myslim že ne, ty koupíš další

20970 příspěvků moje polička 25. října 2017 15:36
Reakce na :

takže další litánie budou...

Online viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 25. října 2017 15:59
Reakce na :

to se obávám že i kdyby ti tam jakákoliv vložka držela, tak se nakonec stejně prošlape taky, ta vložka musí ležet na něčem pevném a ne krýt díru:-)

Offline Lilly_Ku
4550 příspěvků moje polička 25. října 2017 16:00
Reakce na :

jestli mas pres amazon, takzkus normalne vratit, ja u nich ted vracela asi po roce a slo to uplne hladce, i komunikace se zakaznickym centrem vyoutsourcovanym hadam do indie.

jinak s tamaris mam taky blby zkusenosti, podle me sli s kvalitou dolu.

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 25. října 2017 16:12
Reakce na :

tak free return je takový to, že když si koupíš zboží přes net, máš možnost ho do 30 dnů nebo kolika možnost nenošený zdarma vrátit, ne, což u nošených bot není, tam je to na normální reklamaci

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 25. října 2017 16:36
Reakce na :

Myslim, ze Amazon ti urcite vyhovi, mozna teda budes muset zaplatit shipping, ale pokud to pak uznaji jako reklamaci, tak ti ho asi ani nenauctujou. Mne se jeste nestalo, ze bych se s Amazonem nedohodla. Ale sledujou to na stopro, bylo by divny, kdyby ne.  Spousta jinych spolecnosti to vraceni dost zprisnila. Popravde se jim ale nedivim, nektery lidi jsou schopny hroznych akci. Ja mam napriklad znamyho, kterej je schopnej jit vratit uplne rozpadly boty, ktery normalne nosil treba dva roky a dohadovat se tam....a vetsinou dosahne svyho. Je to manzel my kamaradky a ta s nim zasadne nechodi, kdyz neco vraci, protoze se stydi. :D 

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. října 2017 16:51
Reakce na :

Já bych to zkusila, to za prvý a za druhý přešla na jinou značku

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 25. října 2017 16:54
Reakce na wendulka:

No, koukám, že paypal bude asi fajn..